- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 53
- 25
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.201
Çok teşekkür ederim inşallah güzel ilerlerHadi gözünaydın canım o değerler her gebeye göre değişiyor yeter ki sağlıkla ilerlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah güzel ilerlerHadi gözünaydın canım o değerler her gebeye göre değişiyor yeter ki sağlıkla ilerlesin
ben ilk verdiğimde cuma günü verdim 232 çıktı pazartesi bir daha verdim 909 çıktı keseyi gördük bir daha da vermedimkızlar degerlerınız 2 gunde bır nasıl arttı
benim ilk gebeliğimde %60 oranında arttı ve sağlıklı bir oğlum oldu, bu gebeliğimde iki katı arttı. yani gebelikten gebeliğe göre de değişiyor.kızlar degerlerınız 2 gunde bır nasıl arttı
SEN gördün mü kesen canımHadi gözünaydın canım o değerler her gebeye göre değişiyor yeter ki sağlıkla ilerlesin
Ben keseyi geçen hafta görmüştüm canım,SEN gördün mü kesen canım
Yaa seninde gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler birde bişey sorabilir miyim ben hap içemiyorum ama folik asit mecbur içiceksin dedi doktor çiğnesem veya eritsem Bi zararı olur mu ki acaba onuda sormayı unuttum doktoraBen keseyi geçen hafta görmüştüm canım,
Bugün kalp atışını ve bebeği gördük, 6+2 ile uyumlu dedi dr, içim rahatladı
Ay canim hic bilgim yok ama zararı olabileceğini düşünmüyorum.:) saolasin inşallah hepimizinkiYaa seninde gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler birde bişey sorabilir miyim ben hap içemiyorum ama folik asit mecbur içiceksin dedi doktor çiğnesem veya eritsem Bi zararı olur mu ki acaba onuda sormayı unuttum doktora
Hayirli olsun. Saglikla kucagina alirsin insallah cok zor geciyor o gunler bende bekledim keseyi gormek icin. Gorduk cok sukur simdi de kalp atisi icin bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Bu bekleyisler doguma kadar bitmeyecekben de yeni öğrendim 6 ocakta adet olmadım. Ertesi gün çift çizgiyi gördüm 8 ocakta beta 198.2 cıktı ama dün doktor kontrolünde kese görünmedi. 10 gün sonra gel dedi nasıl geçer 10 gün bilmiyorummm sürekli doktora gidesim var
Maşallah allah kalbini de dinlemeyi nasip etsinbizde geldik karından gözüktü bizimde kesemiz 10mm yolk sac da görünür gibi oldu 10 gün sonra tekrar gidicez kalp atışı ve bebeği görmek için
çok şükür maşaallah kuzuma da yolk sac var evet kalbinide duyarsın kuzum 10 gün sonra rabbimin izni ilebizde geldik karından gözüktü bizimde kesemiz 10mm yolk sac da görünür gibi oldu 10 gün sonra tekrar gidicez kalp atışı ve bebeği görmek için
bacı sende iğne kullanıyordun dimi pıhtılaşma için yanlış mı hatırlıyorumMaşallah allah kalbini de dinlemeyi nasip etsin
Yok canım igne kullanmiyorum, yanlış hatırlıyorsun:)bacı sende iğne kullanıyordun dimi pıhtılaşma için yanlış mı hatırlıyorum
Ayy kocaman maşallah canım çok sevindim karından mı duydunuz?Kızlar dr dan geliyorum, bebegimizi gördük, kalp atışını dinledik, maşallah 6+2 ile uyumlu, her şey yolunda dedi dr, çok mutluyum, bi masallahinizi aliriz
Canım senin sat ne zaman dı. ben ayın 10 unda gititm kese gördük 2 hafta sonra kalp atımı için dedi bana.Maşallah allah kalbini de dinlemeyi nasip etsin
tamam kuzumYok canım igne kullanmiyorum, yanlış hatırlıyorsun:)