• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet kalp atışı duyuldu ki kanamam o zamanda devam ediyordu kese normal olduğundan birşey demedi sanıyorum bütün doktorlar eğer sağlıksız bir durum var ise vücudun bu şekildeki bebekleri atacağını düşünüyorlar doktor 9. Aya kadar kanama yaşayan hamileler olabiliyor biz bebeğe bakarız ki şu anda bir durum yok dedi
Fakat dediğim gibi bugün pıhtı gelmesi beni bira endişelendirdi yaklaşık 2 ay önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum coraspin sebebiyle mi kanamam devam ediyor düşen şey pıhtı mıydı meraktayım ancak pazartesi randevum var o zaman gideceğim buna benzer birşey yaşayan var mi merak ettim
Umarım bir sıkıntı yasanmiyordur, kanaması olup da sağlıklı doğum yapan tanıdığım çok ancak corasprin vs kullanmadığım için etkileri hakkında bilgim yok. Sağlıkla alalım kucagimiza bebislerimizi🙏

Umarım bir sıkıntı yasanmiyordur, kanaması olup da sağlıklı doğum yapan tanıdığım çok ancak corasprin vs kullanmadığım için etkileri hakkında bilgim yok. Sağlıkla alalım kucagimiza bebislerimizi🙏
🙏🏻🙏🏻 İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla atlatırız bu süreci umarım

2 ay önce kalp atılı durdu bebeğimin sanırım pıhtı atma ihtimaline binaen coraspin kullanıyorum doktorum kullanmaya devam et dedi
Bende pıhtılaşma testi yaptırdım sonucuna göre bana oksapar iğne ,coraspin ve Progestan verdi ama kanaman olursa sakın coraspin kullanma dedi canım

Kızlar doktorum rubella igm tam idrar tahlili ve idrar kültürü istemişti sağlık ocağında yaptırabilir miyim bunları?

Hanımlar merhaba kasık ağrım ile geldim acile. 1 hafta önce keseyi görmüştük. Dr alttan baktı hatta kese yok dedi şuan kan sonucunu bekliyorum. Çok kötüyüm dua edin bana lütfen. Kanama leke hiçbişey yok sadece kasık ve bel ağrım o kadar. 😑

Hanımlar merhaba kasık ağrım ile geldim acile. 1 hafta önce keseyi görmüştük. Dr alttan baktı hatta kese yok dedi şuan kan sonucunu bekliyorum. Çok kötüyüm dua edin bana lütfen. Kanama leke hiçbişey yok sadece kasık ve bel ağrım o kadar. 😑
Canım bir yanlışlık olmasın sen sakin olmaya çalış bizi de haberdar et 🙏🏼

İnşallah bir yanlışlık vardır 🙏🏼

Back