Düğün 2020 Gelinleri

Allah rahmet eylesin canım benim, inşallah son olsun bu.Bir daha yaşanmasın böyle üzücü hadiseler..

Bizim düğün ekim ayında olacak inşallah iznimiz çok uzun olmayabilir diye daha yakın yerleri değerlendirelim dedik çok yorulmadan birlikte güzel bir tatil isteğimiz bolu- Abant taraflarına bakıyoruz güzel oteller var sonbahar sakinde olur diye düşündük

Çok yorgunuuuuuuum. Bu evlilik neymiş böyle yaa.. Kahvaltı bulaşık, supur sil topla çamasır yıka çamasır as çamasır katla ütüle akşam yemeği hazırla bulaşık yıka hadi meyvesı cerezı valla cok yorgunum. Eşimde bana kadın gibi yardım edıyor hakkını yiyemem ama bi benim gibi yapamıyor pesınden bıdaha duzelt.. Balayından sonra evlilik başlıyor sanırım. Ceyl_an sakın sakın inan sevmesem 1 dk çekmem bu evlilik işini..

merhaba arkadaşım. ben henüz bir seçim yapmadım ama kafamda olanları söyleyeyim. giriş müziği için kenan doğulu gelinim, melih kibar mesaj dans için yine kenan'ın en kıymetlim,özdemir erdoğan bana ellerini ver olabilir. ben 90'ların müziklerini çok seviyorum düğüne yakın araştırıp onlardan ayarlıycam ama gelinim her daim favorimdir. Balayı konusuna gelirsek ben antalya muğla aydın izmir'deki sahillerden birini seçmenizi tavsiye ederim. Kemer, Didim, Marmaris, Çeşme... şahane olur.bir de eylül ayında buralar sakin olur en azından şuanki duruma göre baya boşalır rahat edersiniz. bizim düğün sonbahara kalacak tabi pandemi hortlamazsa. benim düşüncem şahane bir otele termale gitmekti ama kapalı galiba termaller.Açık da olsa bu şartlarda salgından dolayı gitmeye korkarım zaten.muhtemelen biz evimizde oluruz .Size şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim.

Merhaba canım
Bizim giriş müziğimiz oya-bora / sevmek zamanıydı. İlk dans için ise dans kursuna gitmiş ve yabancı bir parça seçmiştik. O da historia de un amor. Balayı için ta ocak ayından maldivleri ayarlamıştık. Ve pandemiden dolayı ertelemedik gittik iyikide ertelememişiz çook güzeldi. Zaten gideceğimiz adada vaka yoktu tek sıkıntı havaalanlarıydı. Düşündüm yurtiçindede bi yere gidecek olsam girecektim havaalanlarına atladım gittim geleli 10 gün oldu işede gitmedik Allaha şükür hiç belirtimizde olmadı.

hahahaha çok tatlısın ya, ben o kadar uzun yazamamıştım, bak sen yazmışsın. Evet özetle evlilik bu.

Evlilik zaten bence erkeklere yarayan bişi

Ay kızlar çok sinirliyim ya, kaynanam diyomuski hiçbir şey yok yeni tedbirler geliyo düğün yapmanın anlamı yok. Gidip kadınla konuşacakmış. Ne demek iptal etmek, benim düğün mekanimlagidip ben olmadan konuşup karar vermek. Dagiticam ortalığı kendimi zor tutuyorum. Davetiyelerimi bile dağıttım ben. Iptal söz konusu değil dedim bir yığınsöylendim. Hâlâ çok sinirliyim !

Aaaaaa ne demek iptal tabi aldılar seni artık umurlarında değil şuna bak ! Sakın izin verme.

Ben evleneli 1 ay olacak. Cicim ayı filan derler ama ben hiçbir şey anlamadım. Daha da alınganlaştım vajinismusumsu olaylara karıştım falan filan... Bazen diyorum acaba yapayalnız mı sürseydim hayatımı..

Ben evleneli 1 ay olacak. Cicim ayı filan derler ama ben hiçbir şey anlamadım. Daha da alınganlaştım vajinismusumsu olaylara karıştım falan filan... Bazen diyorum acaba yapayalnız mı sürseydim hayatımı..
O çok sıkıntı olabiliyor işte ya. Ben hiç cicim ayı da yaşamadım o ayrı.
Ceyl_an kız ben delircem ya, deli gibi yemek yiyorum, daha 3 saat önce bir porsiyon urfa gömdüm, şimdi yine acıktım, bezelye yapmıştım onu yedim geç oldu diye, şimdi canım aşırı kremalı mantar sote çekiyo. Benim midem mi genişledi acaba ya, bi türlü tutamıyorum kendimi.

Cuma günü düğün daha evin yakınında bir yer buldum arkadaşım temiz diyor bakalım belki yaptırırım. Kendim prof makyaj yapamam çünkü
Bugün mehmet tatlıya gittim sonunda. Trumptakine ayar oldum, net olarak gırtlaklarım düğüne değil hapse giderim diye özdilek e baktım, daha önce o çevrede çalıştığım için gitmiş ve memnun kalmıştım. Çok güzel yaklaştı fiyat aynı, hiçbir kapora vermedim 5 eylül olarak düğün gününü söyledim randevu oluşturduk. Bi 10 gün kala prova için gidicem 3-4 model deniyorlarmış bilgin olsun canım senin 2 gün kaldı ama haber edeyim dedim

Saol cnm ben bizim evin burada yaptırıcam artık kısmetime nasıl olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…