- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Allahın izniyle hepimiz kucagimiza sağlıklı bir şekilde alicazEvet aynen giderken kalbim nasil çarpıyordu suan biraz daha iyiyim . Ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle hepimiz kucagimiza sağlıklı bir şekilde alicazEvet aynen giderken kalbim nasil çarpıyordu suan biraz daha iyiyim . Ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum
Insallah canim aminnnAllahın izniyle hepimiz kucagimiza sağlıklı bir şekilde alicaz
Hosbuldum canm. Teşekkür ederim. Amin ins hepberaber alırız ins bebeklerimizi kucaklarında sağlıklı bir sekildeHoşgeldiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah ☺
Beni de ekler misin kuzum 9 Eylül 67kilo 1. BebeğimDeğerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var @yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim
Eki Görüntüle 2575412
Evet canm kısmet yine buluştuk.ben çok memnun oldum valla. O günleri hatırladım da çok destek olmuştu uz.cok iyi arkadaşlar vardı.rabbim hepsinden razı olsun. Amin canm sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız inşallahAy evet bende seni hatırladım nasip kısmet yine buluştuk burada Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah
Naptin canim sonucun cikti miBenim kesem görünmedi henüz doktora bile pazartesi ilk kez gideceğim :)
Kan vermemi doktorum istedi gelmeden önceki değerini bilelim dedi.
Yok canim hamilelikte kullanilmiyor o ilaclar suan kullanma dr sor ona gore hareket etKızlar merhaba bişey sormak istiyorum size benim normalde egzemaö için kullandığım bi krem var elecon pomat kortizonlu bi krem anında etki ediyor ve geçiriyor hamilelikte kullanmanın sakıncası olur mu sizce göbek bölgemdede var yara kolumdada doktora danışmayı düşünüyorum ama bugün biraz kaşıntımda var alır kaşıntısını
Gozunuz aydin ne guzel darısı bizlere insallahKalp atışlarını duydum.Bu kadar güzel bir his olamaz.Agladim sevincten
Ay maşaallah sübhanallah Darısı bize canım atışları derken ikiz mi bacıKalp atışlarını duydum.Bu kadar güzel bir his olamaz.Agladim sevincten
Ayy ne güzel canım gözün aydın Karından mı baktı dr ?Kalp atışlarını duydum.Bu kadar güzel bir his olamaz.Agladim sevincten
Yaa ne güzel Kac haftalık şu anKalp atışlarını duydum.Bu kadar güzel bir his olamaz.Agladim sevincten
Çok güzel bı duygu maşallah inşallah ben de sorunsuz bı sekilde duyarım ,Kalp atışlarını duydum.Bu kadar güzel bir his olamaz.Agladim sevincten
Ay pardon kizlar yanlis yere yazmisim:)Sizce cinsiyetimiz nedir :) 12+3 burda