Bende anlamıyorum benim dediğim olur kafasında ama benim açımdan bakmıyor kınada bizim nikahta önemli olan benm ne hissettiğim değilmiErkek tarafının mantığı, nikahı kıydık, kızı aldık, bitti, oluyor bazen. Bu normal ama nişanlının bu konuda sert çıkması garip. Kınada taksın, gece çıkınca ver, nikahta tekrar taksın. Bu neyin inadı?
Oladabilir canim sende guzel düşünüyorsun bende anlamadim valla.Bende anlamıyorum onun taktıgını ailem taktı gbi mi sanıcak die düşünüyor anlamadım
Off vala kizlar neleri dusunuyoz ne hale geldik ya amann.Nikahta takarım oda sorun değil ama cevremde görüyorum kına günü hepsi olmasada 2 dal takıyolar yani gelin oldugum belli olsun istiyorum ama nilanlımın buna sertcıkısı saçma zaten düğün yapmıolar beni bu konuda kırmamalıydı ama ben cok iyi biliyorum kına günü gelcek bana annem yada başkası bunları takmanı istedi diyip asla takmıycam aslaaaaa☹☹☹☹
Olabilir ben zaten takı olmus olmamış cok kafama takmadım nişan söz birarada oldu dükkanları var kirası falan bide virüs cıktı cok cıkmaza girdiler onlar acısından düşünerek hayalimi ben içime attım en büyük hayalidir bir kızın düğünü bunu sevdikleriyle paylaşması ama ben bu hayalimi onun için hiçe saymıssam onun bu kınada takmaması altını vok üzücü ve benm ailem su kadar takın altın falan bu muahbbeti hiçbir zaman yapmadı onların oglu bizim kızımjz herkez gücünün yettiğini takar dedi her zaman ve ben dün nişanlıma dedim madem düğün olmuyor bana ne kadar güvün yetiosa onu takaraın ama düğünden sonra düğün borcu için bozdurmak yok dedim o bizim gelecegimiz zor zamanlarımız için dedim mCanım yanlış anlama beni tam bilmiyorum durumlarınızı ama iki yıllık nişanlıymışsın bu çok uzun bir süreç o esna da karşı taraf hiç mi birikim yapmamış düğünümüz var diye? Sen kötü olmamak için düğün yapmamayı kabul edebilirsin gibime geldi ama çok çok iyi düşün ben bu düğünü yapmazsam da mutlu olabilir miyim diye karar ver ondan önce bi adım atma sakın. Bu arada bu nişanda takı işi herkeste yoktur belki onların adetinde de yoktur ona normal geliyor olabilir bu durum.
Biz 2 yılı geckindir nişanlıyız hiç ben para takı elbise gelinlik kuaför lükse kaçmadım hep düşündüm hiç bu konularda tartışmadık ama artık düğünde yapmayınca karsı taraf e bi zahmet benmde istediğim olsun kendimi saf gbi hissetmeye basladım yoksa isterse alsın bozdursun biliyoaunuz ailler bu konulara takıyo bide kıztarafı oluncaOff vala kizlar neleri dusunuyoz ne hale geldik ya amann.
Canim siz niye 2 yil.bekledinizki is okul falanmi? Uzadıkça birsey cikiyor biz 6 ay kalcaltik suan 8.ay oldu malum koronadan hep bisey cikar zaten seytan uzerjmizde olurmuş bozmaya çalışırmış Allah korusun oyuzden fazla uzatmak iyi olmaz derlerya..Biz 2 yılı geckindir nişanlıyız hiç ben para takı elbise gelinlik kuaför lükse kaçmadım hep düşündüm hiç bu konularda tartışmadık ama artık düğünde yapmayınca karsı taraf e bi zahmet benmde istediğim olsun kendimi saf gbi hissetmeye basladım yoksa isterse alsın bozdursun biliyoaunuz ailler bu konulara takıyo bide kıztarafı olunca
Ee zaten gelinde kalsın diye takılır geri alınacaksa neden takılıyor ki ? Bana taktıklarını benden almaya kalkacaklar oooo yırtarım valla adamıNişanda takılan bilezikleri vs, haftaya nikahım kıyılırken takacağım, sonra kınada takıp, akşam tekrar vericem, ertesi gün düğünde takacaklar, ne var bunda.
Çok da umrumda değil hoş ama, görmek istiyorlar aldıkları şeyleri işte. Bir resimde takmayınca neden takmadın diye darlıyor nişanlım beni.
Belki de nişanda hepsini takıp bana bıraktıkları için hevesim yok, alıp götürseler ben de isterdim ama benim bildiğim kız tarafı muhafaza eder böyle şeyleri.
Aranızda bir zıtlaşma olmuş, yoksa böyle şeylerin konusu olmaz. Ama hiç hoş bir durum değil, gelinsin sonuçta tabii ki isteyeceksin, hakkın.
Sanki bilezikleri annemin evinde bırakacakmışsın gibi tepki vermişler. Ha düğünde ha kınada ne fark eder, bilezik aynı bilezik. Şaştım kaldım valla. N nese03
Haberi izledin mi canımKızlar atvde düğünle ilgili haber çıkacak şimdi haberiniz olsun
Önce bizim aile kredi bprcumuz var die rahat davrandı erteledi sonra erkek tarafı borca girdi erteledi aonra kış olmasın yaz olsun dedik biz erteledik iyice cıkmaza girdik beraber aynı iş yerinde çalıştıgımızdan devamlı yanyana oldumuz için cok stres yapmadık ama su son zamanlar cok stres yapıyorum herseyiCanim siz niye 2 yil.bekledinizki is okul falanmi? Uzadıkça birsey cikiyor biz 6 ay kalcaltik suan 8.ay oldu malum koronadan hep bisey cikar zaten seytan uzerjmizde olurmuş bozmaya çalışırmış Allah korusun oyuzden fazla uzatmak iyi olmaz derlerya..
Kendi almış kendisi nikahta takıcakmış ailesinden böyle bişe duymadım nişanlım bu konuda sert cıkış yaptı anlamadım sanki altın meraklısıyım ben bu zamana kadar sunu şstiyrum bunu istiyorum dahi ne ailem ne ben hiç bişe demedim sadece istedimki millet demesin kıza hiç bişe takmamışlar kınamda hevesimi alayım takayım istedim baska nerde takıcam o gün takmayacaksamN nese03 canım anladığım kadarıyla bilezikler zaten alındı sen de kınanda takmak istiyorsun haklısın da zaten senin onlar kınada takarsın nikahta takmak istiyorlarsa verirsin yine takarlar niye anlaşmazlık çıkarmışlarki bu konuda. Benim de büyük bi nişanım olmadı bi set bi bilezik taktılar bileziklerin devamını düğünde takcaz dediler nişanda takılan bileziğimi de kınamda takcam gittiğim kınalarda da hep dolu gördüm gelinin kolunu açıkçası.
Bende sasırdım cok yanlış düşüncelerle geldi bana örf adet nedir bilmiyor bunu anladım ama gec anladım böyle bir zamanda insanlar stresini nişanlısıyla sevdiği insanla atlatırken ben tek basıma atlatıyorumya bunu asla unutmayacagım aslaa aglamaktan artık gözlerim şiştiNişanda takılan bilezikleri vs, haftaya nikahım kıyılırken takacağım, sonra kınada takıp, akşam tekrar vericem, ertesi gün düğünde takacaklar, ne var bunda.
Çok da umrumda değil hoş ama, görmek istiyorlar aldıkları şeyleri işte. Bir resimde takmayınca neden takmadın diye darlıyor nişanlım beni.
Belki de nişanda hepsini takıp bana bıraktıkları için hevesim yok, alıp götürseler ben de isterdim ama benim bildiğim kız tarafı muhafaza eder böyle şeyleri.
Aranızda bir zıtlaşma olmuş, yoksa böyle şeylerin konusu olmaz. Ama hiç hoş bir durum değil, gelinsin sonuçta tabii ki isteyeceksin, hakkın.
Sanki bilezikleri annemin evinde bırakacakmışsın gibi tepki vermişler. Ha düğünde ha kınada ne fark eder, bilezik aynı bilezik. Şaştım kaldım valla. N nese03
Kesinlikle öyleFedakarlik yaptıkça hep fazlasını hep fazlasını istiyorlar canım .
Malesef öyle ben millet için değil kendim için istiyordum ama millet daha önemliymiş baksana cok yıprandım cokta kilo verdim sonumu göremiyorum artık cıkmazdayım sankiOnemli olan bizim mutlulugumuz degilmi arkadasim hic gorusmedigimiz yada dedikodudan can skmaktan baska akrabalarim eglenmiycek yemiycek laf soyleyemeyecek diye baksana hepimiz yani ben iki aydir eziyet cekiyorum evet kendim icin yapiyoruz dugunu o ayri ama hepimiz elalemin ne dedigi ni ozellikle ailelerimiz su donemde.. bu donemden sonra nolcak cok merak ediyorum.isten ckarmalar ekonomik krizler.
Biliyorum oda stres yapıyo işlerde kötü iş yok ama benim açımdanda bakması gerekmezmi olaya benim ne kadar üzüldüğümü görüyor hiç olumlu konusmuyor bi teselli etmiyor karakter olarak iöe kapanık ama artık bende alttan alamıyorum sindiremiyorum kendi kendimi teselli etmekten yoruldumArkadasim nikahta takiver nolcak zaten niye biliyomusin uzaktasiniz yani soyle kavusamiyosunuz oyuzden yoksa bunlar takilcak seyler degil.nisanliniz baska seye vuruyor ama sebeb bence kavusamamaniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?