Bakan bugün çok sinirli ve sitemliydiPlatonik aşıklar gibi olduk herşeyi hissettiklerimize yorumluyoruz
Vakaların hafiflemesini fırsat bilip sokaklara akanlar yüzünden vaka sayısı arttı bugün.Bakan bugün çok sinirli ve sitemliydi
Ortada kaldık resmen ya
Niye ertelemesinler olur mu öyle şey? Yeni tarih belirleyince arayın dedi bizimki.çok kısıtlama olursa belki düğün yapmazsak ya da hiç izin vermezlerse kaporayı iade eder misiniz dedik ederiz dedi adam.Düğün salonları tarihleri ertelemek zorunda mı? Haftaya tekrar arıcaz bu sefer iki yeri birden, çok korkuyorum sorun çıkarırlar diye
Tamam iptal etmesinler onlar da zorda kalmasın ama umarım erteleme hakkımız vardır
Pardon gelinliği hangi mağazada baktınız acaba :)Niye ertelemesinler olur mu öyle şey? Yeni tarih belirleyince arayın dedi bizimki.çok kısıtlama olursa belki düğün yapmayız ya da hiç izin vermezlerse kaporayı iade eder misiniz dedik ederiz dedi adam.
Biz antalyada yaşıyoruz oradan yerel bi mağazadan baktıkPardon gelinliği hangi mağazada baktınız acaba :)
Düğün salonlarının açılması için bu kadar sitem etmemizin sebebi aşamalı normalleşme adı altında avmlerin açılıyor olması, sınavların haziran ayında yapılıyor olması, okulların açılması, yurt dışı seyahat izinlerinin kalkması, turizm sektörünün açılması peki soruyorum size bunlar normal ama düğünler mi tüü kaka?Bende bu yıl düğün yapıcaktım nişanım hazirandaydı fakat durumlardan olamıcak. Üzülmüyorum vardır bir hayır. Bence ülkecek dünyacak durum belliyken düğün salonları açılsın baskısı bana saçma geliyor Hayallerimiz vardı elbet ama herşeyin başı sağlık arkadaşlar biz yine sevdiklerimizle beraber elbet bir hayat kuracağız ama böyle vaka sayısı düşmemişken kapalı salonların açılması bence doğru olmaz . Ben bile kimi zaman açılsın diye yakınırken bir yandan açılmasın dahada yükselir benim yüzümden ya biri corona olursa diyebiliyorum bu durumdayken yakınımın dahi düğününe gidemem. Kaldıki kendi düğünümü yapamam. Sevdiklerimi riske atamam yada acaba coronamıyım düşüncesi ile yaşayamam. Çok şanslıyız ki sevdiğimiz insanla beraberiz umarım herşey en kısa zamanda düzelir
Bizim yer illa bekleyin ne olacağı belli değil diyip durdu. Kaç kere erteleyelim desek deNiye ertelemesinler olur mu öyle şey? Yeni tarih belirleyince arayın dedi bizimki.çok kısıtlama olursa belki düğün yapmazsak ya da hiç izin vermezlerse kaporayı iade eder misiniz dedik ederiz dedi adam.
Aa benimde düğünüm antalyada orada yaşayacağım düğün mekanı neresi?Biz antalyada yaşıyoruz oradan yerel bi mağazadan baktık
Antalya merkeze uzak bir ilçedeyiz gelinliğe de ilçede baktık düğünde burada zaten. İlçeyi de söylemeyeyim artık :)Aa benimde düğünüm antalyada orada yaşayacağım düğün mekanı neresi?
Ben daha aramadım, aramıyorum, aramayacağım da içim el vermiyorBizde düğün mekanı ile görüştük ancak kesin bir şey söylemedi. Başta temmuz 19a alalım dedık ama ağustos daha iyi olacak sanki. O yüzden sanırım değiştireceğim yine. Evi mevide tuttuk canım sıkıldı tabi.
Düğün salonlarının açılması için bu kadar sitem etmemizin sebebi aşamalı normalleşme adı altında avmlerin açılıyor olması, sınavların haziran ayında yapılıyor olması, okulların açılması, yurt dışı seyahat izinlerinin kalkması, turizm sektörünün açılması peki soruyorum size bunlar normal ama düğünler mi tüü kaka?
Evet yazının birçoğunda haklısınız her şeyin başı sağlık ama ölümlü dünya her an her şey olabilir. Herkesin yaşı ufak değil herkesin kendine göre planladığı şeyler var dolaylı yoldan her şekilde düğünün ertelenmesiyle etkilenecek hayatlar var. Örneğin bir çoğunun evi kira tutuldu ve kira parası veriyor. Örneğin ben farklı şehire gideceğim evlenince ve bütün iş başvurularını ona göre ayarlayıp yaptım şuan işsizim. Örneğin senelerdir birlikte olan insanlar var, örneğin ben gibi ayrı şehirlerde olup aylarca nişanlısını, sevdiği adamı göremeyen insanlar var ailesinin kısıtlamasından dolayı nişanlısının yanına gidemeyen var, nikahı kıyıldığı halde eşiyle olamayanlar var sitem etmemiz normal değil mi sizce?
Bu sitemin en büyük nedeni de insanlara net bir cevap verilmiyor olması.
Benim bir gelinlikcim bile yokYarın gelinlikçide randevüm var hiç gidesim yok kızlar
Benimkide kapalıBenim bir gelinlikçim bile yok
Ben daha çıkıp bakamadığım için yok aslında gitmek istediğim yerler açık randevu sistemli çalışıyor ama annem kronik rahatsızlığı olduğu için gidemiyorum tek gitsem içim el vermez bide tek başıma gelinlik seçmek ne bileyimBenimkide kapalı
Durumlar biraz daha düzelsin bakarsın canım inşallah gönlünceBen daha çıkıp bakamadığım için yok aslında gitmek istediğim yerler açık randevu sistemli çalışıyor ama annem kronik rahatsızlığı olduğu için gidemiyorum tek gitsem içim el vermez bide tek başıma gelinlik seçmek ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?