Düğün 2020 Gelinleri

Bende anlamıyorum benim dediğim olur kafasında ama benim açımdan bakmıyor kınada bizim nikahta önemli olan benm ne hissettiğim değilmi

Off vala kizlar neleri dusunuyoz ne hale geldik ya amann.

Olabilir ben zaten takı olmus olmamış cok kafama takmadım nişan söz birarada oldu dükkanları var kirası falan bide virüs cıktı cok cıkmaza girdiler onlar acısından düşünerek hayalimi ben içime attım en büyük hayalidir bir kızın düğünü bunu sevdikleriyle paylaşması ama ben bu hayalimi onun için hiçe saymıssam onun bu kınada takmaması altını vok üzücü ve benm ailem su kadar takın altın falan bu muahbbeti hiçbir zaman yapmadı onların oglu bizim kızımjz herkez gücünün yettiğini takar dedi her zaman ve ben dün nişanlıma dedim madem düğün olmuyor bana ne kadar güvün yetiosa onu takaraın ama düğünden sonra düğün borcu için bozdurmak yok dedim o bizim gelecegimiz zor zamanlarımız için dedim m

Off vala kizlar neleri dusunuyoz ne hale geldik ya amann.
Biz 2 yılı geckindir nişanlıyız hiç ben para takı elbise gelinlik kuaför lükse kaçmadım hep düşündüm hiç bu konularda tartışmadık ama artık düğünde yapmayınca karsı taraf e bi zahmet benmde istediğim olsun kendimi saf gbi hissetmeye basladım yoksa isterse alsın bozdursun biliyoaunuz ailler bu konulara takıyo bide kıztarafı olunca

Canim siz niye 2 yil.bekledinizki is okul falanmi? Uzadıkça birsey cikiyor biz 6 ay kalcaltik suan 8.ay oldu malum koronadan hep bisey cikar zaten seytan uzerjmizde olurmuş bozmaya çalışırmış Allah korusun oyuzden fazla uzatmak iyi olmaz derlerya..

N nese03 canım anladığım kadarıyla bilezikler zaten alındı sen de kınanda takmak istiyorsun haklısın da zaten senin onlar kınada takarsın nikahta takmak istiyorlarsa verirsin yine takarlar niye anlaşmazlık çıkarmışlarki bu konuda. Benim de büyük bi nişanım olmadı bi set bi bilezik taktılar bileziklerin devamını düğünde takcaz dediler nişanda takılan bileziğimi de kınamda takcam gittiğim kınalarda da hep dolu gördüm gelinin kolunu açıkçası.

Nişanda takılan bilezikleri vs, haftaya nikahım kıyılırken takacağım, sonra kınada takıp, akşam tekrar vericem, ertesi gün düğünde takacaklar, ne var bunda.
Çok da umrumda değil hoş ama, görmek istiyorlar aldıkları şeyleri işte. Bir resimde takmayınca neden takmadın diye darlıyor nişanlım beni.
Belki de nişanda hepsini takıp bana bıraktıkları için hevesim yok, alıp götürseler ben de isterdim ama benim bildiğim kız tarafı muhafaza eder böyle şeyleri.
Aranızda bir zıtlaşma olmuş, yoksa böyle şeylerin konusu olmaz. Ama hiç hoş bir durum değil, gelinsin sonuçta tabii ki isteyeceksin, hakkın.
Sanki bilezikleri annemin evinde bırakacakmışsın gibi tepki vermişler. Ha düğünde ha kınada ne fark eder, bilezik aynı bilezik. Şaştım kaldım valla. N nese03

Ee zaten gelinde kalsın diye takılır geri alınacaksa neden takılıyor ki ? Bana taktıklarını benden almaya kalkacaklar oooo yırtarım valla adamı

Ben de kasaya koydum.
Evde tutmaya korktum, alın siz saklayın dedim, nişanlım biz artık taktık, bizden çıktı, naparsanız yapın dedi

Önce bizim aile kredi bprcumuz var die rahat davrandı erteledi sonra erkek tarafı borca girdi erteledi aonra kış olmasın yaz olsun dedik biz erteledik iyice cıkmaza girdik beraber aynı iş yerinde çalıştıgımızdan devamlı yanyana oldumuz için cok stres yapmadık ama su son zamanlar cok stres yapıyorum herseyi

Kendi almış kendisi nikahta takıcakmış ailesinden böyle bişe duymadım nişanlım bu konuda sert cıkış yaptı anlamadım sanki altın meraklısıyım ben bu zamana kadar sunu şstiyrum bunu istiyorum dahi ne ailem ne ben hiç bişe demedim sadece istedimki millet demesin kıza hiç bişe takmamışlar kınamda hevesimi alayım takayım istedim baska nerde takıcam o gün takmayacaksam

Bende sasırdım cok yanlış düşüncelerle geldi bana örf adet nedir bilmiyor bunu anladım ama gec anladım böyle bir zamanda insanlar stresini nişanlısıyla sevdiği insanla atlatırken ben tek basıma atlatıyorumya bunu asla unutmayacagım aslaa aglamaktan artık gözlerim şişti

Malesef öyle ben millet için değil kendim için istiyordum ama millet daha önemliymiş baksana cok yıprandım cokta kilo verdim sonumu göremiyorum artık cıkmazdayım sanki

Arkadasim nikahta takiver nolcak zaten niye biliyomusin uzaktasiniz yani soyle kavusamiyosunuz oyuzden yoksa bunlar takilcak seyler degil.nisanliniz baska seye vuruyor ama sebeb bence kavusamamaniz..
Biliyorum oda stres yapıyo işlerde kötü iş yok ama benim açımdanda bakması gerekmezmi olaya benim ne kadar üzüldüğümü görüyor hiç olumlu konusmuyor bi teselli etmiyor karakter olarak iöe kapanık ama artık bende alttan alamıyorum sindiremiyorum kendi kendimi teselli etmekten yoruldum

Canim yanlis anlama ama aklima birsey geldide altinlar alindimi? Yani bizimkilerde dugunde takcakti bizde nisanda takilir hepside onlarda oyke adet yok simdide dini nikahta takilir sanirim ben hic sorun etmedim ama hevesin var tabi yanlis anlama acaba ailene birakirsin diyemi dusunuyorlar? Sonucta altinlar senin ostedigini yaparsin ama malesef wrkek tarafi sonra onu bi sekilde ellwronden aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…