- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.701
Siz hangi değere göre anlayabiliyorsunuz ? Başka bir doktorun daha ultrasonu var ondan kontrol edeyim mümkünseSizin kalp atışları duyuldu mu? Ben değerleri anlayamadım, dr tam olarak ne dedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz hangi değere göre anlayabiliyorsunuz ? Başka bir doktorun daha ultrasonu var ondan kontrol edeyim mümkünseSizin kalp atışları duyuldu mu? Ben değerleri anlayamadım, dr tam olarak ne dedi?
Umarım bir sıkıntı yasanmiyordur, kanaması olup da sağlıklı doğum yapan tanıdığım çok ancak corasprin vs kullanmadığım için etkileri hakkında bilgim yok. Sağlıkla alalım kucagimiza bebislerimiziEvet kalp atışı duyuldu ki kanamam o zamanda devam ediyordu kese normal olduğundan birşey demedi sanıyorum bütün doktorlar eğer sağlıksız bir durum var ise vücudun bu şekildeki bebekleri atacağını düşünüyorlar doktor 9. Aya kadar kanama yaşayan hamileler olabiliyor biz bebeğe bakarız ki şu anda bir durum yok dedi
Fakat dediğim gibi bugün pıhtı gelmesi beni bira endişelendirdi yaklaşık 2 ay önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum coraspin sebebiyle mi kanamam devam ediyor düşen şey pıhtı mıydı meraktayım ancak pazartesi randevum var o zaman gideceğim buna benzer birşey yaşayan var mi merak ettim
2 ay önce kalp atılı durdu bebeğimin sanırım pıhtı atma ihtimaline binaen coraspin kullanıyorum doktorum kullanmaya devam et dediCoraspini kullanma sebebiniz nedir ben de kullanıyorum fakat kanaman olursa kullanma sakın demişti doktorum
Hamilenin halinden hamile anlıyor o kadar kotuyum ki bu gunler gecer mi gerçekten
Fhr yazması gerek kağıttaSiz hangi değere göre anlayabiliyorsunuz ? Başka bir doktorun daha ultrasonu var ondan kontrol edeyim mümkünse
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci umarımUmarım bir sıkıntı yasanmiyordur, kanaması olup da sağlıklı doğum yapan tanıdığım çok ancak corasprin vs kullanmadığım için etkileri hakkında bilgim yok. Sağlıkla alalım kucagimiza bebislerimizi
Bende pıhtılaşma testi yaptırdım sonucuna göre bana oksapar iğne ,coraspin ve Progestan verdi ama kanaman olursa sakın coraspin kullanma dedi canım2 ay önce kalp atılı durdu bebeğimin sanırım pıhtı atma ihtimaline binaen coraspin kullanıyorum doktorum kullanmaya devam et dedi
sen keseyı gordunmu canımİnşallah canım benim ❤ Benim de lekelenmelerim devam ediyor bugün üç gün oldu inşallah her şey yolundadır
Hayır canım dün betam 700 civarıydı doktorum Çarşamba gel karından bakıcaz kese için dedi. Henüz çok başındayım.sen keseyı gordunmu canım
Şu an sonunu hiç düşünemiyorum mide bulantısındanBu aralar böyle geçecek. Cidden zor ama sonu güzel şükür
Canım bir yanlışlık olmasın sen sakin olmaya çalış bizi de haberdar etHanımlar merhaba kasık ağrım ile geldim acile. 1 hafta önce keseyi görmüştük. Dr alttan baktı hatta kese yok dedi şuan kan sonucunu bekliyorum. Çok kötüyüm dua edin bana lütfen. Kanama leke hiçbişey yok sadece kasık ve bel ağrım o kadar.
İnşallah bir yanlışlık vardırHanımlar merhaba kasık ağrım ile geldim acile. 1 hafta önce keseyi görmüştük. Dr alttan baktı hatta kese yok dedi şuan kan sonucunu bekliyorum. Çok kötüyüm dua edin bana lütfen. Kanama leke hiçbişey yok sadece kasık ve bel ağrım o kadar.
Şaşkınım ben beta sonucunu bekliyoruz. Alttan muayene etti birde görmemesi mümkün değil. 8 gğn önce başka dr keseyi karından gördü.İnşallah bir yanlışlık vardır
Umarım yanlışlık vardır. Kan sonucunu bekliyorumCanım bir yanlışlık olmasın sen sakin olmaya çalış bizi de haberdar et
O işte bir yanlışlık vardır, kese yok olsa kanama olurdu cnm, içini ferah tut, bizi de habersiz bırakma, geçmiş olsunKalp atımı görünür derken kese yok cümlesi duydum..