Düğün 2020 Gelinleri

Ben birşey yapmadım valla
Bizim kızlar çok depresif çıktı nasıl toparlıycaz
Varsa evinizle hazırlıklarınızla yavaş yavaş ilgilenin, yoksa film izleyin, kitap okuyun, bu günler geçer ama üzüntüleriniz kalacak, düğün hazırlıklarınızı hep böyle mi hatırlamak istiyorsunuz. Bu örtü geldiğinde ağlamıştım, bu tabak geldiğinde moralim bozuktu diyerek bir ömür üzülmek mi istiyorsunuz.
Herşeye rağmen sağlıklıyız, huzurluyuz, biliyorum zor ama, lütfen moral bozmayın. Ben en çok moral bozukluğu yaşayanlardan biriydim, eski mesajlarımdan bilirsiniz, çok mutsuzdum ama artık hiç umursamıyorum, ister olsun, ister olmasın, evimin kalan eşyalarını yerleştiriyorum, gidip oturuyorum, mutfağımı düzenliyorum (kim bilir kaç kez düzeni değiştirdim) Haftaya nişanlım geliyor, eğer gün varsa, nikahımızı kıyıp evimize yerleşeceğiz inşallah - ki hiç ümidim yok, üç günde nerden nikah günü bulacağız ki, ama onu kırmak istemiyorum.-
Hayat böyle geçmiyor, böyle güzel zamanlar bir daha geri gelmeyecek. Tekrar söylüyorum, moral bozmayın, bu günleri aksiliklerin olduğu, fakat bu aksamaların mutluluğunuzun önüne geçemediği günler olarak hatırlayın, ben öyle yapacağım..

Nereden almış bu bilgiyi, resmi bir açıklama mı var?
Eline mikrofon alanın muhabir olduğu bir devir.

Eylül ne yaa ? Temmuzda yurtdışı açılacak diyorlar düğünü eylüle mi alıyorlar ? Hiç değilse bi açıklamada olmuş olur gerçi

Kızlar bende son günlerde burayı okuyorum sürekli. Dayanamayıp yazmak isteyince üye oldum. Bende korona yüzünden nişanı iptal olan gelinlerdenim. Nişanımız kısıtlamaların olduğu döneme denk gelince aileler nişanı iptal edelim, söz nişan yerine sayılsın dedi. Sözümüz çok sade olmuştu sadece ailelerimiz vardı. Doğru düzgün bir fotoğrafımız bile yok o güne dair. Nasıl olsa nişan olacak istediğin her şeyi nişanda yaparız demişlerdi. Nişanla ilgili o kadar çok hevesim vardı ki nişan iptal olunca hepsi içimde kaldı. Sözü nişan yerine saydık ama düğünü napacağımızı hiç bilmiyorum. Aileler en kötü ihtimalle nikahınızı yaparız seneyede düğününüzü yaparız diyorlar ama nasıl olur bilmiyorum. Nikaha aileleri bile almıyorlarmış. Ben o gün sevdiklerimi yanımda isterim. Nikah bile olsa gelinlik giymek isterim. Bu şartlarda kıyılan nikahta bunlar olabilir mi hiç bilmiyorum. Bu seneyi hiç böyle hayal etmemiştim. İçim çok buruk. Kimseye bir şey anlatamıyorum çünkü insanlar ölümle boğuşurken senin derdine bak diyorlar. Sizin birlikteliğiniz ne bahtsızmış nişanınız iptal oldu düğün yapamayacaksınız diyorlar çok üzülüyorum. Annem durup durup sen ömrün boyunca hep bu zamanları hatırlayıp evlenirken yapamadıklarını anacaksın diyor. En yakın arkadaşlarım bile hayırlısı demekten başka bir şey demiyor. Herkes çok umutsuz konuşuyor. Beni anca sizler anlarsınız. Şu illet bir an önce bitse bizlerde içimizde hiçbir ukte kalmadan, her nasıl hayal ediyorsak o şekilde kursak yuvamızı.

Keşke canım. Hepimiz bunu istiyoruz. Bende düşünüyorum ne olcağı belli olmayan bişeyi beklemektense nikah yapıp düğün için evimde beklemem daha mantıklı basıyor. Ama biraz daha beklemek istiyorum. Bu arada insanlar konuşur sen onları takmayacaksın. Benim iyi günümde yanımda olmayan bi ihtiyacın var mı diye sormayan herkes gelip ayyy düğünü iptal oldu vah vah diyorlar.. Onları bi kenara bırak önce yoksa çook canını sıkarlar canım

O değil de, güzellik merkezleri açılıyor. :))
Ben bugun aradim makyaj cilt bakimi yokmus oda acilip aciayacagi belli degil cok seyapmayin dedi oda kuaforler sadece kesim ve boya açılıp acilmayacaginkesin degil dedi ben gelinligj giyip fotograf cekimini yaptiriyim dedimde sadece gelinlik randevusu oda 2 kisi en fazla eldiven maskeyle ve randevulu alincakmis..

Makyajsız nasıl olacak dış çekim? Güzellik merkezinden aradılar beni de, gelin diye.

Kızlar bugün bizi belediyeden aradılar temmuz başında evraklarınızın süresi dolacak nikah yapacak mısınız diye ailelerle konuşup geri dönelim dedik ama napcaz bilmiyoruz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…