- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
Ya o beni anlamıyor. Anlaması için o düğüne gitmem gerekiyor .gidiyoz işte diye evleniyorsun evlendiğin gün beni anlıcaksın ama geç olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o beni anlamıyor. Anlaması için o düğüne gitmem gerekiyor .gidiyoz işte diye evleniyorsun evlendiğin gün beni anlıcaksın ama geç olcak
Yani istemediğimi biliyor bilmesine de işteAcaip bi cümle kurdun şuan, vlla uyku sersemiyim de ondan mı anlamadım kız.
Senin durumun da zor be şekerimYani istemediğimi biliyor bilmesine de işte
Hem de ne zor . Bir de arkadaşım öldürüldü ya biliyormusun bilmiyorum da geçen hafta kocası vurdu. Ben iice sıkıntıya düştümSenin durumun da zor be şekerim
Bizim düğün ekim ayında olacak inşallah iznimiz çok uzun olmayabilir diye daha yakın yerleri değerlendirelim dedik çok yorulmadan birlikte güzel bir tatil isteğimiz bolu- Abant taraflarına bakıyoruz güzel oteller var sonbahar sakinde olur diye düşündükMerhaba arkadaşlar, geçen gün müzik seçimlerinizi sormuştum, hiçkimsecikler söylemedi, paylaşmadı benimle
bugünde yeniden şansımı deniyor, balayı planlarınızı soruyorum.
Benim düğünün nisandaydı, kapadokyaya gidecektik. Şimdi eylül olunca deniz tatili yapmak daha mantıklı gibi.
Sizler gittiniz mi? Gidecek misiniz?
merhaba arkadaşım. ben henüz bir seçim yapmadım ama kafamda olanları söyleyeyim. giriş müziği için kenan doğulu gelinim, melih kibar mesaj dans için yine kenan'ın en kıymetlim,özdemir erdoğan bana ellerini ver olabilir. ben 90'ların müziklerini çok seviyorum düğüne yakın araştırıp onlardan ayarlıycam ama gelinim her daim favorimdir. Balayı konusuna gelirsek ben antalya muğla aydın izmir'deki sahillerden birini seçmenizi tavsiye ederim. Kemer, Didim, Marmaris, Çeşme... şahane olur.bir de eylül ayında buralar sakin olur en azından şuanki duruma göre baya boşalır rahat edersiniz. bizim düğün sonbahara kalacak tabi pandemi hortlamazsa. benim düşüncem şahane bir otele termale gitmekti ama kapalı galiba termaller.Açık da olsa bu şartlarda salgından dolayı gitmeye korkarım zaten.muhtemelen biz evimizde oluruz .Size şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim.Merhaba arkadaşlar, geçen gün müzik seçimlerinizi sormuştum, hiçkimsecikler söylemedi, paylaşmadı benimle
Benim düğünün nisandaydı, kapadokyaya gidecektik. Şimdi eylül olunca deniz tatili yapmak daha mantıklı gibi.
Merhaba canımMerhaba arkadaşlar, geçen gün müzik seçimlerinizi sormuştum, hiçkimsecikler söylemedi, paylaşmadı benimle
hahahaha çok tatlısın ya, ben o kadar uzun yazamamıştım, bak sen yazmışsın. Evet özetle evlilik bu.Çok yorgunuuuuuuum. Bu evlilik neymiş böyle yaa.. Kahvaltı bulaşık, supur sil topla çamasır yıka çamasır as çamasır katla ütüle akşam yemeği hazırla bulaşık yıka hadi meyvesı cerezı valla cok yorgunum. Eşimde bana kadın gibi yardım edıyor hakkını yiyemem ama bi benim gibi yapamıyor pesınden bıdaha duzelt.. Balayından sonra evlilik başlıyor sanırım. Ceyl_an sakın sakın inan sevmesem 1 dk çekmem bu evlilik işini..
Evlilik zaten bence erkeklere yarayan bişiÇok yorgunuuuuuuum. Bu evlilik neymiş böyle yaa.. Kahvaltı bulaşık, supur sil topla çamasır yıka çamasır as çamasır katla ütüle akşam yemeği hazırla bulaşık yıka hadi meyvesı cerezı valla cok yorgunum. Eşimde bana kadın gibi yardım edıyor hakkını yiyemem ama bi benim gibi yapamıyor pesınden bıdaha duzelt.. Balayından sonra evlilik başlıyor sanırım. Ceyl_an sakın sakın inan sevmesem 1 dk çekmem bu evlilik işini..
Aaaaaa ne demek iptal tabi aldılar seni artık umurlarında değil şuna bak ! Sakın izin verme.Ay kızlar çok sinirliyim ya, kaynanam diyomuski hiçbir şey yok yeni tedbirler geliyo düğün yapmanın anlamı yok. Gidip kadınla konuşacakmış. Ne demek iptal etmek, benim düğün mekanimlagidip ben olmadan konuşup karar vermek. Dagiticam ortalığı kendimi zor tutuyorum. Davetiyelerimi bile dağıttım ben. Iptal söz konusu değil dedim bir yığınsöylendim. Hâlâ çok sinirliyim !
vermedim, ortalığı birbirine kattım, nabız mı yokluyolar nedir anlamadım.Aaaaaa ne demek iptal tabi aldılar seni artık umurlarında değil şuna bak ! Sakın izin verme.
ikeadan ve ev modadan aldımTecrübeliler mobilyalarınızı nereden seçtiniz biraz yardımcı olur musunuz
O çok sıkıntı olabiliyor işte ya. Ben hiç cicim ayı da yaşamadım o ayrı.Ben evleneli 1 ay olacak. Cicim ayı filan derler ama ben hiçbir şey anlamadım. Daha da alınganlaştım vajinismusumsu olaylara karıştım falan filan... Bazen diyorum acaba yapayalnız mı sürseydim hayatımı..
Bugün mehmet tatlıya gittim sonunda. Trumptakine ayar oldum, net olarak gırtlaklarım düğüne değil hapse giderim diye özdilek e baktım, daha önce o çevrede çalıştığım için gitmiş ve memnun kalmıştım. Çok güzel yaklaştı fiyat aynı, hiçbir kapora vermedim 5 eylül olarak düğün gününü söyledim randevu oluşturduk. Bi 10 gün kala prova için gidicem 3-4 model deniyorlarmış bilgin olsun canım senin 2 gün kaldı ama haber edeyim dedimCuma günü düğün daha evin yakınında bir yer buldum arkadaşım temiz diyor bakalım belki yaptırırım. Kendim prof makyaj yapamam çünkü
Saol cnm ben bizim evin burada yaptırıcam artık kısmetime nasıl olursaBugün mehmet tatlıya gittim sonunda. Trumptakine ayar oldum, net olarak gırtlaklarım düğüne değil hapse giderim diye özdilek e baktım, daha önce o çevrede çalıştığım için gitmiş ve memnun kalmıştım. Çok güzel yaklaştı fiyat aynı, hiçbir kapora vermedim 5 eylül olarak düğün gününü söyledim randevu oluşturduk. Bi 10 gün kala prova için gidicem 3-4 model deniyorlarmış bilgin olsun canım senin 2 gün kaldı ama haber edeyim dedim