• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Değerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var @yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim 🥰🥰
Eki Görüntüle 2575412

15.09.2020 62 kilo 2. Çocuk

Ben bilgilerimi geçeyim 62 kiloyum 3. Çocuk olacak. Yaş 36. 13 Eylül 2020 doğum tarihi sat 8 Aralık.

:anneadayı::KK200::KK36:Selamlar :)
2019 eylül annesiyim ben de, 18 haftalık oğlum kucağımda :) geçen sene bugünlerdi hamilelik haberini aldığımda. Şimdi o geldi aklıma, yazmak istedim sizlere. Hepinize hayırlı olsun, muhtemelen kalp atışlarını bekliyorsunuz yavrularınızın. Sağlıkla büyüsünler, eylül olmadan gelmesinler :) hamilelik günlerimi çook özlüyorum. Tadını çıkarın sizler de :)
Geçen sene bu zamanlar nasıl heycanlıydım, nasıl endişeli ve merak içindeydim. Her şeyin ayrı bi güzelliği var :)

Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz evlatlarınızı. Sağlıklı, mutlu, bulantısız, aşermesiz, enerjik günler, haftalar, aylar dilerim :KK36:

Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var @yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim 🥰🥰
Eki Görüntüle 2575412
Eger ki bugun yaptigim test dogru cikarsa benimde tahmini
dogum tarihi 26 eylul
Kilo 69
Ilk hamileligim olucak
Rabbim.nasip ederse

Eki Görüntüle 2575412
Muhtemel doğum 4 eylül kilo 52 2. Cocugum olacak insallah

Ankara 'dan Merhaba eyluldaşlarım bende varım cok sürpriz bu şekilde 3.kez anne olacağımı öğrendim ❣ keseyi gördük 5+2de😍 kalp atışlarınıda ❣ duyarız inşallah🤲duyan arkadaşlar gözünüz aydın allah bizede nasip etsin🤲 sağlıkla da kucağımiza nasip etsin rabbim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah ☺️🙏

Merhaba, bende Eylül annesiyim son adet tarihim 6 Aralık Doğum tarihi 14 Eylül olarak görüyor. 15 aylık bi bebeğim var kızım, bu bize sürpriz oldu. 2. Çocuğumu 4 yıl sonra istiyordum. Hala şaşkınım ve birazda üzgün. Birazda karamsar😔 bu arada çalışıyorum. 26 yaşındayım, 2. Bebek benide listeye ekler misiniz 66 kiloyum
Bence hiç üzülmeyin endişe etmeyin daha iyi ikisi bir arada arkadaş gibi büyür hem hayırlısı böyleymiş ki olmuş ☺️

Kızlar moralim çok bozuk değerim 530 çıktı ve kese görünmedi doktor kimyasal olabilir dedi 6 ocakta değerim 308 di cok uzgunum
Canım insallah artar yani hic bozma moralini simdilik dr ne dediyse ona devam et belki geç döllenmedir belki sonradan artar, en önemlisi de hayırlısı olsun bi arkadaşın dediği gibi embriyo sağlıksız ise tutunmazmış insallah öyle değildir ama haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle 🙏

Eki Görüntüle 2575412
@BUSR4 tahmini doğum 4 eylül kilo 57 ilk bebek

Merhaba annneler. 7 haftalık hamileyim Alllahın izniyle eylül gibi doğum gibi görünüyor. Neler yaşıyorsunuz. Benim ağzımda pas tadı var sanki bulantı ve kusmam yok ama çok aşırı halsizim ateşim de çıktı ama düştü çok şükür. Rüyamda kızım olduğunu gördüm dün gece eüya gören var mı? Tersi mi çıkar aynı mı çıkar ne dersiniz?

Back