Düğün 2020 Gelinleri

bugün ablamla tuttukları düğün mekanına gittik.adam, çoğu kişi düğünü eylül ekime erteledi dedi. Gidişatla ilgili bir tahmininiz var mı dedik hiç önümüzü göremiyoruz en erken temmuzun ortasından sonra açılır bir sürü düğün kaldı maddi olarak kaybımız büyük izin verildiğinde de kişi sayısı sınırlandırılır biz de ona göre bir konsept uygularız rahat olun dedi.yeni bir tarih almadık ağustosta bir iki düğün varmış zaten resmi açıklama olursa ondan sonra alırız tarih. fotoğrafçıya gittik o da eski düğünler gibi olamaz kısıtlama olacak ne zaman başlayacağı da belli değil dedi. Bir de gelinlik bakmaya gittik daha önce hiç bakmamıştık giydiği ilk gelinlik tam oldu ve çok beğendi ama almadık başka yerlere de bakıcaz.

Bende bu yıl düğün yapıcaktım nişanım hazirandaydı fakat durumlardan olamıcak. Üzülmüyorum vardır bir hayır. Bence ülkecek dünyacak durum belliyken düğün salonları açılsın baskısı bana saçma geliyor Hayallerimiz vardı elbet ama herşeyin başı sağlık arkadaşlar biz yine sevdiklerimizle beraber elbet bir hayat kuracağız ama böyle vaka sayısı düşmemişken kapalı salonların açılması bence doğru olmaz . Ben bile kimi zaman açılsın diye yakınırken bir yandan açılmasın dahada yükselir benim yüzümden ya biri corona olursa diyebiliyorum bu durumdayken yakınımın dahi düğününe gidemem. Kaldıki kendi düğünümü yapamam. Sevdiklerimi riske atamam yada acaba coronamıyım düşüncesi ile yaşayamam. Çok şanslıyız ki sevdiğimiz insanla beraberiz umarım herşey en kısa zamanda düzelir

Düğün salonları tarihleri ertelemek zorunda mı? Haftaya tekrar arıcaz bu sefer iki yeri birden, çok korkuyorum sorun çıkarırlar diye
Tamam iptal etmesinler onlar da zorda kalmasın ama umarım erteleme hakkımız vardır

Niye ertelemesinler olur mu öyle şey? Yeni tarih belirleyince arayın dedi bizimki.çok kısıtlama olursa belki düğün yapmazsak ya da hiç izin vermezlerse kaporayı iade eder misiniz dedik ederiz dedi adam.

Niye ertelemesinler olur mu öyle şey? Yeni tarih belirleyince arayın dedi bizimki.çok kısıtlama olursa belki düğün yapmayız ya da hiç izin vermezlerse kaporayı iade eder misiniz dedik ederiz dedi adam.
Pardon gelinliği hangi mağazada baktınız acaba :)

Düğün salonlarının açılması için bu kadar sitem etmemizin sebebi aşamalı normalleşme adı altında avmlerin açılıyor olması, sınavların haziran ayında yapılıyor olması, okulların açılması, yurt dışı seyahat izinlerinin kalkması, turizm sektörünün açılması peki soruyorum size bunlar normal ama düğünler mi tüü kaka?
Evet yazının birçoğunda haklısınız her şeyin başı sağlık ama ölümlü dünya her an her şey olabilir. Herkesin yaşı ufak değil herkesin kendine göre planladığı şeyler var dolaylı yoldan her şekilde düğünün ertelenmesiyle etkilenecek hayatlar var. Örneğin bir çoğunun evi kira tutuldu ve kira parası veriyor. Örneğin ben farklı şehire gideceğim evlenince ve bütün iş başvurularını ona göre ayarlayıp yaptım şuan işsizim. Örneğin senelerdir birlikte olan insanlar var, örneğin ben gibi ayrı şehirlerde olup aylarca nişanlısını, sevdiği adamı göremeyen insanlar var ailesinin kısıtlamasından dolayı nişanlısının yanına gidemeyen var, nikahı kıyıldığı halde eşiyle olamayanlar var sitem etmemiz normal değil mi sizce?
Bu sitemin en büyük nedeni de insanlara net bir cevap verilmiyor olması.

Niye ertelemesinler olur mu öyle şey? Yeni tarih belirleyince arayın dedi bizimki.çok kısıtlama olursa belki düğün yapmazsak ya da hiç izin vermezlerse kaporayı iade eder misiniz dedik ederiz dedi adam.
Bizim yer illa bekleyin ne olacağı belli değil diyip durdu. Kaç kere erteleyelim desek de
Kapora da iade edilmezmiş. Ödediğimiz miktar da bin iki bin değil yüksek bi miktar
Demek ki salondan salona değişiyo, sizinkiler anlayışlıymış ne güzel

Bizde düğün mekanı ile görüştük ancak kesin bir şey söylemedi. Başta temmuz 19a alalım dedık ama ağustos daha iyi olacak sanki. O yüzden sanırım değiştireceğim yine. Evi mevide tuttuk canım sıkıldı tabi.

Ben daha aramadım, aramıyorum, aramayacağım da içim el vermiyor

Yarın gelinlikçide randevüm var hiç gidesim yok kızlar

Benimkide kapalı
Ben daha çıkıp bakamadığım için yok aslında gitmek istediğim yerler açık randevu sistemli çalışıyor ama annem kronik rahatsızlığı olduğu için gidemiyorum tek gitsem içim el vermez bide tek başıma gelinlik seçmek ne bileyim

Durumlar biraz daha düzelsin bakarsın canım inşallah gönlünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…