- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.741
Dün 1663 dü. Bende dün akşam ve bu sabah içtim progestan. Ama hala ceviz büyüklüğünde kanamalarım oluyo ara araÇok sevindim sonuçların iyi çıkmasınaPeki betanız kaç şu an ? Kese göründü mü? İlaç verdi mi? Ben progestan içiyorum sabah akşam Çarşamba kontrolüm var kese için inşallah her şey yolundadır korkuyorum
Canm çok bilgim yok ama bebek ve kese duruyorsa o kan piktusidr. Hani kanaman varmış ya birkann kanı vücut atıyordur belki. Bebeğin sağlıklı olur ins canmKuzular merhaba daha önce kanamam olduğunu yazmıştım geçen yaklaşık 10 gündür devam eden kanamam var çarşamba günü doktora Gittim Bebeği ve keseyi gördük kalp atışını duyduk Kese ilk başta yamuktu fakat çarşamba günü normal hale gelmişti ancak kanamam devam ediyor progestan ve coraspin Kullanıyorum yaklaşık 1 saat önce bir miktar pıhtı geldi pazartesi günü tekrar randevum var böyle bir şey duydunuz mu acaba düşük mü başına gelen var mı cevaplarsanız çok sevinirim
Dikkat et usutmus olabilirsin. Evde kalın giyin çorapsız gezmekızlar merhabalar . bugün biraz yokuş yürüdüm kasık ağrılarım fazla var çok kötü kasılmalar oluyor.vajinamda ağrı var ara ara çoğalıyor .bel ağrımda mevcut.birde 2,3 gündür özellikle peçeteye gelen afedersinz sümüksü sarımsı akıntı var :/ 8 gün önce doktor bana sadece keseyi gördü 2 hafta sonra git dr demişti.cuma gitmeyi düşünüyorum acaba pazartesi gitsem kalp atışınıda duyarmıyım? 8gün önce memeleketteyken dr keseyi görmüştü bir hafta geriden geliyor gibi demişti.
Canm yemk yedikten sonra mı bulantin oluyor. Bende öylede sorayım dedim. Yemeği yedikten sonra bulantı veriyor.yemeseydim keşke diyorumBenim her sabah kalktığımda ve gece yatarken mide bulantım oluyoryemek yedikten sonra da bi pişmanlık yaşıyorum mide bulantısından dolayı. Keşke az yeseydim keşke şunu yemeseydim gibi. Öyle ağır şeyler de yemiyorum hiç. Bazı yemek isimleri bile midemi bulandırıyor benim de Zati bi de 79 kilo ile hamilelik başladı. Ne kadar az alırsam o kadar iyi. Korkmuyor değilim çok kilo almaktan
Bir de baya yorgun oluyorum. Sanki çok iş yapmışım gibi.Sabahları da yataktan zor kalkıyorum uykudan dolayı
Gece ve şimdi iki defa vajinal ultrason bakıldı. Kese yok dış gebeliğe dair bişey de yok yatış yapalım denildi yapmadım. Kanama şiddetli ağrı olunca gel dedi. Şaşkın ve korkuyorum dış gebelik diye. Beta talikipi istedi. Dün gece 1048 Di bugün 1150. Var bir teslik ne yapcm bilmiyorum.Canım son durumun nedir merak ettimHer şey yolundadır inşallah
acile gittim kese görünmüyor dedi.bugün yine gittim kese yok.beta 10150 lerde.oysa ocak 10 da keseyi görmüştü başka dr.ne dış ne kimyasal gebeliğe dair bulgularda yok.ben ne yapcam bilmiyorum.yatış istendi yatmadım eve geldim acil ağrı kanama olduğunda giderim yarın polikliniğe giderima rtık.Dikkat et usutmus olabilirsin. Evde kalın giyin çorapsız gezme
Cok gecmis olsun ama neden dis gebelikten korktular onu anlamadim. Senin kesen zaten gorulmustu rahimde. 1 hafta geriden geliyo demisti dr. Dis gebelikte tuplerde kalmis olmasi lazim embriyonun kese gorulmemesi lazim. Kafam karisti eger onceki dr gormedigi keseyi gördüm demediyse tabi ama o da tuhaf bi durum olur. Bence kese kendiliginden yok oldu, benim iki arkadaşımin basina geldi bu durum. İcinde bebek olmadigi zaman kanama olmadan da vucut eritiyomus bos keseyi bazen. Her ikisinde de iki kese gozukurken teki kendi kendine kayboldu ve digeri devam ettigi icin kanamada olmadi. Senin de bhcg dusunce kendiliginden kanaman baslayacaktir. İki olcum arasinda bhcg de oynama olabiliyo artis var gibi duruyo ama artmiyodur diye umuyorum. İns hersey yoluna girecekGece ve şimdi iki defa vajinal ultrason bakıldı. Kese yok dış gebeliğe dair bişey de yok yatış yapalım denildi yapmadım. Kanama şiddetli ağrı olunca gel dedi. Şaşkın ve korkuyorum dış gebelik diye. Beta talikipi istedi. Dün gece 1048 Di bugün 1150. Var bir teslik ne yapcm bilmiyorum.
Canm çok geçmiş olsun.rabbim yardımcın olsun. İns dış gebelik felan değildir. Hakkında hayırlısı. Benmde beş ay önce düşüğüm oldu. Kese var bebek yok. Üzülüyorsun ağlıyorsun sonrada kabulleniyirsun. Duruluyorsun. Yeniden başlıyorsun sifirdan.yinede bekle bakım doktr ne diyecek.cok da üzme kendini.Herşey olacağına varıyor .Gece ve şimdi iki defa vajinal ultrason bakıldı. Kese yok dış gebeliğe dair bişey de yok yatış yapalım denildi yapmadım. Kanama şiddetli ağrı olunca gel dedi. Şaşkın ve korkuyorum dış gebelik diye. Beta talikipi istedi. Dün gece 1048 Di bugün 1150. Var bir teslik ne yapcm bilmiyorum.
Şu an sonunu hiç düşünemiyorum mide bulantısından
Bilgisi olan var mı acabaKızlar doktorum rubella igm tam idrar tahlili ve idrar kültürü istemişti sağlık ocağında yaptırabilir miyim bunları?
Canm yemk yedikten sonra mı bulantin oluyor. Bende öylede sorayım dedim. Yemeği yedikten sonra bulantı veriyor.yemeseydim keşke diyorum
Bilgisi olan var mı acaba
öncelikle çok teşekkür ederim.memeleketteki doktorun telefonuna ulaştım. şimdi konuştum ben keseyi gördüm dedi yarın beta ver dedi.bozuk gebeliktir dış olacağını sanmıyorum dedi olmuş olsaydı keseyi görmezdik başta dedi.yarını bekliyorum betayı vercem tekrar. yani umarım bana zarar vermez bu durum.ilk gebeliğim daha kısmet değilmiş.en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum kısmet başka sefere.Cok gecmis olsun ama neden dis gebelikten korktular onu anlamadim. Senin kesen zaten gorulmustu rahimde. 1 hafta geriden geliyo demisti dr. Dis gebelikte tuplerde kalmis olmasi lazim embriyonun kese gorulmemesi lazim. Kafam karisti eger onceki dr gormedigi keseyi gördüm demediyse tabi ama o da tuhaf bi durum olur. Bence kese kendiliginden yok oldu, benim iki arkadaşımin basina geldi bu durum. İcinde bebek olmadigi zaman kanama olmadan da vucut eritiyomus bos keseyi bazen. Her ikisinde de iki kese gozukurken teki kendi kendine kayboldu ve digeri devam ettigi icin kanamada olmadi. Senin de bhcg dusunce kendiliginden kanaman baslayacaktir. İki olcum arasinda bhcg de oynama olabiliyo artis var gibi duruyo ama artmiyodur diye umuyorum. İns hersey yoluna girecek
39 yasindayim ve ilk defa kendiligimden hamile kaldim, bir tane tup bebek tedavisiyle oglum var. Bence de onemli olan hamile kalabilmek. Bunun kiymetini benim gibiler cok iyi anlar:) dilerim en hayirli zamanda bebisini saglikla kucagina alirsin. Bos gebelikler dusukten bile sayilmiyo dusuk yaptim diye bile uzulme, kimyasal gibi bisey geldi gecti basindan. Umarim en kisa zamanda guzel haberlerini yazarsinöncelikle çok teşekkür ederim.memeleketteki doktorun telefonuna ulaştım. şimdi konuştum ben keseyi gördüm dedi yarın beta ver dedi.bozuk gebeliktir dış olacağını sanmıyorum dedi olmuş olsaydı keseyi görmezdik başta dedi.yarını bekliyorum betayı vercem tekrar. yani umarım bana zarar vermez bu durum.ilk gebeliğim daha kısmet değilmiş.en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum kısmet başka sefere.
ben pkoluyum dun bhcg 1256 cıktı. yumurtlamam 1 ocakta oldu benımde. lekelenmelerım var gunde 3 kez progestan alıyorumBen pcoluyum o yüzden regli tarihim dengesiz. Yumurtlama 1 ocakta oldu. Bugün 19. Gün yumurtlamanın. Betahcg 1663 çıktı progesteron ise 144.
Seninde mi kanaman var?
dr a ne zaman gıdeceksınız kese ıcınDün 1663 dü. Bende dün akşam ve bu sabah içtim progestan. Ama hala ceviz büyüklüğünde kanamalarım oluyo ara ara
benımde oncekı gebeliğim boyle oldu. dr keseyı gordu haftaya gel kalp atısı dınleyelım dedı. haftaya gıttıgımde kese bostu kalp atısı fln olmadı degerler boyle az az artıyordu. cok sukur dıs gebelık deıldı. ama ben kurtaj olmak zorunda kaldım. 10. haftaya kadar bekledikacile gittim kese görünmüyor dedi.bugün yine gittim kese yok.beta 10150 lerde.oysa ocak 10 da keseyi görmüştü başka dr.ne dış ne kimyasal gebeliğe dair bulgularda yok.ben ne yapcam bilmiyorum.yatış istendi yatmadım eve geldim acil ağrı kanama olduğunda giderim yarın polikliniğe giderima rtık.
Cok gecmis olsunMerhaba güzel anneler bende aranıza katılacaktım Eylül annesi olarak ben hamileliğimi öğrendiğim günün akşamı ufak ufak kahve rengi lekelerim başladı yerleşme kanaması diyip umursamadım iki gün sonra kalktığımda sol kasığımda ağrı ve kana ile uyandım hemen acile gittim beta yapıldı herşey yolunda ama kese yok takip edelim denildi ama ben durmadım aynı anda başka doktora daha gittim oda aynısını söyledi iki güne bir beta baktırmamı istedi herşey yolunda iki kat artışlarım vardı ama hala kese görünmüyordu 80000 lerdeydi betam daha sonra geçen hafta pazartesi doktora kontrol amaçlı gittiğimde sol tüpümde iki tane kese ve kalbi atan bebeklerim vardı dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hiç ağrım sızım yoktu o kanamada yaşadığım ağrı haricinde öğlen hastahaneye yatışım yapışmak üzere eve gidip tekrar dönmek için hazırlık yapmak istedim ama eve girer girmez çok kötü bir ağrı başladı hemen hastahaneye geri döndük ve ameliyata alındım sol tüpüm ve yumurtalığım alındı ve bebeklerim 7 haftalıktı sizden ricam en ufak kanamanız lekelenmeniz de derhal doktora gidin benim yaşadığım kötü durumu hiç biriniz yaşamayın bunu yazmamın sebebi lekelenmeli olan arkadaşlar var inşallah dilerim allahtan hiç biriniz yaşamazsınız ama kulak aradı etmeyin hepinize güzel doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin allahım
ne kanama ne lekelenme hıc bırsey olmamıstıacile gittim kese görünmüyor dedi.bugün yine gittim kese yok.beta 10150 lerde.oysa ocak 10 da keseyi görmüştü başka dr.ne dış ne kimyasal gebeliğe dair bulgularda yok.ben ne yapcam bilmiyorum.yatış istendi yatmadım eve geldim acil ağrı kanama olduğunda giderim yarın polikliniğe giderima rtık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?