Düğün 2020 Gelinleri

Çok yorgunuuuuuuum. Bu evlilik neymiş böyle yaa.. Kahvaltı bulaşık, supur sil topla çamasır yıka çamasır as çamasır katla ütüle akşam yemeği hazırla bulaşık yıka hadi meyvesı cerezı valla cok yorgunum. Eşimde bana kadın gibi yardım edıyor hakkını yiyemem ama bi benim gibi yapamıyor pesınden bıdaha duzelt.. 🙄 Balayından sonra evlilik başlıyor sanırım. Ceyl_an Ceyl_an sakın sakın inan sevmesem 1 dk çekmem bu evlilik işini..
😂😂😂😂
Çok hoşsunuz

Evlendim kızlar evet dün geceydi. Ama şimdilik kurtardım kendimi diyebilirim. İnşallah hayırlısı ile tamamen de kurtarırım 🙏 gece orada kaldım ayrı odalarda uyuduk. Hoş tabi uyuyamadım ama. Neyse sabah oldu kahvaltı bile yapmadan geldim anne evime. Yaklaşık 2 saattir annemin evindeyim. Boşanmak istediğini söyledi bakalım hayırlısıyla 🙏

Ceyl_an Ceyl_an şuan gelinlikle sıcaktan ve yorgunluktan fenalık geçiriyordur. :KK70: :KK70:
Ay onu geçirdim korkunçtu. Çıkarıcam ben bunu diye tutturdum düğünün ortasında annem fln diyo yapma resimler çekilecek dayan dayan diye diye düğün bitimine kadar tuttular üstümde ama duvağı çıkardım. 2 metre duvak bir de kır düğünü ya esiyordu ilk çıkışta sen kalk kafama dolan 😂önümü göremiyorum 🤦🏻‍♀️ Geldiler düzelttiler ama görüntüyü izledim de sonradan aşırı komikmiş 😂

Bunun takıları bırakmış halini düşünebilirsiniz . Ben yaptım ✌🏻

Eklentiler

• 53F10060-E217-429F-A415-A521E1060885.jpeg
    53F10060-E217-429F-A415-A521E1060885.jpeg
    176,8 KB · Görüntüleme: 105
Evlendim kızlar evet dün geceydi. Ama şimdilik kurtardım kendimi diyebilirim. İnşallah hayırlısı ile tamamen de kurtarırım 🙏 gece orada kaldım ayrı odalarda uyuduk. Hoş tabi uyuyamadım ama. Neyse sabah oldu kahvaltı bile yapmadan geldim anne evime. Yaklaşık 2 saattir annemin evindeyim. Boşanmak istediğini söyledi bakalım hayırlısıyla 🙏
Neler oldu? biz de seni merak ettik, istersen konu aç oradan takipleyelim

Açıcam inşallah bende bekliyorum bunu 😍 Ama şimdiden bile çok daha iyi ve mutlu olduğumu söyleyebilirim. O evden çıkışım binanın kapısından çıkıp yüzüme rüzgarın vurduğu o an tarifsiz bir mutluluktu. Özgürlüğüme attığım o adımları ömrüm boyunca unutmıcam 🙏

Ay onu geçirdim korkunçtu. Çıkarıcam ben bunu diye tutturdum düğünün ortasında annem fln diyo yapma resimler çekilecek dayan dayan diye diye düğün bitimine kadar tuttular üstümde ama duvağı çıkardım. 2 metre duvak bir de kır düğünü ya esiyordu ilk çıkışta sen kalk kafama dolan 😂önümü göremiyorum 🤦🏻‍♀️ Geldiler düzelttiler ama görüntüyü izledim de sonradan aşırı komikmiş 😂
Kafana dolanma sahnesi gözümün önüne geldi :KK70: :KK70: hayır benimki de kır düğünü çok gülmeyeyim. :KK70: İyi misin taze gelin? :)

X