• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
maşallah subhanallah :KK36::KK36::KK36:
darısı bize olsunn daha göremedik keseyi
içimde bir korku var
pazartesi gidip göreceğizz
senin beta hcg tahmini kaçtı kuzum ilk gördüğünüzde
Saol canim benim 🤗
Sadece öğrendiğimdeki ilk betamı biliyorum 235ti. Dr bir daha bakmadı. Ultrasonda en son gecen hafta 7 mmdi.Korkma, ben de çok endişeliyim ancak büyüdüğünü görünce dünyalar benim oluyor 🤗💝

Saol canim benim 🤗
Sadece öğrendiğimdeki ilk betamı biliyorum 235ti. Dr bir daha bakmadı. Ultrasonda en son gecen hafta 7 mmdi.Korkma, ben de çok endişeliyim ancak büyüdüğünü görünce dünyalar benim oluyor 🤗💝
inşallah bende bu pazartesi görürüm kuzum aşağı yukarı hesap yapmak için soruyorum ilk öğrendiğinde 235 ken tarih kaçtı

içimde bir korku var
cAnım hiç merk etme geçen cuma keseyi görmeye gittiğimde bi bayan vardı geçen hafta gittim dedi ki bir hafta bende öndeydi de kese göremedik dedi.bu seferki gelişinde hem keseyi hem kalp atımınıgördü o gün .:)

içimde bir korku var
Bat de yaptırdım beta hcg 232 çıktı 2 gün sonra gittim 909 olmuş vajinal usg ile keseyi görmüştük sende göreceksin endişe etme Kuzum

2ocak canım 3+6 🤗
cAnım hiç merk etme geçen cuma keseyi görmeye gittiğimde bi bayan vardı geçen hafta gittim dedi ki bir hafta bende öndeydi de kese göremedik dedi.bu seferki gelişinde hem keseyi hem kalp atımınıgördü o gün .:)
Bat de yaptırdım beta hcg 232 çıktı 2 gün sonra gittim 909 olmuş vajinal usg ile keseyi görmüştük sende göreceksin endişe etme Kuzum
benim doktor vajinal bakmıyor kızlar hastanenin kararıymış
2 gün önce betam 1800 dü şu an 3600-4000 civarıdır diye tahmin ediyorum
doktorum 5000 üzerinde ultrasonla görürüz dedi, oda cuma gününe geçmiş bile oluyor ama ben yinede garanti olsun diye pazartesi gideceğim, hem keseyi hem kalbi görsek ne güzel olur pazartesiye :KK36:

Back