- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.181
MaşallahKızlar dr dan geliyorum, bebegimizi gördük, kalp atışını dinledik, maşallah 6+2 ile uyumlu, her şey yolunda dedi dr, çok mutluyum, bi masallahinizi aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahKızlar dr dan geliyorum, bebegimizi gördük, kalp atışını dinledik, maşallah 6+2 ile uyumlu, her şey yolunda dedi dr, çok mutluyum, bi masallahinizi aliriz
Saol canim benimmaşallah subhanallah
darısı bize olsunn daha göremedik keseyi
içimde bir korku var
pazartesi gidip göreceğizz
senin beta hcg tahmini kaçtı kuzum ilk gördüğünüzde
Hadi sağlıkla insallahYarın kan testi yaptırayım diyorum
Bakalım ne olacak,daha erken ama
İnşallah canımHadi sağlıkla insallah
inşallah bende bu pazartesi görürüm kuzum aşağı yukarı hesap yapmak için soruyorum ilk öğrendiğinde 235 ken tarih kaçtıSaol canim benim
Sadece öğrendiğimdeki ilk betamı biliyorum 235ti. Dr bir daha bakmadı. Ultrasonda en son gecen hafta 7 mmdi.Korkma, ben de çok endişeliyim ancak büyüdüğünü görünce dünyalar benim oluyor
değer artışı için mi canımmYarın kan testi yaptırayım diyorum
Bakalım ne olacak,daha erken ama
2ocak canım 3+6inşallah bende bu pazartesi görürüm kuzum aşağı yukarı hesap yapmak için soruyorum ilk öğrendiğinde 235 ken tarih kaçtı
cAnım hiç merk etme geçen cuma keseyi görmeye gittiğimde bi bayan vardı geçen hafta gittim dedi ki bir hafta bende öndeydi de kese göremedik dedi.bu seferki gelişinde hem keseyi hem kalp atımınıgördü o gün .:)maşallah subhanallah
içimde bir korku var
Bat de yaptırdım beta hcg 232 çıktı 2 gün sonra gittim 909 olmuş vajinal usg ile keseyi görmüştük sende göreceksin endişe etme Kuzummaşallah subhanallah
içimde bir korku var
2ocak canım 3+6
cAnım hiç merk etme geçen cuma keseyi görmeye gittiğimde bi bayan vardı geçen hafta gittim dedi ki bir hafta bende öndeydi de kese göremedik dedi.bu seferki gelişinde hem keseyi hem kalp atımınıgördü o gün .:)
benim doktor vajinal bakmıyor kızlar hastanenin kararıymışBat de yaptırdım beta hcg 232 çıktı 2 gün sonra gittim 909 olmuş vajinal usg ile keseyi görmüştük sende göreceksin endişe etme Kuzum
canm gözün aydın sağlıcakla ilerlesin hep bende cumartesi gideceğim kalp için inşallah bende duyarımKızlar dr dan geliyorum, bebegimizi gördük, kalp atışını dinledik, maşallah 6+2 ile uyumlu, her şey yolunda dedi dr, çok mutluyum, bi masallahinizi aliriz
Saol canim hepimizinki insallahcanm gözün aydın sağlıcakla ilerlesin hep bende cumartesi gideceğim kalp için inşallah bende duyarım
maşallah canımKızlar dr dan geliyorum, bebegimizi gördük, kalp atışını dinledik, maşallah 6+2 ile uyumlu, her şey yolunda dedi dr, çok mutluyum, bi masallahinizi aliriz
hayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin değeriMerhaba kızlar bende 2. Bebeğime hamileyim. İdrar testi yaptım pozitif çöktü dün kan verdim 40.1 çıktı
Ikinci canım. Allah nasip edersemaşallah canım
allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına senin ilk çocuk muydu
Hadi gözünaydın canım o değerler her gebeye göre değişiyor yeter ki sağlıkla ilerlesinKızlar bugün kadın doğuma gittim değerim 3300 lerdeydi doktor keseyi gördü 6 mm dedi 6 haftalık gebeliğe göre iyi mi sizce
İnşallah çok teşekkür ederim 9 sene sonra tekrar aynı heyecanhayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin değeri