- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.781
Bende üzülüyorum ama Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz dua edeceğiz bolbol. Srn dr a gitmişmiydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende üzülüyorum ama Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz dua edeceğiz bolbol. Srn dr a gitmişmiydin
Evet canım iki kere gittim hem de doktorlar lekelenmenin normal olduğunu söylüyor beta artışı iki kat olduğu için önemli görmedi.Ben progestanı doktorlara sor sitesinde doktora danışıp eczacıyla görüşüp öyle aldım. Sabah akşam içiyorum. Anlamadım gitti. Doktorum ilgisiz desen o da değil iyi bir hastanede iyi bir doktor.Bende üzülüyorum ama Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz dua edeceğiz bolbol. Srn dr a gitmişmiydin
Bende anlamıyorum bu dr ları biri gerek görüyor diğeri görmüyor. Bende gece acile gidicem rapor almak için. Drun uzanmalısn fln dedi miEvet canım iki kere gittim hem de doktorlar lekelenmenin normal olduğunu söylüyor beta artışı iki kat olduğu için önemli görmedi.Ben progestanı doktorlara sor sitesinde doktora danışıp eczacıyla görüşüp öyle aldım. Sabah akşam içiyorum. Anlamadım gitti. Doktorum ilgisiz desen o da değil iyi bir hastanede iyi bir doktor.
İns canm hayırlısı.ptogesysn da baş dönmesi yapıyor. Karardizim kullamakta
İnşallah canım bugun sadece çorba içebildim
Teşekkür ederim canımRubella yapmıyor galiba sağlık ocağı ben yaptırdım tahlilleri yapmadı onu bilgin olsun canım
Keseyi görürsün cnm ama bebek ve kalp atışı için erkenMerhaba kızlar salı günü öğrendim beta 290 di perşembe de 617 di olmuştu bi daha batırmadım salı doktora gidecem sizce görünür mu
Canim bebek ve kalp atışı ne zaman gorulurKeseyi görürsün cnm ama bebek ve kalp atışı için erken
Hayır ağır iş yapma günlük hayatına devam et dediBende anlamıyorum bu dr ları biri gerek görüyor diğeri görmüyor. Bende gece acile gidicem rapor almak için. Drun uzanmalısn fln dedi mi
Çok geçmiş olsunacile gittim kese görünmüyor dedi.bugün yine gittim kese yok.beta 10150 lerde.oysa ocak 10 da keseyi görmüştü başka dr.ne dış ne kimyasal gebeliğe dair bulgularda yok.ben ne yapcam bilmiyorum.yatış istendi yatmadım eve geldim acil ağrı kanama olduğunda giderim yarın polikliniğe giderima rtık.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah güzel haberlerle gelirsin çıkmadık candan ümit kesilmez derler. Hayırlısı neyse hakkında o olsun inşallah. ❤acile gittim kese görünmüyor dedi.bugün yine gittim kese yok.beta 10150 lerde.oysa ocak 10 da keseyi görmüştü başka dr.ne dış ne kimyasal gebeliğe dair bulgularda yok.ben ne yapcam bilmiyorum.yatış istendi yatmadım eve geldim acil ağrı kanama olduğunda giderim yarın polikliniğe giderima rtık.
Ya ben hayattan sogudum diyebilirim hiçbir seyi severek yiyemiyorum eşimden bile tiksiniyorum hatta bebeği bile düşünmüyorum kendimi o kadar kotu hissediyorum ki yani bulantıdan once hiç böyle değildim bebeğime karsı bu kadar hissiz olmak normal miBir şeyler yemek isteyince ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Daha iyi geliyor öyle. Çorba da iyi geliyor bana.
Normal canim.hormonlar bizi buu hale getiriyor. Bende haddinden fazla gergin bi insan oldum hiç kimseye tahammülüm yok.Ya ben hayattan sogudum diyebilirim hiçbir seyi severek yiyemiyorum eşimden bile tiksiniyorum hatta bebeği bile düşünmüyorum kendimi o kadar kotu hissediyorum ki yani bulantıdan once hiç böyle değildim bebeğime karsı bu kadar hissiz olmak normal mi
Cok korkuyorum bebeğimi sevemem diye normal dimi gerçekten bu mide bulantıları beni cok kotu yaptı tek sebebi hormonlardır dimiNormal canim.hormonlar bizi buu hale getiriyor. Bende haddinden fazla gergin bi insan oldum hiç kimseye tahammülüm yok.
Tabiki canım benim korkma.stres yapmamaya çalış 3 ayımız bitsin tüm bu hamilelige alisicaz. Emin ol hemen hemen hepimiz aynı durumdayız. Bendede mide bulantısı çok fazla sürekli uyuyorum kendimi hasta gibi hissediyorum ama geçecek bunların hepsi.Cok korkuyorum bebeğimi sevemem diye normal dimi gerçekten bu mide bulantıları beni cok kotu yaptı tek sebebi hormonlardır dimi
İnşallah canım benim cok teşekkür ederimTabiki canım benim korkma.stres yapmamaya çalış 3 ayımız bitsin tüm bu hamilelige alisicaz. Emin ol hemen hemen hepimiz aynı durumdayız. Bendede mide bulantısı çok fazla sürekli uyuyorum kendimi hasta gibi hissediyorum ama geçecek bunların hepsi.