• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bu haberlerde falan da çıkmış sanırım ben görmedim ama bahseden insanlardan duymuştum doktorun cvp yazınca benide etiketleyip ne dediğini yazarmısın canım yoksa bende yarın arayım doktorumu
Canım doktorum bir sonraki randevuma kadar folik asiti kesti başka ilaça başlicakmışız birde değerin çok yüksek değil korkma dedi :)

Merhaba kızlar bende 2.5 yıl sonunda süpriz bir hamilelik ile aranızdayım 7 Ocak beklenen bat tarihim 10 ocakta idrarda çift çizgiyi gördüm 13 ocakta kanda değerim 2120 açıktı bakalım bugün tekrar kan vereceğim değer 2 katına çıkacak mı inşallah bir sorun olmaz bende Eylül annesi olurum 🙏🙏🙏 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar bende 2.5 yıl sonunda süpriz bir hamilelik ile aranızdayım 7 Ocak beklenen bat tarihim 10 ocakta idrarda çift çizgiyi gördüm 13 ocakta kanda değerim 2120 açıktı bakalım bugün tekrar kan vereceğim değer 2 katına çıkacak mı inşallah bir sorun olmaz bende Eylül annesi olurum 🙏🙏🙏 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canim inşallah. Gözünüz aydın. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.🤗

Merhaba benim de henüz kesinleşmedi ama bugün adete 3 günüm var. Testim pozitif. Tabi kimyasal falan olmazsa inşallah ben de eylül annesi olacagım 😊
Kiz sen daha kan vermedinmi gidip versene nasil sabrediyon 😊sende gorunuyo bende de boleydi dedim ya sana ikimizin ayni zaten gunu😄

Gunaydin kizlar nasipse bende eylul annesi olucam pazar gecesi acilde yaptirdigim kan testi 53.77 idi pazartesi gunduz yaptirdigim 88 kusurdu simdi carsam saglik ocagina geldim tekrar baktiricam artmismi diye degerim ama evde ovulasyon testi ile tekrarladim gercekten hamilelikte t cizgisi koyu cikiyomus
20200115_082941.jpg
20200115_082912.jpg

Bi dahaki randevunu ne zamana verdi canim beni bu hafta bidaha çağıracak. Sonra biraz zaman geçicek dedi ama
Canim ben tip fakültesine gidiyordum artık kendine başka dr seç, kalp atışını duyduğumuz için bizlik bisey yok artık dediler. O yüzden gün söylemediler. Artık iyi bir dr araştıracağım. Ne zaman gitmeliyim sence?

Canim ben tip fakültesine gidiyordum artık kendine başka dr seç, kalp atışını duyduğumuz için bizlik bisey yok artık dediler. O yüzden gün söylemediler. Artık iyi bir dr araştıracağım. Ne zaman gitmeliyim sence?
Benim iğnelerim yaklaşık 25 gun sonra bitecek büyük ihtimal igne bitimine denk gelecek bence 2 hafta sonra ya dr bul ve git derim sonuçta dr dan memnun kalmaya bilirsin her türlü ihtimal var ama çok uzun.geliyor bana, hep görmek istiyorum 😊

Benim iğnelerim yaklaşık 25 gun sonra bitecek büyük ihtimal igne bitimine denk gelecek bence 2 hafta sonra ya dr bul ve git derim sonuçta dr dan memnun kalmaya bilirsin her türlü ihtimal var ama çok uzun.geliyor bana, hep görmek istiyorum 😊
Bana da çok uzun geliyor süreler ama onun orda sağlıklı olduğunu görünce her şeyi unutuyorum:)
Tebrikler canım gözün aydın.Birdahaki kontrol nezaman.Bana 1 ay sonra dedi
Gün belirtmediler canım. Teşekkür ederim.
Gözünüz aydın .sağlıkla gelsin inşallah :)
Inşallah çok sagolun🤗
Oyyyy maşaallah sübhanallah kuzuma valla bende çok mutlu oldum şimdi nasıl muayene etti bacı
Saol canim ya insallah hepimizinki sağlıklıdır , guzel haberleri bekliyorum 🤗

Kızlar dr dan geliyorum, bebegimizi gördük, kalp atışını dinledik, maşallah 6+2 ile uyumlu, her şey yolunda dedi dr, çok mutluyum, bi masallahinizi aliriz💙🤗
maşallah subhanallah :KK36::KK36::KK36:
darısı bize olsunn daha göremedik keseyi
içimde bir korku var
pazartesi gidip göreceğizz
senin beta hcg tahmini kaçtı kuzum ilk gördüğünüzde

Back