Düğün 2020 Gelinleri

Naptın canım? Merak ettim. Sanırım benim sonum da aynı olcak
Cuma günü düğün daha evin yakınında bir yer buldum arkadaşım temiz diyor bakalım belki yaptırırım. Kendim prof makyaj yapamam çünkü

Gazam mubarek olsun
Mevsimden midir nedir, sürekli uykuluyum ya, iştahım deli açık, kilo aldım. Bi yandan da midem çok fena bulanıyo tabi o kadar yemek yeyince, sanki başkasının düğünü var 2 hafta sonra, güya kilo vercektim aldım.
Sen ne güzel evleniyosun yeaa.

Gebe olma

bende hiç uyumuyorum doğru dürüst keşke bende uyusam

Deme kız, tam da yumurtlama dönemimdi ya, o haftaya denk geldi gelişi.
Yok yok değildir, daha 6 gün var. Mümkün değil, korkutma beni.

bende hiç uyumuyorum doğru dürüst keşke bende uyusam
Gece 3lerde uyurdum, 12de zor yetişiyorum yatağa, şuanda bile kafamı kaldıramıyorum, gün içinde ateş basıyo arada üşüyorum, manyak oldum iyice bu evlilik bana yaramadı 15 gündür leylayım. Düğün hazırlıkları nolcak bakalım yatarak geçiriyorum. Aha yazarken de ateş bastı, menapoz mu nedir

Gebelik bu
Bi erken testi yap merak ettim valla

Yalnız ben 3 güne evleniyorum ve henüz eve gidip bir çöpümü koymadım

Yalnız ben 3 güne evleniyorum ve henüz eve gidip bir çöpümü koymadım
Sen çöplerini ver madem ben gidip koyayım.
Kız niye gitmiyon evine, ben üç ay önceden karınca gibi taşıdım bütün eşyalarımı. Annem çeyiz çıkarcakken bi baktı evde doğru düzgün eşyam kalmamış, ne ara götürdün çaktırmadan diyo bana.

Gidesim gelmiyoooooorrrrr

Giyersin gene yav. 2 hafta var altı üstü çıkmaz ki karnın. Al bi test yap bakim teyze olabilirim her an
Yok be deli deli yemek yiyorum midem ondan bulanıyo, başım da sıcaktan tansiyonum düştüğü için dönüyo bence böyle. Halsizlik de sıcaktan insanın kolu kanadı kalkmıyo havalardan.
gidesin gelmiyosa niye evleniyosun kız saçını başını yolcam artık senin. sevmiyosan evlenme sakın diye bas bas bağırıyorum iki aydır, sonra dersin haklıymış diye, sevince bile çok zor

Nasıl döneyim 2 gün kalmış Gidiyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…