2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Beni de ekler misin kuzum 9 Eylül 67kilo 1. Bebeğim

Ay evet bende seni hatırladım nasip kısmet yine buluştuk burada Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah
Evet canm kısmet yine buluştuk.ben çok memnun oldum valla. O günleri hatırladım da çok destek olmuştu uz.cok iyi arkadaşlar vardı.rabbim hepsinden razı olsun. Amin canm sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız inşallah

Selam arkadaslar merakimi mazur gorun de bir sey sorucam biz kac kilo hamile kaldigimizi ya da kacinci cocugumuz oldugunu neden paylasiyoruz, bu bilginin kime faydasi var? Kisinin kendisinden baska kimsenin aklinda tutmayacagi bir bilgi.Hani bhcg degeri paylasilsa ya da kese ya da kalp atisi, ne bileyim o da cok anlamli oldugundan degil de belki bizden sonrakiler artis oranina ya da kese gozukme zamanina bakabilir denebilir de bu bilgilere pek anlam veremedim dogrusu.

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum size benim normalde egzemaö için kullandığım bi krem var elecon pomat kortizonlu bi krem anında etki ediyor ve geçiriyor hamilelikte kullanmanın sakıncası olur mu sizce göbek bölgemdede var yara kolumdada doktora danışmayı düşünüyorum ama bugün biraz kaşıntımda var alır kaşıntısını

Bende eylül annesi olucam Rabbim nasip ederse beni de listeye ekleyebilir misiniz yas 26 kilo 60 dogum tarihi 9 eylül olarak gözüküyor

Merhaba kızlar. Hepinizi tebrik ediyorum kendimle birlikte. Folik asit kullanmaya başladınız mı? Ben previt positive adlı bir hap kullanıyorum hamile kalmadan bir ay önce doktorum başlatmıştı. Bununla devam etmemi söyledi. İlaç hakkında bilgisi olan kullanan var mı?

Yok canim hamilelikte kullanilmiyor o ilaclar suan kullanma dr sor ona gore hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…