• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba güzel anneler bende aranıza katılacaktım Eylül annesi olarak ben hamileliğimi öğrendiğim günün akşamı ufak ufak kahve rengi lekelerim başladı yerleşme kanaması diyip umursamadım iki gün sonra kalktığımda sol kasığımda ağrı ve kana ile uyandım hemen acile gittim beta yapıldı herşey yolunda ama kese yok takip edelim denildi ama ben durmadım aynı anda başka doktora daha gittim oda aynısını söyledi iki güne bir beta baktırmamı istedi herşey yolunda iki kat artışlarım vardı ama hala kese görünmüyordu 80000 lerdeydi betam daha sonra geçen hafta pazartesi doktora kontrol amaçlı gittiğimde sol tüpümde iki tane kese ve kalbi atan bebeklerim vardı dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hiç ağrım sızım yoktu o kanamada yaşadığım ağrı haricinde öğlen hastahaneye yatışım yapışmak üzere eve gidip tekrar dönmek için hazırlık yapmak istedim ama eve girer girmez çok kötü bir ağrı başladı hemen hastahaneye geri döndük ve ameliyata alındım sol tüpüm ve yumurtalığım alındı ve bebeklerim 7 haftalıktı sizden ricam en ufak kanamanız lekelenmeniz de derhal doktora gidin benim yaşadığım kötü durumu hiç biriniz yaşamayın bunu yazmamın sebebi lekelenmeli olan arkadaşlar var inşallah dilerim allahtan hiç biriniz yaşamazsınız ama kulak aradı etmeyin hepinize güzel doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin allahım
cok cok gecmıs olsun.

Merhaba güzel anneler bende aranıza katılacaktım Eylül annesi olarak ben hamileliğimi öğrendiğim günün akşamı ufak ufak kahve rengi lekelerim başladı yerleşme kanaması diyip umursamadım iki gün sonra kalktığımda sol kasığımda ağrı ve kana ile uyandım hemen acile gittim beta yapıldı herşey yolunda ama kese yok takip edelim denildi ama ben durmadım aynı anda başka doktora daha gittim oda aynısını söyledi iki güne bir beta baktırmamı istedi herşey yolunda iki kat artışlarım vardı ama hala kese görünmüyordu 80000 lerdeydi betam daha sonra geçen hafta pazartesi doktora kontrol amaçlı gittiğimde sol tüpümde iki tane kese ve kalbi atan bebeklerim vardı dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hiç ağrım sızım yoktu o kanamada yaşadığım ağrı haricinde öğlen hastahaneye yatışım yapışmak üzere eve gidip tekrar dönmek için hazırlık yapmak istedim ama eve girer girmez çok kötü bir ağrı başladı hemen hastahaneye geri döndük ve ameliyata alındım sol tüpüm ve yumurtalığım alındı ve bebeklerim 7 haftalıktı sizden ricam en ufak kanamanız lekelenmeniz de derhal doktora gidin benim yaşadığım kötü durumu hiç biriniz yaşamayın bunu yazmamın sebebi lekelenmeli olan arkadaşlar var inşallah dilerim allahtan hiç biriniz yaşamazsınız ama kulak aradı etmeyin hepinize güzel doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin allahım

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize 🌸 🌸

Bende kimseye demedim malum kayıpla
öncelikle çok teşekkür ederim.memeleketteki doktorun telefonuna ulaştım. şimdi konuştum ben keseyi gördüm dedi yarın beta ver dedi.bozuk gebeliktir dış olacağını sanmıyorum dedi olmuş olsaydı keseyi görmezdik başta dedi.yarını bekliyorum betayı vercem tekrar. yani umarım bana zarar vermez bu durum.ilk gebeliğim daha kısmet değilmiş.en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum kısmet başka sefere.
kuzum benim sabırla bekle bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaallah iyi düşünelim iyi olsun

39 yasindayim ve ilk defa kendiligimden hamile kaldim, bir tane tup bebek tedavisiyle oglum var. Bence de onemli olan hamile kalabilmek. Bunun kiymetini benim gibiler cok iyi anlar:) dilerim en hayirli zamanda bebisini saglikla kucagina alirsin. Bos gebelikler dusukten bile sayilmiyo dusuk yaptim diye bile uzulme, kimyasal gibi bisey geldi gecti basindan. Umarim en kisa zamanda guzel haberlerini yazarsin💕
allah razı olsun.sağlıkla gelsin bebişiniz.şimdi ben kanamayı bekliyim :)

Yarını bekle canım. Dr un sana en doğru açıklamayı yapacaktır.
Hakkında hayırlısı 🙏
burda bir doktorum bile yok henüz. ünv acildeki dr lar bugün dün muyane etti yarın beta bakıp poliklnik yapim.korkum dış gebelik olması o kadar. nasip daha sonrada olur çocuk inş.

.
Dün 1663 dü. Bende dün akşam ve bu sabah içtim progestan. Ama hala ceviz büyüklüğünde kanamalarım oluyo ara ara
Ben sabah akşam 200 mg içiyorum bugün biraz azaldı lekeler ama hala devam etmekte . Her leke gördüğümde üzülüyorum ama yapabilecek başka bir şeyim yok.Hayırlısını diliyorum 🙏🏼

Back