• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar bugün bizi belediyeden aradılar temmuz başında evraklarınızın süresi dolacak nikah yapacak mısınız diye ailelerle konuşup geri dönelim dedik ama napcaz bilmiyoruz hala
Bir daha hastahanelere filan gitmek sıkıntı olur, hele ki bu zamanda. Nikahı kıyın bence.

Aynen kaldi zaten oda bari gelinligimi giyerim hemde cekim aradan cikar dedim eger açılırsa cok yogunluk olcak die sen neyaptircaksi n maske lazer falanmi?
Ben aynen, lazer. Dış çekimi de düğünle aynı güne aldım, düğünü akşama çekimi gündüze kuaförü de sabahın körüne.
Olursa tabi düğün. :)

Kızlar bugün bizi belediyeden aradılar temmuz başında evraklarınızın süresi dolacak nikah yapacak mısınız diye ailelerle konuşup geri dönelim dedik ama napcaz bilmiyoruz hala
Aynen canım bizede demislerdi ve tekrar basvuru alinmiycak hemde hastanelerde suan almiyorlarmis nikah icin saglik raporu. başvurusunu

Kızlar aşırı pozitif yükledim sizde okuyun diye atıyorum 😇😇😇😇

Eklentiler

• Screenshot_20200507_230738.jpg
    Screenshot_20200507_230738.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 66
Vala nikahi kiymasanda sknti kysanda cnm hep bi kvlcm herkes gergin nisanli es neyse odahada gergin bide belirsizlik yoruyir yipratiyor su zaman kesin dense millet beklese neolcak velli olmayinca..

Aynen canım bizede demislerdi ve tekrar basvuru alinmiycak hemde hastanelerde suan almiyorlarmis nikah icin saglik raporu. başvurusunu
Ama eylülde düğün salonlarını açacaklarsa alırlar yeniden sağlık raporu biz zaten sağlık ocağından almıştık öyle bi durum olursa yine hastaneye gitmeyiz hastanelerden korkar olduk artık
Ama bir daha nasıl olacak bütün evraklar filan.
Çok uzun sürmemişti bizim evrak işimiz bi kan aldırdık onun sonuçlar çıkınca da sağlık ocağına onaylattık toplum sağlığı merkezinden de kısa bi eğitim aldık bitmişti.
Of hangisi iyi olur bilemiyorum da 🤷🏻‍♀️

Vala nikahi kiymasanda sknti kysanda cnm hep bi kvlcm herkes gergin nisanli es neyse odahada gergin bide belirsizlik yoruyir yipratiyor su zaman kesin dense millet beklese neolcak velli olmayinca..
Kıyıcaz artık mecbur. Adam beklemiyo, 4 yıl bekledim, düğünün ne zaman olacağı belli değil ben düzenimi kurmak istiyorum diyo.

Hem de nasıl gergin nişanlım, nikah olayı yüzünden babasıyla tartıştı yine kimseye bir şey diyemiyorum çok arada kalmış durumdayım

Kıyıcaz artık mecbur. Adam beklemiyo, 4 yıl bekledim, düğünün ne zaman olacağı belli değil ben düzenimi kurmak istiyorum diyo.
Hakli benimki 6 ay durmadi tabi bende soyleki biz 4 aylik nisanliyken ev esya hersey hazirdi haliyle insan evi orda sen burda nukahlinkarinla ayrisin cok kotu ya ha ev esya nikah olmasa bekle hadi dersin ev yok esya yok bisey yaok ama ev esya olunca ister 1 ay olsun ister 1 yil..

Hakli benimki 6 ay durmadi tabi bende soyleki biz 4 aylik nisanliyken ev esya hersey hazirdi haliyle insan evi orda sen burda nukahlinkarinla ayrisin cok kotu ya ha ev esya nikah olmasa bekle hadi dersin ev yok esya yok bisey yaok ama ev esya olunca ister 1 ay olsun ister 1 yil..
Kira da veriyo, iki ay olsa üç ay olsa beklerim ama sonu yok bunun ne zaman belli değil diyo. Haksızsın diyemiyorum, annem babam önceleri karşıydı, onlar bile ikna oldu o derece.
Kızlar tarçınlı su içip duruyorum bazı durumlar geciksin diye ya. İşe yarar mı?

Gerçekten ya nişanlılık zaten zordu artık evlencez ikimizin hayatı olcak derken daha da sıkıntılı olmaya başladı.
4 yılda etmediğimiz tartışmayı 6 ayda ettik. Nişanlılık ne beter birşeymiş, arada kalıyorum hep, kimi idare edeceğimi şaşırdım artık. Herkes iyi oluyor, ben kötü oluyorum sonra bi de.

Hem de nasıl gergin nişanlım, nikah olayı yüzünden babasıyla tartıştı yine kimseye bir şey diyemiyorum çok arada kalmış durumdayım
Vala yine bana kizmayin yuklenmeyinde nisanlim babamla kinustu olmadi kac kere en son birlikte karar vererk yuzigu babama verdi ben dayanamiyorum diyerek tabi biz gorusemiyorduk oda varda sonra babam esyalrini goturmwye kalkti falan ben agladim falan filan derken 2 ay daha bekleyin sonra olmassa oyle olsun dedi onuda anliyorum bizde istemezdik ama al 1 aydir bekliyoruz hazirandada acilmiycak belli bosuna bekledik haklilar uzulmeyi haketmiyolar ama bizde haketmiyoruz normal bir zamnda degiliz bu donemden sonra nolcak bellli degil hic birsey eakiis gibi olmuycakki iste bekleyip bekleyip bosa cikmakta var simdiye evlenip evine gidenler var nolcak herkez simdi oyke sonra yapcaklar deyip geciyor biseyde yok bu devkrde kacip nikah yapanlarda Allah korusin napalim bizde boyle olsun istemiyoruz namussuzlukmu ediyoz kiyiyoruz nikahli gidiyoruz ay sinirlendim yine ben sakin olayim😅

O kadar tatlı anlatmışsın ki, aslında trajik ama güleceğim çıktı :))) Psikopatlaştık iyice, evlendikten sonra uzun bir tedavi gerekebilir, grup indirimi alırız belki beraber gidelim A Asibela :D :D :D

4 yılda etmediğimiz tartışmayı 6 ayda ettik. Nişanlılık ne beter birşeymiş, arada kalıyorum hep, kimi idare edeceğimi şaşırdım artık. Herkes iyi oluyor, ben kötü oluyorum sonra bi de.
Ay kizlar normalde nisanlilk en guzel zamanlar degilmi ama bizim durumlara bak :KK43:

Back