- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 31
Stresli canım yarın düğün var işteCeyl_an nasıldı nasılsın ?
Başka bir arkadaşta onu önerdi. Gun aldım bileİzmir'de Elifizturbantasarim da çok iyidir :)
Çok yorgunuuuuuuum. Bu evlilik neymiş böyle yaa.. Kahvaltı bulaşık, supur sil topla çamasır yıka çamasır as çamasır katla ütüle akşam yemeği hazırla bulaşık yıka hadi meyvesı cerezı valla cok yorgunum. Eşimde bana kadın gibi yardım edıyor hakkını yiyemem ama bi benim gibi yapamıyor pesınden bıdaha duzelt..Balayından sonra evlilik başlıyor sanırım. Ceyl_an sakın sakın inan sevmesem 1 dk çekmem bu evlilik işini..
Ceylan sıcak ve yorgunluktan değil de kafasında dönüp duranlardan fenalık geçiriyordur
Ceylan ne yapıyorsun acaba? O gün bugün değil mi?Stresli canım yarın düğün var işte
Bugün mü evleniyorduCeylan ne yapıyorsun acaba? O gün bugün değil mi?
Yanlış hatırlamıyorsam bugündü...Bugün mü evleniyordu
Valla Ceylan'ı merak ettim girdim foruma. Nasıl acaba? Yarın foruma yazarsa biri beni etiketlesin sevabına. İnşallah herşey yolunda gider Ceylan için.
Ay onu geçirdim korkunçtu. Çıkarıcam ben bunu diye tutturdum düğünün ortasında annem fln diyo yapma resimler çekilecek dayan dayan diye diye düğün bitimine kadar tuttular üstümde ama duvağı çıkardım. 2 metre duvak bir de kır düğünü ya esiyordu ilk çıkışta sen kalk kafama dolan
Neler oldu? biz de seni merak ettik, istersen konu aç oradan takipleyelimEvlendim kızlar evet dün geceydi. Ama şimdilik kurtardım kendimi diyebilirim. İnşallah hayırlısı ile tamamen de kurtarırımgece orada kaldım ayrı odalarda uyuduk. Hoş tabi uyuyamadım ama. Neyse sabah oldu kahvaltı bile yapmadan geldim anne evime. Yaklaşık 2 saattir annemin evindeyim. Boşanmak istediğini söyledi bakalım hayırlısıyla
Şimdi çok yorgunum biraz kendime gelince açarımNeler oldu? biz de seni merak ettik, istersen konu aç oradan takipleyelim
İyi ol kendini toparla:) ben çok iyiyim diye konu açŞimdi çok yorgunum biraz kendime gelince açarım
Ay hadi kurtulursun inş, bekliyorum!Şimdi çok yorgunum biraz kendime gelince açarım
Kafana dolanma sahnesi gözümün önüne geldiAy onu geçirdim korkunçtu. Çıkarıcam ben bunu diye tutturdum düğünün ortasında annem fln diyo yapma resimler çekilecek dayan dayan diye diye düğün bitimine kadar tuttular üstümde ama duvağı çıkardım. 2 metre duvak bir de kır düğünü ya esiyordu ilk çıkışta sen kalk kafama dolanönümü göremiyorum Geldiler düzelttiler ama görüntüyü izledim de sonradan aşırı komikmiş
O zaman hiçbir zaman.Bunun takıları bırakmış halini düşünebilirsiniz . Ben yaptım