• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
O işte bir yanlışlık vardır, kese yok olsa kanama olurdu cnm, içini ferah tut, bizi de habersiz bırakma, geçmiş olsun 🙏
Betam ocak 5 te 554 tü ondan sonra bakmadım. Şimdi ki beta 1048 çıktı. Dr ısrarla düşük olmştr fwrlrtmrmişsşn dedi. 2 gün sonra tekrar bsktor dedi eve yolladı. Keseyi gören Dr memlekette gitmiştim 8 gün nce. P. Tesi yi bekliyorum özele gidcem. Korkum kanama olursa ne yapcam ilk gebeliğim.

Yani bunca zaman betanın yükselmesi lazımdı 😑 yda düşükse kanamanın. Sancılarım var artan ve hsfifleyen.
Cnm içini ferah tut, ne olursa olsun olacağın önüne geçemezsin, olmadı pzt dr a görünürsün, acil göremediyse onların aletlerinden dolayı da olabilir. Inşallah bisey yoktur 🙏 aklına hemen kötü düşünceler gelmesin, kanaman yok sonuçta.

Cnm içini ferah tut, ne olursa olsun olacağın önüne geçemezsin, olmadı pzt dr a görünürsün, acil göremediyse onların aletlerinden dolayı da olabilir. Inşallah bisey yoktur 🙏 aklına hemen kötü düşünceler gelmesin, kanaman yok sonuçta.
Beta da yükselmemişti ama. Yda düşmüş bilmiyorum.

Betam ocak 5 te 554 tü ondan sonra bakmadım. Şimdi ki beta 1048 çıktı. Dr ısrarla düşük olmştr fwrlrtmrmişsşn dedi. 2 gün sonra tekrar bsktor dedi eve yolladı. Keseyi gören Dr memlekette gitmiştim 8 gün nce. P. Tesi yi bekliyorum özele gidcem. Korkum kanama olursa ne yapcam ilk gebeliğim.
8 gün önce gittiğinizde doktor kese boyu için ne demişti? Kaç çıkmıştı kese boyu?

Şimdiden geçmiş olsun dilerim, düşüğün vücuttan atılması ihtimaline karşın bir kaç dikkat edebileceğiniz noktayı özel mesajla ilettim. Hayırlısı olsun hakkınızda.

8 gün önce gittiğinizde doktor kese boyu için ne demişti? Kaç çıkmıştı kese boyu?

Şimdiden geçmiş olsun dilerim, düşüğün vücuttan atılması ihtimaline karşın bir kaç dikkat edebileceğiniz noktayı özel mesajla ilettim. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Çok teşekkür ederim. Kese boyutu 5.60 mmdı. 1 hafta geriden gelio dedi Dr hatta.

Arkadaşlar şuan 4 haftalık hamileyim üç gündür açık kahverengi lekelenmem var doktora gittim normal olduğunu söyledi ama ben çok endişeleniyorum . Benzer şeyler yaşayan var mı? Henüz keseyi yok betam dün 700 civarıydı .

Canım bende aynı şekilde ama kırmızı geliyor lekeler. Dün akşam fr s gittim beta hcg ve progesteron uma baktı. Sonuçlar iyi çıktı çok şükür.

Ben pcoluyum o yüzden regli tarihim dengesiz. Yumurtlama 1 ocakta oldu. Bugün 19. Gün yumurtlamanın. Betahcg 1663 çıktı progesteron ise 144.
Seninde mi kanaman var?
Yok kananmam da salı günü 467 çıktı progesteronumda 10.79 çıktı doktor normal dedi salı günü gidicem. Sizlerin değerne bakınca bnm değerler düşük geliyor 😔 mesela senin progesteron baya yüksek. Bnmde tahmini yumurtlamam 28-29 olması lazım. Kese göründü mü cankm senin

Canım bende aynı şekilde ama kırmızı geliyor lekeler. Dün akşam fr s gittim beta hcg ve progesteron uma baktı. Sonuçlar iyi çıktı çok şükür.
Çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına😇🙏🏼 Peki betanız kaç şu an ? Kese göründü mü? İlaç verdi mi? Ben progestan içiyorum sabah akşam Çarşamba kontrolüm var kese için inşallah her şey yolundadır korkuyorum 😢

Canım son durumun nedir merak ettim 🙏🏼 Her şey yolundadır inşallah 🙏🏼

Yok kananmam da salı günü 467 çıktı progesteronumda 10.79 çıktı doktor normal dedi salı günü gidicem. Sizlerin değerne bakınca bnm değerler düşük geliyor 😔 mesela senin progesteron baya yüksek. Bnmde tahmini yumurtlamam 28-29 olması lazım. Kese göründü mü cankm senin
son adet tarıhın ne

Canım herkesin aynı olmuyor işte. Kötü düşünme bende keseyi henüz görmedim

Back