- 8 Aralık 2019
- 2.664
- 3.014
- 133
- 32
Henüz taslak çünkü önümüzde ki günlerde özellikle bayram sonrası eğer vakalarda artış olursa vs yine iptal olacak.Ya resmi degilse milleti niye umutlandiriyorlar Allah rızası için ya
Henüz taslak çünkü önümüzde ki günlerde özellikle bayram sonrası eğer vakalarda artış olursa vs yine iptal olacak.
E ama öyle canısı kimse dikkat etmezse yine tıkacaklar bizi evlerimize
Sence avmeye gezmeye gidenler ... tklm tklm hayir hadi marketi anladik ac kalma korkusu bu nedir ya ciplakmi kaldiniz 2 ayda ya..E ama öyle canısı kimse dikkat etmezse yine tıkacaklar bizi evlerimize
Tercih meselesi bu yasaklar aralığa kadar devam etseydi millet duracak mıydı durmayacaktı kontrollü salmaya başladılar ama aklı olan hala önlemini alıyor. Aklı olmayanda evde durmaktan sıkıldım diyip herhangi bir ihtiyacı olmamasına rağmen gezmeye gidiyor. Kafasını açıp içine beyin koyarsan anca öyle olur başka türlü akıllanmaz bu insanlarSence avmeye gezmeye gidenler ... tklm tklm hayir hadi marketi anladik ac kalma korkusu bu nedir ya ciplakmi kaldiniz 2 ayda ya..
Oda degil hem avm leri kuaforleri aciyorrlar hem gitmeyin diyorlar oda bi ayri muamma
Hoşgeldin aramıza :) inşallah açılır yaparsın düğününü ben de marttan erteledim dediğin gibi sonrası ne olacak bilemiyoruz açıldığında şartlar ne olursa olsun yapcaz düğünümüzü biz de.Merhabalar, ben yeni üye oldum. Temmuzun 25i için salonu tutmuştuk henüz salonla görüşmedik ama 1 Temmuz da düğün salonları açılacak yazıyor ne şartlarda nasıl olur bilemiyoruz şimdilik. Tek istediğim olacaksa olsun bitsin çünkü uzadıkça belirsizlik te artacak tamamen geçmedi bu salgın geçmeyecek de. Seneye ne olacak o da belli değil. Olabilecek ilk tarihte yapılması en mantıklı olanı. Hep hayırlısını istedim inşallah Bir yoluna koyarız bu işleri..
Düğünüm olsunda vazgeçtim balayından seneye giderizKızlar balayına gidecekmisiniz peki ? Tatil otel vs izinleri çıkarsa
Bizim düğün marttaydı hiç balayı planı yapmamıştık yazın bi tatil yöresinde arkadaşımın düğünü vardı ona gider tatil de yapar döneriz diye düşünmüştük şu anda da bir planımız yok :)Kızlar balayına gidecekmisiniz peki ? Tatil otel vs izinleri çıkarsa
Ama açılıyor tesisler canım belki otel değil de sadece sizin kalacağınız ev, villa tarzı bir şey düşünebilirsiniz nişanlınla da konuş istiyorsanız araştırın bi :)Yani evet mantıksız sanırım hiç düşünmesem daha ii
Denize girmek şuan yasak ne zaman izin verecekler acaba ? Bir de ne dicem kızlar bu bayram tatilinde şehirlerarası gidiş geliş yasağı ile evden çıkma yasağı olacak mı ? Sanki henüz belli değil gidişata göre karar vericez gibi bir şey demişler ama ?Ama açılıyor tesisler canım belki otel değil de sadece sizin kalacağınız ev, villa tarzı bir şey düşünebilirsiniz nişanlınla da konuş istiyorsanız araştırın bi :)
Bende anlamıyorum onun taktıgını ailem taktı gbi mi sanıcak die düşünüyor anlamadımAllaa zaten nikahta herkesin gözü önünde mi takacak ki ha bir gün önce ha sonra farkı ne anlamadım
Cok cıkmaza girdim ve suan bişanlımla konusmuyorum yani kınada bileziği takarlar genelde ben sonucta nişanda yapmamaışım istiyorumki kolumda bilezik olsun parasından değil isterse aldın bozdursun aonra ama benm sadece kınam olcak bütün sülalem görcek muhakak herkez konusur kolunda altını bile yok düğünde yapmıyorlar 2 yıldırda nişanlılar dieHakkinda hayirlisi ikilemde kalmak cok kotu ama bundan sonra nisanlinla yasiycan onu diyeyim evet ailemiz ama hevesin yoksa herkezi dinleme deri. Bende hevesliydkm ama suan acilinca hemen digun yapilmasini istemiyorum kendim icin söylüyorum bunu maskeli az kisi herkez gelmiycekistedim gibi olmaycak evimden gelinlikle ciksam daha iyi hem para hkalir bi dugun salonuda en azi 10 bin ve istedim gibi olmuycak yemek mesafe falan..
Nikahta takarım oda sorun değil ama cevremde görüyorum kına günü hepsi olmasada 2 dal takıyolar yani gelin oldugum belli olsun istiyorum ama nilanlımın buna sertcıkısı saçma zaten düğün yapmıolar beni bu konuda kırmamalıydı ama ben cok iyi biliyorum kına günü gelcek bana annem yada başkası bunları takmanı istedi diyip asla takmıycam aslaaaaaArkadasim nikahta takiver nolcak zaten niye biliyomusin uzaktasiniz yani soyle kavusamiyosunuz oyuzden yoksa bunlar takilcak seyler degil.nisanliniz baska seye vuruyor ama sebeb bence kavusamamaniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?