• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ben de yeni öğrendim 6 ocakta adet olmadım. Ertesi gün çift çizgiyi gördüm :KK36: 8 ocakta beta 198.2 cıktı ama dün doktor kontrolünde kese görünmedi. 10 gün sonra gel dedi :KK20: nasıl geçer 10 gün bilmiyorummm sürekli doktora gidesim var

bizde geldik karından gözüktü bizimde kesemiz 10mm yolk sac da görünür gibi oldu 10 gün sonra tekrar gidicez kalp atışı ve bebeği görmek için 😊

Eklentiler

• 20200115_143353.jpg
    20200115_143353.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 56
Ben keseyi geçen hafta görmüştüm canım,
Bugün kalp atışını ve bebeği gördük, 6+2 ile uyumlu dedi dr, içim rahatladı 🥰
Yaa seninde gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler 😊 birde bişey sorabilir miyim ben hap içemiyorum ama folik asit mecbur içiceksin dedi doktor çiğnesem veya eritsem Bi zararı olur mu ki acaba onuda sormayı unuttum doktora

Yaa seninde gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler 😊 birde bişey sorabilir miyim ben hap içemiyorum ama folik asit mecbur içiceksin dedi doktor çiğnesem veya eritsem Bi zararı olur mu ki acaba onuda sormayı unuttum doktora
Ay canim hic bilgim yok ama zararı olabileceğini düşünmüyorum.:) saolasin inşallah hepimizinki🤲🤗

ben de yeni öğrendim 6 ocakta adet olmadım. Ertesi gün çift çizgiyi gördüm :KK36: 8 ocakta beta 198.2 cıktı ama dün doktor kontrolünde kese görünmedi. 10 gün sonra gel dedi :KK20: nasıl geçer 10 gün bilmiyorummm sürekli doktora gidesim var
Hayirli olsun. Saglikla kucagina alirsin insallah 🤗 cok zor geciyor o gunler bende bekledim keseyi gormek icin. Gorduk cok sukur simdi de kalp atisi icin bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Bu bekleyisler doguma kadar bitmeyecek 😀😀

Back