Fahri dul diyelimKafana dolanma sahnesi gözümün önüne geldihayır benimki de kır düğünü çok gülmeyeyim. İyi misin taze gelin? :)
Nasıl kafama taktın, yapıcaksam senin yüzünden yapıcam zaten testi, beni de durduk yere ihtimal yokken şüphelendirdin mikrop.Fahri dul diyelimiyiyim canım benim sen nasılsın test yaptın mı ?
Boşanıyorum inşallah ne kocişi yavNasıl kafama taktın, yapıcaksam senin yüzünden yapıcam zaten testi, beni de durduk yere ihtimal yokken şüphelendirdin mikrop.
Eee niye kocişinin yanında değilsin sen?
Sanki nikahtan sonra koştura koştura gelip yazan ben değilmişim gibi sorayım bi. Taze gelinliğim de kalmadı artık, yenisi geldi, eskisi çöpe.
Ne boşanması kız, yine her zamanki gibi karnım aç benim, o yüzden anlamıyorum ne dediğini.Boşanıyorum inşallah ne kocişi yav
He valla sen aynı gün yazmıştım ben baya bi sonra yazdım gene
Taze gelin olamadan fahri dul olduk bakalım nasipse gerçek dulluğa
Ay konu açacanmı hikayeni çok merak ettimBoşanıyorum inşallah ne kocişi yav
He valla sen aynı gün yazmıştım ben baya bi sonra yazdım gene
Taze gelin olamadan fahri dul olduk bakalım nasipse gerçek dulluğa
Gerçek gerçek. İnşallah gerçeği de nasip olurNe boşanması kız, yine her zamanki gibi karnım aç benim, o yüzden anlamıyorum ne dediğini.şaka inş
Açıcam kendime gelim. Şuan uzun uzun anlatmaya halim yok .Ay konu açacanmı hikayeni çok merak ettim
Evlendin ama inşallah boşanırım mı diyorsun ertesi gün, doğru mu anlıyorum, beynime kan mı gitmiyo annemGerçek gerçek. İnşallah gerçeği de nasip olur
Evet hayatım doğru anladın . İnşallahEvlendin ama inşallah boşanırım mı diyorsun ertesi gün, doğru mu anlıyorum, beynime kan mı gitmiyo annem
Yeni bir şey mi oldu, en son sevmeye çalışıyorum diyordun. Mutluyum, beni anlamaya başladı diyordun.Evet hayatım doğru anladın . İnşallahtez vakitte
O pembe kar yağmadıkça beni anlamaz mümkün değil . Tamamen ayrı dünyaların insanlarıyız. Gelin odasında vazgeçtim aslında başladım ağlamaya. Gitmicem dedim. Kesinlikle yapamayacağımı anladım. Elimde olsa o odadan çıkıp salonun tam aksi yönünde koşmaya başlardım .Yeni bir şey mi oldu, en son sevmeye çalışıyorum diyordun. Mutluyum, beni anlamaya başladı diyordun.
O pembe kar yağmadıkça beni anlamaz mümkün değil . Tamamen ayrı dünyaların insanlarıyız. Gelin odasında vazgeçtim aslında başladım ağlamaya. Gitmicem dedim. Kesinlikle yapamayacağımı anladım. Elimde olsa o odadan çıkıp salonun tam aksi yönünde koşmaya başlardım .
Evlendim kızlar evet dün geceydi. Ama şimdilik kurtardım kendimi diyebilirim. İnşallah hayırlısı ile tamamen de kurtarırımgece orada kaldım ayrı odalarda uyuduk. Hoş tabi uyuyamadım ama. Neyse sabah oldu kahvaltı bile yapmadan geldim anne evime. Yaklaşık 2 saattir annemin evindeyim. Boşanmak istediğini söyledi bakalım hayırlısıyla
Konu açıp anlatıcam her şeyi inşallah boşanır dediği gibi vazgeçmez .Aaa nasik bosanmak istedigini soyledi ya. Ben sok. Hani masraf yaptim bilmem ne diyordu hemen nasil bu kivama geldi?
Allah kurtarsin kuzum
Konu açıp anlatıcam her şeyi inşallah boşanır dediği gibi vazgeçmez .
Ah bu cümle..Elimde olsa o odadan çıkıp salonun tam aksi yönünde koşmaya başlardım .
Ay evet aramış şimdi barışalım diye . Yarın gelip alim seni dedi. Ama o suçlu şuanda düşüncem dedim yarın haber veririm . Vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi salladığın hançer kalbime deydiAy ac hemen merak ettim ya :) bloftur o inanma kuzum. Ay bu adamdan hayirlisiyla kurtulsan da basina bir is acmasa ya.
Ay evet aramış şimdi barışalım diye . Yarın gelip alim seni dedi. Ama o suçlu şuanda düşüncem dedim yarın haber veririm . Vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi salladığın hançer kalbime deydi
He tabiki dönmicem. O binadan çıkış anımın verdiği özgürlük hissini hiç bir şeye değişmem .
Uzun hayatım ya valla konuları anlatıp gerilmeye dermanım yok. Yarın açıcam konu sözKiz neler oldu hadi konu ac da anlat :) nasil bosanmya geldiniz ayy catlatma insani :)
Uzun hayatım ya valla konuları anlatıp gerilmeye dermanım yok. Yarın açıcam konu sözİnşallah bugün uyur biraz dinlenirim de . İki gündür uykusuzum.