Düğün 2020 Gelinleri

Fahri dul diyelim iyiyim canım benim sen nasılsın test yaptın mı ?
Nasıl kafama taktın, yapıcaksam senin yüzünden yapıcam zaten testi, beni de durduk yere ihtimal yokken şüphelendirdin mikrop.
Eee niye kocişinin yanında değilsin sen?
Sanki nikahtan sonra koştura koştura gelip yazan ben değilmişim gibi sorayım bi. Taze gelinliğim de kalmadı artık, yenisi geldi, eskisi çöpe.

Boşanıyorum inşallah ne kocişi yav
He valla sen aynı gün yazmıştım ben baya bi sonra yazdım gene
Taze gelin olamadan fahri dul olduk bakalım nasipse gerçek dulluğa

Boşanıyorum inşallah ne kocişi yav
He valla sen aynı gün yazmıştım ben baya bi sonra yazdım gene
Taze gelin olamadan fahri dul olduk bakalım nasipse gerçek dulluğa
Ne boşanması kız, yine her zamanki gibi karnım aç benim, o yüzden anlamıyorum ne dediğini. şaka inş

Yeni bir şey mi oldu, en son sevmeye çalışıyorum diyordun. Mutluyum, beni anlamaya başladı diyordun.
O pembe kar yağmadıkça beni anlamaz mümkün değil . Tamamen ayrı dünyaların insanlarıyız. Gelin odasında vazgeçtim aslında başladım ağlamaya. Gitmicem dedim. Kesinlikle yapamayacağımı anladım. Elimde olsa o odadan çıkıp salonun tam aksi yönünde koşmaya başlardım .

Ceylan nerelerdesin dun aklima geldin bir konuda etiketledim hatta. Evlendin mi

Aaa nasik bosanmak istedigini soyledi ya. Ben sok. Hani masraf yaptim bilmem ne diyordu hemen nasil bu kivama geldi?
Allah kurtarsin kuzum

Aaa nasik bosanmak istedigini soyledi ya. Ben sok. Hani masraf yaptim bilmem ne diyordu hemen nasil bu kivama geldi?
Allah kurtarsin kuzum
Konu açıp anlatıcam her şeyi inşallah boşanır dediği gibi vazgeçmez .

Ay ac hemen merak ettim ya :) bloftur o inanma kuzum. Ay bu adamdan hayirlisiyla kurtulsan da basina bir is acmasa ya.
Ay evet aramış şimdi barışalım diye . Yarın gelip alim seni dedi. Ama o suçlu şuanda düşüncem dedim yarın haber veririm . Vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi salladığın hançer kalbime deydi
He tabiki dönmicem. O binadan çıkış anımın verdiği özgürlük hissini hiç bir şeye değişmem .

Kiz neler oldu hadi konu ac da anlat :) nasil bosanmya geldiniz ayy catlatma insani :)

Reactions: 000
Kiz neler oldu hadi konu ac da anlat :) nasil bosanmya geldiniz ayy catlatma insani :)
Uzun hayatım ya valla konuları anlatıp gerilmeye dermanım yok. Yarın açıcam konu söz İnşallah bugün uyur biraz dinlenirim de . İki gündür uykusuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…