- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 44
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.761
cok cok gecmıs olsun.Merhaba güzel anneler bende aranıza katılacaktım Eylül annesi olarak ben hamileliğimi öğrendiğim günün akşamı ufak ufak kahve rengi lekelerim başladı yerleşme kanaması diyip umursamadım iki gün sonra kalktığımda sol kasığımda ağrı ve kana ile uyandım hemen acile gittim beta yapıldı herşey yolunda ama kese yok takip edelim denildi ama ben durmadım aynı anda başka doktora daha gittim oda aynısını söyledi iki güne bir beta baktırmamı istedi herşey yolunda iki kat artışlarım vardı ama hala kese görünmüyordu 80000 lerdeydi betam daha sonra geçen hafta pazartesi doktora kontrol amaçlı gittiğimde sol tüpümde iki tane kese ve kalbi atan bebeklerim vardı dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hiç ağrım sızım yoktu o kanamada yaşadığım ağrı haricinde öğlen hastahaneye yatışım yapışmak üzere eve gidip tekrar dönmek için hazırlık yapmak istedim ama eve girer girmez çok kötü bir ağrı başladı hemen hastahaneye geri döndük ve ameliyata alındım sol tüpüm ve yumurtalığım alındı ve bebeklerim 7 haftalıktı sizden ricam en ufak kanamanız lekelenmeniz de derhal doktora gidin benim yaşadığım kötü durumu hiç biriniz yaşamayın bunu yazmamın sebebi lekelenmeli olan arkadaşlar var inşallah dilerim allahtan hiç biriniz yaşamazsınız ama kulak aradı etmeyin hepinize güzel doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin allahım