- 25 Ağustos 2019
- 334
- 458
- 103
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben follattro kullanıyorum canımKızlar folik asit hangisini kullanıyorsunuz ben eczaneden almıştım gebelik öncesi folbiol önermişti ama dr lar ne dedi acaba
Folattro iyi diye biliyorum canım. Dr una danışırsın yine de.Kızlar folik asit hangisini kullanıyorsunuz ben eczaneden almıştım gebelik öncesi folbiol önermişti ama dr lar ne dedi acaba
Şimdi çıktı kuzummmNaptin canim sonucun cikti mi
Darısı başımıza6+2 de vajinal gördük kalp atışını.Ilk önce karnimdan baktı kese ve bebeği gördü.Vajinal bakalım kalp atışını görücez dedi.sezeryan olacağım için doğumu 30 ağustos kararlaştırdık.Darisi başınıza çok.güzel bir duyguymus
Bu hafta görürsün inşallah canımDarısı başımıza
Perşembe randevum var inşallah bakalımBu hafta görürsün inşallah canım
Ben folbioldu simdi değiştirdi folidoce yazdiKızlar folik asit hangisini kullanıyorsunuz ben eczaneden almıştım gebelik öncesi folbiol önermişti ama dr lar ne dedi acaba
Masallah canim bak guzel cikmis sonuç keske net yazsaymis boyle de iyi olmuyor ki acaba e nabıza vs gorunur mu ki
MaşAllah çok güzel çıkmış darısı başımıza
Vajinal ultrasonda Bi sıkıntı yok demi yani bebeğe zarar vericek bişey değil herkes bişey söylüyor çünkü ama doktor bakalım mı derse ben bakın diycem6+2 de vajinal gördük kalp atışını.Ilk önce karnimdan baktı kese ve bebeği gördü.Vajinal bakalım kalp atışını görücez dedi.sezeryan olacağım için doğumu 30 ağustos kararlaştırdık.Darisi başınıza çok.güzel bir duyguymus
Rabbim kucagına almayı nasip etsin6+2 de vajinal gördük kalp atışını.Ilk önce karnimdan baktı kese ve bebeği gördü.Vajinal bakalım kalp atışını görücez dedi.sezeryan olacağım için doğumu 30 ağustos kararlaştırdık.Darisi başınıza çok.güzel bir duyguymus
Değerlerin normal. Benimde öyleydi 4 haftalıkken ve kese görünmüştü. Doktor ne derse doğru olan o tarih. İlk adet gününü baz alir.merhaba arkadaşlar benimde sat tarihime göre 6 haftalık ama doktor kesemi gördü 4 haftalık olduğunu söyledi 4mm vajinal ultrason ile gördü.değerlerim geçen hafta cuma günü 167 idi pazartesi günü 774 çarşamba günü 1619. sizce nasıl bir artış olmuş.doktorum günde iki kat olması gerekiyor diyor ama heryerde iki günde iki kat yazıyor.birde ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum azosilin antibiyotik kullanıyorum.doktor bebeğe bir zararı yok dedi
Kesinlikle zararı yok.Kalp atışını gördükten sonra birdaha vajinal yapacağını sanmıyorum doktorlarınVajinal ultrasonda Bi sıkıntı yok demi yani bebeğe zarar vericek bişey değil herkes bişey söylüyor çünkü ama doktor bakalım mı derse ben bakın diycem
Valla bana dr dedi haftaya geldiginde vajinal bakabilirim diyeVajinal ultrasonda Bi sıkıntı yok demi yani bebeğe zarar vericek bişey değil herkes bişey söylüyor çünkü ama doktor bakalım mı derse ben bakın diycem
Ay bende Perşembe gideceğim nasip olursa inşaallah bende görürümPerşembe randevum var inşallah bakalım