- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 44
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #1.761
cok cok gecmıs olsun.Merhaba güzel anneler bende aranıza katılacaktım Eylül annesi olarak ben hamileliğimi öğrendiğim günün akşamı ufak ufak kahve rengi lekelerim başladı yerleşme kanaması diyip umursamadım iki gün sonra kalktığımda sol kasığımda ağrı ve kana ile uyandım hemen acile gittim beta yapıldı herşey yolunda ama kese yok takip edelim denildi ama ben durmadım aynı anda başka doktora daha gittim oda aynısını söyledi iki güne bir beta baktırmamı istedi herşey yolunda iki kat artışlarım vardı ama hala kese görünmüyordu 80000 lerdeydi betam daha sonra geçen hafta pazartesi doktora kontrol amaçlı gittiğimde sol tüpümde iki tane kese ve kalbi atan bebeklerim vardı dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hiç ağrım sızım yoktu o kanamada yaşadığım ağrı haricinde öğlen hastahaneye yatışım yapışmak üzere eve gidip tekrar dönmek için hazırlık yapmak istedim ama eve girer girmez çok kötü bir ağrı başladı hemen hastahaneye geri döndük ve ameliyata alındım sol tüpüm ve yumurtalığım alındı ve bebeklerim 7 haftalıktı sizden ricam en ufak kanamanız lekelenmeniz de derhal doktora gidin benim yaşadığım kötü durumu hiç biriniz yaşamayın bunu yazmamın sebebi lekelenmeli olan arkadaşlar var inşallah dilerim allahtan hiç biriniz yaşamazsınız ama kulak aradı etmeyin hepinize güzel doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin allahım
Hakkinızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah yanılmışlardır gittiğinizde bebeğiniz orada olur doğduğunda da o mis kokusunu benim yerime de içinize çekinne kanama ne lekelenme hıc bırsey olmamıstı
Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun
Çok teşekkür ederimcok cok gecmıs olsun.
amın ınsallah bu sefer alabılırım kucagıma. allah sıze de bır daha kısmet etsın ınsallahHakkinızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah yanılmışlardır gittiğinizde bebeğiniz orada olur doğduğunda da o mis kokusunu benim yerime de içinize çekin
Aminamın ınsallah bu sefer alabılırım kucagıma. allah sıze de bır daha kısmet etsın ınsallah
Merhaba güzel anneler bende aranıza katılacaktım Eylül annesi olarak ben hamileliğimi öğrendiğim günün akşamı ufak ufak kahve rengi lekelerim başladı yerleşme kanaması diyip umursamadım iki gün sonra kalktığımda sol kasığımda ağrı ve kana ile uyandım hemen acile gittim beta yapıldı herşey yolunda ama kese yok takip edelim denildi ama ben durmadım aynı anda başka doktora daha gittim oda aynısını söyledi iki güne bir beta baktırmamı istedi herşey yolunda iki kat artışlarım vardı ama hala kese görünmüyordu 80000 lerdeydi betam daha sonra geçen hafta pazartesi doktora kontrol amaçlı gittiğimde sol tüpümde iki tane kese ve kalbi atan bebeklerim vardı dış gebelik geçirdiğimi öğrendim hiç ağrım sızım yoktu o kanamada yaşadığım ağrı haricinde öğlen hastahaneye yatışım yapışmak üzere eve gidip tekrar dönmek için hazırlık yapmak istedim ama eve girer girmez çok kötü bir ağrı başladı hemen hastahaneye geri döndük ve ameliyata alındım sol tüpüm ve yumurtalığım alındı ve bebeklerim 7 haftalıktı sizden ricam en ufak kanamanız lekelenmeniz de derhal doktora gidin benim yaşadığım kötü durumu hiç biriniz yaşamayın bunu yazmamın sebebi lekelenmeli olan arkadaşlar var inşallah dilerim allahtan hiç biriniz yaşamazsınız ama kulak aradı etmeyin hepinize güzel doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin allahım
kuzum benim sabırla bekle bakalım Rabbim hayırlısını versin inşaallah iyi düşünelim iyi olsunöncelikle çok teşekkür ederim.memeleketteki doktorun telefonuna ulaştım. şimdi konuştum ben keseyi gördüm dedi yarın beta ver dedi.bozuk gebeliktir dış olacağını sanmıyorum dedi olmuş olsaydı keseyi görmezdik başta dedi.yarını bekliyorum betayı vercem tekrar. yani umarım bana zarar vermez bu durum.ilk gebeliğim daha kısmet değilmiş.en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorum kısmet başka sefere.
Perşembe gidicem ama rapor almak için gece acike ya da yarın dr a gidicemdr a ne zaman gıdeceksınız kese ıcın
allah razı olsun.sağlıkla gelsin bebişiniz.şimdi ben kanamayı bekliyim :)39 yasindayim ve ilk defa kendiligimden hamile kaldim, bir tane tup bebek tedavisiyle oglum var. Bence de onemli olan hamile kalabilmek. Bunun kiymetini benim gibiler cok iyi anlar:) dilerim en hayirli zamanda bebisini saglikla kucagina alirsin. Bos gebelikler dusukten bile sayilmiyo dusuk yaptim diye bile uzulme, kimyasal gibi bisey geldi gecti basindan. Umarim en kisa zamanda guzel haberlerini yazarsin
hayır leke kanama hiçbişey olmadı halada yok.ne kanama ne lekelenme hıc bırsey olmamıstı
Yarını bekle canım. Dr un sana en doğru açıklamayı yapacaktır.hayır leke kanama hiçbişey olmadı halada yok.
burda bir doktorum bile yok henüz. ünv acildeki dr lar bugün dün muyane etti yarın beta bakıp poliklnik yapim.korkum dış gebelik olması o kadar. nasip daha sonrada olur çocuk inş.Yarını bekle canım. Dr un sana en doğru açıklamayı yapacaktır.
Hakkında hayırlısı
İns canm hayırlısı.ptogesysn da baş dönmesi yapıyor. Karardizim kullamaktaEvet yedikten sonra bulantım oluyor canım. Keşke yemeseydim diyorum. İnşallah çabuk geçer bu bulantılar
Rubella yapmıyor galiba sağlık ocağı ben yaptırdım tahlilleri yapmadı onu bilgin olsun canımBilgisi olan var mı acaba
Hakkında hayırlısı olsun Kuzum benim dur bakalım yarın doktorun ne diyecek güzel haberler getir bize inşaallahhayır leke kanama hiçbişey olmadı halada yok.
İstanbulda degilimHangi ildesiniz doktorunuz kim? Memnunsanız ve istanbuldaysanız tavsiye eder misiniz ? Ben de gideyim
Hatırlamıyorum suan cnm sonra yazarim sanaKaç mg peki ? Ben de kullanayım o zaman canım . 200 mg lık hap almıştım.
İnşallah canım bugun sadece çorba içebildimİnşallah belli zaman sonra kesilir bu mide bulantılarımız
Dün 1663 dü. Bende dün akşam ve bu sabah içtim progestan. Ama hala ceviz büyüklüğünde kanamalarım oluyo ara ara
Ben sabah akşam 200 mg içiyorum bugün biraz azaldı lekeler ama hala devam etmekte . Her leke gördüğümde üzülüyorum ama yapabilecek başka bir şeyim yok.Hayırlısını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?