• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende üzülüyorum ama Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz dua edeceğiz bolbol. Srn dr a gitmişmiydin
Evet canım iki kere gittim hem de doktorlar lekelenmenin normal olduğunu söylüyor beta artışı iki kat olduğu için önemli görmedi.Ben progestanı doktorlara sor sitesinde doktora danışıp eczacıyla görüşüp öyle aldım. Sabah akşam içiyorum. Anlamadım gitti. Doktorum ilgisiz desen o da değil iyi bir hastanede iyi bir doktor.

Evet canım iki kere gittim hem de doktorlar lekelenmenin normal olduğunu söylüyor beta artışı iki kat olduğu için önemli görmedi.Ben progestanı doktorlara sor sitesinde doktora danışıp eczacıyla görüşüp öyle aldım. Sabah akşam içiyorum. Anlamadım gitti. Doktorum ilgisiz desen o da değil iyi bir hastanede iyi bir doktor.
Bende anlamıyorum bu dr ları biri gerek görüyor diğeri görmüyor. Bende gece acile gidicem rapor almak için. Drun uzanmalısn fln dedi mi

Arakadaşlar doktorunuz hangi folik asiti kullanmanızı çnerdi? Ek olarak başka vitamin/mineral kullanıyor musunuz? Omega 3 falan?

Merhaba kızlar salı günü öğrendim beta 290 di perşembe de 617 di olmuştu bi daha batırmadım salı doktora gidecem sizce görünür mu

acile gittim kese görünmüyor dedi.bugün yine gittim kese yok.beta 10150 lerde.oysa ocak 10 da keseyi görmüştü başka dr.ne dış ne kimyasal gebeliğe dair bulgularda yok.ben ne yapcam bilmiyorum.yatış istendi yatmadım eve geldim acil ağrı kanama olduğunda giderim yarın polikliniğe giderima rtık.
Çok geçmiş olsun 😞

acile gittim kese görünmüyor dedi.bugün yine gittim kese yok.beta 10150 lerde.oysa ocak 10 da keseyi görmüştü başka dr.ne dış ne kimyasal gebeliğe dair bulgularda yok.ben ne yapcam bilmiyorum.yatış istendi yatmadım eve geldim acil ağrı kanama olduğunda giderim yarın polikliniğe giderima rtık.
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah güzel haberlerle gelirsin çıkmadık candan ümit kesilmez derler. Hayırlısı neyse hakkında o olsun inşallah. ❤

Bir şeyler yemek isteyince ceviz ve kuru kayısı yiyorum😋. Daha iyi geliyor öyle. Çorba da iyi geliyor bana.
Ya ben hayattan sogudum diyebilirim hiçbir seyi severek yiyemiyorum eşimden bile tiksiniyorum hatta bebeği bile düşünmüyorum kendimi o kadar kotu hissediyorum ki :( yani bulantıdan once hiç böyle değildim bebeğime karsı bu kadar hissiz olmak normal mi :(

Ya ben hayattan sogudum diyebilirim hiçbir seyi severek yiyemiyorum eşimden bile tiksiniyorum hatta bebeği bile düşünmüyorum kendimi o kadar kotu hissediyorum ki :( yani bulantıdan once hiç böyle değildim bebeğime karsı bu kadar hissiz olmak normal mi :(
Normal canim.hormonlar bizi buu hale getiriyor. Bende haddinden fazla gergin bi insan oldum hiç kimseye tahammülüm yok.

Cok korkuyorum bebeğimi sevemem diye normal dimi gerçekten bu mide bulantıları beni cok kotu yaptı :( tek sebebi hormonlardır dimi
Tabiki canım benim korkma.stres yapmamaya çalış 3 ayımız bitsin tüm bu hamilelige alisicaz. Emin ol hemen hemen hepimiz aynı durumdayız. Bendede mide bulantısı çok fazla sürekli uyuyorum kendimi hasta gibi hissediyorum ama geçecek bunların hepsi.

Tabiki canım benim korkma.stres yapmamaya çalış 3 ayımız bitsin tüm bu hamilelige alisicaz. Emin ol hemen hemen hepimiz aynı durumdayız. Bendede mide bulantısı çok fazla sürekli uyuyorum kendimi hasta gibi hissediyorum ama geçecek bunların hepsi.
İnşallah canım benim cok teşekkür ederim ☺️

Back