Düğün 2020 Gelinleri

Su ara erkekler bizden daha stresli kzlar oyuzden onlar bizker gibi sorun su diyemiyolar farkli seylerden ckariyorlar sinirlerini bence bilezik iside oyle gibi geldi hani sana aikene bisey diyemiyorsa .
Olabilir inşalllah altında farklı bir sebep yoktur

Canim yanlis anlama ama aklima birsey geldide altinlar alindimi? Yani bizimkilerde dugunde takcakti bizde nisanda takilir hepside onlarda oyke adet yok simdide dini nikahta takilir sanirim ben hic sorun etmedim ama hevesin var tabi yanlis anlama acaba ailene birakirsin diyemi dusunuyorlar? Sonucta altinlar senin istediğini yaparsin ama malesef erkek tarafi sonra onu bi sekilde ellerinden aliyor

Ben fazladan bişi takmaları gbi bir beklentimde tok benm bildiğimde takılır kınadada ben artık bana güvenmediğini düşünüyoruö remen bunu düşünüyorum ve psikolojim bozuldu uyku uyuyamıyorum düşünmekten

Yok daha altın falan alınmadı ben sadece kına günü elbisemin üstünde gelin oldugum belli olsun hiç bişe takmamışlar demesin millet die sordum takmak istedim kabul etmedi ısrarla nikahta takıcam dedi sonucta nikahla konam arasında bir hafta var benim cogu uzaktan gelenler kınama gelirler sonucta

Zaten aileme boraksam hırsız konumuna düşerim öyle bir tepki bekliyorum alın anne bunları saklayın desem kesin öyle düşünür

N nese03 'cim canım bu takı konusunda sen haklısın ama hepimiz çok stresli dönemlerden geçiyoruz, nişanlımla ben de bazen birbirimize gereksiz yere sert çıkıyoruz geçenlerde telefonda azıcık sesi yükseldi diye ağlamaya başladım sonra onun da sinirleri bozuldu gülmeye başladı en son ikimiz de hem ağlayıp hem gülerek kapattık telefonu yani psikolojiler hiçç normal değil bence sen kendince düşünmeyi bırakıp yani nişanlım acaba öyle mi düşünüyor böyle mi düşünüyor diye düşünmeyi bırakıp biraz kendini sakinleştir sonra da nişanlını karşına alıp ben böyle böyle düşünmüştüm yine senin iyiliğin içindi ama senin tavrına kırıldım diye kendini ifade et onun da kendince bi düşüncesi vardır önyargısız dinlemeye çalış. Gerçekten çok zor bi dönemdeyiz hiçbirimizin günü gününü tutmuyor, inşallah hayırlısıyla geçiririz bu günleri

Cok sagol gercekten konusmak iyi geldi çünkü hepimiz zor zamanlar geciriypruz ve birbirimizi daha iyi anlıyoruz ben gercekten onu düşündüğümden takmak istedim kendim elbieseme uygu bileklik küpe takarım kınamda ailemin takıcagı bileziğide takarım onlar yeter bana ama ben millet erkek tarafı için bişe takmamışlar die konusmasınlar düşünmesinler die düşündüm ama cok yanlıs yerlere gitti cok tartıştık içim ısınamıyor buz gibi oldum resmen bi yanım sevgi dolu bir yanım cok boşlukta inaşşşalah bu süreci daha stres yasamadan atlatırız yüzyüze konusmayıda denicem ama bir stresi daha kaldıramam cok çaresizleştim artık

Çok çok haklısın canım çok ince düşünmüşsün ama erkekler bizim kadar detaylı düşünemiyor malesef. Ben çözeceğinize inanıyorum yeterki sen kendi kendini nişanlına karşı doldurma sakinleş güzelce konuşun bakalım :)

Bence okadar söylemişsin birdaha soyleme derim zaten okadar laf ettikten sonra takmanin bi manasi kalmaz daha cokmus zaten ozamana kadar ses etme bakalım su stresli dönemler bi geçsin oda anlayacaktir umarim yanlışını uzerine gitme bakalim sen israr ettin icinde yapmiyor olabilir sal gitsin bakalim eyluke kadar .

İlk fırsatta yüzyüze konusacagım anlar yada anlamaz o kendi sorunu en azından ben vicdanımınrahatlatacagımnCok tesekkür ederim burda sizlerle konıçusunca cok rahatlıyorum

Evet birazcık kabuguma cekilip sakinleşmem gerek o zaman o anlar zaten dediğin gbi zaman herseyin ilacıdor demişler bekleyip görecegim muhakak eminim kınada ailesi isteyecektr takmamı o zaman muhakak gelivek tak die o zaman beni neden sebepsizce üzdüğünü anlamış olacak ve en azından ben vicdanen rahat olucam

Nedemek klise olcak ama kader arkadasimi denilir ne denilirse suan bizi bizden baska kimse anlayamaz damdan dusenin halini damdan dusen.. Hakkımızda hayırlısı rabbim tez vakitte hepimizi selamete çıkarsın...

İlk fırsatta yüzyüze konusacagım anlar yada anlamaz o kendi sorunu en azından ben vicdanımınrahatlatacagımnCok tesekkür ederim burda sizlerle konıçusunca cok rahatlıyorum
Rica ederim, tanımadan arkadaşım oldunuz hepiniz bu dönemde başka kimseyle düğünümü konuşamıyorum :)

Nedemek klise olcak ama kader arkadasimi denilir ne denilirse suan bizi bizden baska kimse anlayamaz damdan dusenin halini damdan dusen.. Hakkımızda hayırlısı rabbim tez vakitte hepimizi selamete çıkarsın...
Gercekten öyle inanın anne baba bile anlamıyor su süreçte kendimi tek basıma yalnız ve caresiz hissediyorum

Bende öyle resmen bogazım düğümleniyor düğün konusu açsam herkez laf edicek gbi canım sıkılcak gbi hissediyorum
Aynen benim de öyle herkese belli değil, hayırlısı falan diyip geçiştiriyorum hatta nişanlımla bile konuşmuyoruz üzülüyoruz çünkü yarım kalmış hayallere, kavuşamamamıza.

Ya varya bende nisanlimla su el uzerine kina yapiliyor ya onu yaptiriyim dugune dedim olmaz ben sevmem yaptirma sakin yanima gelme yaptirirsan falan bunun icin bile tartistik bende tamam yaptirmiycam dedim su dugun ertelenme nikah faln derk3n g3cenlerde diyorki nekadar gereksiz seyler icin üzmüşüz birbirimizi niye ozaman kabul etmemistim bilmiyorum diyor yaptir icinde kalmasin diyor suan oda zamani gelince anlayacaktır..

Ne kadar güzel ya ne güzel anlamış seni üzüldüğünü görmüş en azından bu bile insanı cok duygulandırır bunu düşünüp sana dile getirmesi bile cok anlamlı insallah anlar beni umarım anlar duygularını dile getirrde benimde üzüntüm bir nebzede olsa hafifler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…