Düğün 2020 Gelinleri

şu an çok farklı şeyler konuşuyo olabilirdik..
isyan etme diyorum kendi kendime ama dayanamıyorum da
Hayatımın en mutlu günlerini yaşarken birden yere çakıldım.
Psikolojimiz nasıl düzelecek kim bilir
Her gece kimseye belli etmeden ağlamaktan çok yoruldum, evde her yer eşyalarımla dolu. Nişan kıyafetimi gördükçe bile kesip atasım geliyo
Nolur şu günler geçsin de şu başlıkta mutlu haberler, mutlu çiftler okuyayım artık
Benim artık çok zor bu sene, bari sizlere bi çare bulunsun

Hiç kimse sormuyor değil mi ne hissediyorsun diye herkes kendi hayatında benim kaynana görümce hiç sanki normal hayatlarında düzelince yaparı takma kafana herkes bunu diyor herkesin hayatı ne kolay ya

Hiç kimse sormuyor değil mi ne hissediyorsun diye herkes kendi hayatında benim kaynana görümce hiç sanki normal hayatlarında düzelince yaparı takma kafana herkes bunu diyor herkesin hayatı ne kolay ya
Hayatım mahvoldu resmen gerçekten kimse anlamıyo, herkes sanıyo ki evlenemiyorum diye
O kadar basit değil ki, belirsizlik yordu beni
Seneye ne olacak, aileme ne olacak, düğün yapsam nasıl olur yapmasam daha mı kötü olur
O kadar soru var ki kafamda.
bi de her şey o kadar ani oldu ki, ya en son ben düğün fotoğrafçısına gitmiştim, iki yer vardı aklımda diğerine randevu aldık ama gidemedik bile . Bir günde her şey bitti
Ne hayaller vardı, artık olsa da bilmiyorum kıymeti var mı
O kadar yıprandım ki, tek sorun evlenmek-evlenememek değil ama anlayanım yok

Benim de görümce bir iki sefer aradı göstermelik canını sıkma falan daha ses yok hayaaaat beni neden yoruyorsuuuun

Benim de görümce bir iki sefer aradı göstermelik canını sıkma falan daha ses yok hayaaaat beni neden yoruyorsuuuun
Bende şunu öğrendim artık kimsenin derdi olursa canımı sıkmayacağım böyle zamanlarda insan unutmuyor kimsenin umrunda değil bir tek siz değilsiniz herkes öyle üzülmeyin bu laf herkesten duyduğum bu zamanlarda geçer elbet ama insan unutmaz bazı şeyleri işte

Bazı noktalarda haklı olsan da çoğu kişinin tek derdi netlik kazanmak herkesin kendi planı var ona göre plan yapmıştık en azından iyi ki kötü bi şey dense biz de ona göre hazırlayacak kendini

ben daha önce başka şekilde tecrübe ettim düşenin dostu olmaz

Canım benim biliyorum kolay değil hepimizin hali ortada, kimseye bi şey diyemiyorum. Zaten nişanlılık süreci zor geçmişti bizim için tam kavuşcaz 10 gün kaldı derken tepetaklak oldu her şey. O kadar iyi anlıyorumki seni, hani sen ailenin hastalanmasından korkuyosun ya benim de nişanlım kronik hasta ödüm kopuyo ona bi şey olcak diye bi yandan hemen kavuşmak istiyorum aileler düğün diye tutturmuş durumda bi yandan düğüne izin verilirse hemen yapcaz ama ya ona bi şey olursa korkusu içimi yiyip bitiriyo, tabi hiç kimseye söyleyemiyorum bunu. İnsanlar gülerek düğün de kaldı dedikçe başımı duvarlara vurmak istiyorum öyle canım yanıyo, daha evliliğinin senesi dolmamış düğününde binbir türlü naz yapmış insanlar olsun ya düzelir diyo kolayca. Evet inşallah düzelecek ama ya benim yaşadıklarım, evime her gittiğimde ordan ağlayarak ayrılmam bunlar nasıl düzelecek. Off uzun oldu ama çok dolmuş içim, senin de sizlerin de dolu biliyorum. Elimizden dua etmekten başka hiçbi şey gelmiyo bu süreç hepimizi çok çok yıprattı

Bazen diyorum şu topiğe girmeyeyim çünkü bazen enerjimi düşürecek yorumlar görüyorum ama kendime laf dinletemiyorum yine buradayım yine

Benim kayınvalidem üzme kendini evlendircez sizi diyo

Şu zamanın en şanslıları geçen sene evlenenler hepsine çok özeniyorum

Ay vallahi burası kötü haber olsa bile iyi geliyo bana kendimi yalnız hissetmiyorum.
Millet de ne hevesliymiş düğünümüzü iptal ettirmeye yakın çevrem dahil herkesin alay konusu oldum. Sıkıntı geldi kaçıcam kocaya

Ahahah bende burda okuduğumu nişanlıma yetiştiriyorum diyo ki hangi kanalda çıktı bu haber kanal değil kadınlar kulübü diyince hemen sinirleniyo kulakdan dolma diye
Ben kadınlar kulubü demedim yorum yapmışlar bi yerde diyorum iyice kızıyo

Bazı insanlar, ki bunlar azımsanmayacak kadar çok, başkalarının acısından üzüntüsünden keyif alırken sevinçlerinden mutluluklarından ise rahatsızlık duyuyorlar. Özellikle de akrabalarda komşularda var bu tarz insanlar. Mutluluğu bozulsa diye izlemedeler resmen... aslında bunları düğüne müğüne çağırmayacaksın en candan içi fesat olmayan akrabalarını dostlarını çağırıp az kişiyle yapıp geçeceksin. Teyzemin kızı ablamdan 14 yaş küçük, evli bebek bekliyor. ablam için, ne kadar şanssızmış yıllarca evlenemedi şimdi evlenecekken virüs çıktı diyor kötü niyetle söylemese bile insan yaralanıyor bu sözler karşısında tabi.senin tuzun kuru konuşursun böyle demek lazım... önce kendinizi kendi zevkinizi düşünün kızlar kimseden fayda yok.her gün dua ediyorum inşallah her şey yoluna girer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…