Düğün 2020 Gelinleri

E ama öyle canısı kimse dikkat etmezse yine tıkacaklar bizi evlerimize
Sence avmeye gezmeye gidenler ... tklm tklm hayir hadi marketi anladik ac kalma korkusu bu nedir ya ciplakmi kaldiniz 2 ayda ya..
Oda degil hem avm leri kuaforleri aciyorrlar hem gitmeyin diyorlar oda bi ayri muamma

Ya düğünü falan gectimde boyle olursa bitmez hele istanbul bugun nasil kalabalk eskisi gibi o degil 15 gun evde kapatmadiklari icin aylardir sknti cekiyoruz uzunnnn bi süre daha maske bilmem be Allah korusun hergun risk altindayiz ..

Sence avmeye gezmeye gidenler ... tklm tklm hayir hadi marketi anladik ac kalma korkusu bu nedir ya ciplakmi kaldiniz 2 ayda ya..
Oda degil hem avm leri kuaforleri aciyorrlar hem gitmeyin diyorlar oda bi ayri muamma
Tercih meselesi bu yasaklar aralığa kadar devam etseydi millet duracak mıydı durmayacaktı kontrollü salmaya başladılar ama aklı olan hala önlemini alıyor. Aklı olmayanda evde durmaktan sıkıldım diyip herhangi bir ihtiyacı olmamasına rağmen gezmeye gidiyor. Kafasını açıp içine beyin koyarsan anca öyle olur başka türlü akıllanmaz bu insanlar Düğünüme kaldı 2 ay hala gelinliğim bindallım elbisem falan yok ben bile çıkmıyorum bayramdan sonrayı bekliyorum

Merhabalar, ben yeni üye oldum. Temmuzun 25i için salonu tutmuştuk henüz salonla görüşmedik ama 1 Temmuz da düğün salonları açılacak yazıyor ne şartlarda nasıl olur bilemiyoruz şimdilik. Tek istediğim olacaksa olsun bitsin çünkü uzadıkça belirsizlik te artacak tamamen geçmedi bu salgın geçmeyecek de. Seneye ne olacak o da belli değil. Olabilecek ilk tarihte yapılması en mantıklı olanı. Hep hayırlısını istedim inşallah Bir yoluna koyarız bu işleri..

Hoşgeldin aramıza :) inşallah açılır yaparsın düğününü ben de marttan erteledim dediğin gibi sonrası ne olacak bilemiyoruz açıldığında şartlar ne olursa olsun yapcaz düğünümüzü biz de.

Kızlar balayına gidecekmisiniz peki ? Tatil otel vs izinleri çıkarsa

Hayır canım su durumda dugun salonlari acilca bile hemen dugun yapmayi düşünmüyorum. Bitmeden kalabaliga girmek tehlikeli .Avmlerdr her personelin gercekten ozen gösterdiğini düşünemiyorum insiyatife kalmis bi r yapar iki yapar 3te nasil yapar bilemem..

Kızlar balayına gidecekmisiniz peki ? Tatil otel vs izinleri çıkarsa
Bizim düğün marttaydı hiç balayı planı yapmamıştık yazın bi tatil yöresinde arkadaşımın düğünü vardı ona gider tatil de yapar döneriz diye düşünmüştük şu anda da bir planımız yok :)

Yani evet mantıksız sanırım hiç düşünmesem daha ii

Yani evet mantıksız sanırım hiç düşünmesem daha ii
Ama açılıyor tesisler canım belki otel değil de sadece sizin kalacağınız ev, villa tarzı bir şey düşünebilirsiniz nişanlınla da konuş istiyorsanız araştırın bi :)

Ama açılıyor tesisler canım belki otel değil de sadece sizin kalacağınız ev, villa tarzı bir şey düşünebilirsiniz nişanlınla da konuş istiyorsanız araştırın bi :)
Denize girmek şuan yasak ne zaman izin verecekler acaba ? Bir de ne dicem kızlar bu bayram tatilinde şehirlerarası gidiş geliş yasağı ile evden çıkma yasağı olacak mı ? Sanki henüz belli değil gidişata göre karar vericez gibi bir şey demişler ama ?

Bayramda evet yasak var 4 gun ama bence 9 gün olcak.. 4 gunden sonra millet birbirine bayrasmaya gitmesin diye..

Cok cıkmaza girdim ve suan bişanlımla konusmuyorum yani kınada bileziği takarlar genelde ben sonucta nişanda yapmamaışım istiyorumki kolumda bilezik olsun parasından değil isterse aldın bozdursun aonra ama benm sadece kınam olcak bütün sülalem görcek muhakak herkez konusur kolunda altını bile yok düğünde yapmıyorlar 2 yıldırda nişanlılar die Ben mutlu olduktan sonra onların konusmasını vok takmam ama düğüne bende heves etmiştim bari kınam güzel gecsin istiyordum cokmu sey istedim ve benm ailem asla su kadar altın takcaksınız bunu yapcaksınız hiç karısmazlar karısmadılarda

Arkadasim nikahta takiver nolcak zaten niye biliyomusin uzaktasiniz yani soyle kavusamiyosunuz oyuzden yoksa bunlar takilcak seyler degil.nisanliniz baska seye vuruyor ama sebeb bence kavusamamaniz..
Nikahta takarım oda sorun değil ama cevremde görüyorum kına günü hepsi olmasada 2 dal takıyolar yani gelin oldugum belli olsun istiyorum ama nilanlımın buna sertcıkısı saçma zaten düğün yapmıolar beni bu konuda kırmamalıydı ama ben cok iyi biliyorum kına günü gelcek bana annem yada başkası bunları takmanı istedi diyip asla takmıycam aslaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…