- 21 Şubat 2013
- 8.762
- 19.215
- 448
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Slm hanımlar bende Eylül annesi olacağım ins aranıza katilabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın bacım ben denedim azıcık kanamam oldu doktora gittim düşük tehlikesi dedi progestan başladık riske atma yasak koydu zaten 3 ayKızlar gebeyken ilişkiye girsek bişey olur mu düşük gibi??
Hayırlı olsunBen kalp atışını duydum arkadaşlar, darısı bekleyenlerin başına
Canm ben seni hatırladım sanki ağustosta düşük oldu bende sende vardın sanki acaba yanlış mı hatırlıyorumSakın bacım ben denedim azıcık kanamam oldu doktora gittim düşük tehlikesi dedi progestan başladık riske atma yasak koydu zaten 3 ay
Değerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var @yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim
Eki Görüntüle 2575412
Eger ki bugun yaptigim test dogru cikarsa benimde tahminiDeğerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var @yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim
Eki Görüntüle 2575412
Muhtemel doğum 4 eylül kilo 52 2. Cocugum olacak insallahDeğerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eki Görüntüle 2575412
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahAnkara 'dan Merhaba eyluldaşlarım bende varım cok sürpriz bu şekilde 3.kez anne olacağımı öğrendim ❣ keseyi gördük 5+2de kalp atışlarınıda ❣ duyarız inşallahduyan arkadaşlar gözünüz aydın allah bizede nasip etsin sağlıkla da kucağımiza nasip etsin rabbim
Riskli bir durum yoksa sorun yok diye biliyorum ama dr a sor istersen canım durumunu en iyi o bilirKızlar gebeyken ilişkiye girsek bişey olur mu düşük gibi??
Hoşgeldiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahSlm hanımlar bende Eylül annesi olacağım ins aranıza katilabilirmiyim
Bence hiç üzülmeyin endişe etmeyin daha iyi ikisi bir arada arkadaş gibi büyür hem hayırlısı böyleymiş ki olmuşMerhaba, bende Eylül annesiyim son adet tarihim 6 Aralık Doğum tarihi 14 Eylül olarak görüyor. 15 aylık bi bebeğim var kızım, bu bize sürpriz oldu. 2. Çocuğumu 4 yıl sonra istiyordum. Hala şaşkınım ve birazda üzgün. Birazda karamsar bu arada çalışıyorum. 26 yaşındayım, 2. Bebek benide listeye ekler misiniz 66 kiloyum
Ayyy gözün aydın canım çok çok sevindim Cok garip bir his değil miBen kalp atışını duydum arkadaşlar, darısı bekleyenlerin başına
Canım insallah artar yani hic bozma moralini simdilik dr ne dediyse ona devam et belki geç döllenmedir belki sonradan artar, en önemlisi de hayırlısı olsun bi arkadaşın dediği gibi embriyo sağlıksız ise tutunmazmış insallah öyle değildir ama haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKızlar moralim çok bozuk değerim 530 çıktı ve kese görünmedi doktor kimyasal olabilir dedi 6 ocakta değerim 308 di cok uzgunum
@BUSR4 tahmini doğum 4 eylül kilo 57 ilk bebekDeğerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eki Görüntüle 2575412
Amiiinnn inşallah rabbim hepimize nasip etsin bizde bebekte sağlıklı olacak şekilde kucağımiza alalim insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah ☺