Düğün 2020 Gelinleri

kızlar szice cokmu sıkı kurallar olur yoksa normale dönermi ne düşlünüyorsunuz

Kızlar normal devam edelim hayatımıza şimdilik olumlu da olsa olumsuz da olsa tablo gösterecek neler olacağınız nasıl kısıtlamalar olacağını düğünlerde o yüzden sevinmek için de üzülmek için de bir ay sonra tam belli olur vaka sayısına göre şimdi hayal kırıklığı yaşamayalım boş yere

kızlar bende şimdi salonu aradım sordum onlara bilgi gelmiştir die doğrulanmamış daha dedi (

Kızlar bana yardım edin, haftaya nikahım var, sonra da uzun bir sokağa çıkma yasağı var biliyorsunuz, ev alışverişini nasıl yapsam, bir yığın iş var, nasıl sıraya koysam, bir el atın.

Kızlar erkek tarafı düğün istemiyor ailem cok istiyor arada kaldım bende başlarda hevesli değildim cok ama salon tutulunca heveslenmiştim cevremdede bi cok kişi yapmazsan pişman olursun diyor ama nişanlım cok sert bu konuda birazda maddiyat olarak yıprandılar napıcam bilmiyorum cıkmaza girdim

Birde benim nişanım olmadı malum o yüzden altın takılmadı bende nilanlıma düğünde takılcak altınları kınadada koluma takarsın kolum boş olmaz dedim buna biler sert cıktı ısrarla nikata takıcam dedi ben anlamıyorum bu kınada nikahta bizim benim ondan vazgecmemi istiyor gbi düşünmeye basladım bu paikolojiden cıkamıyorum cok cıkmazdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…