• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Naptin canim sonucun cikti mi
Şimdi çıktı kuzummm
Çok şükür 1000 in üzeri dedi doktor
418802DD-2304-44A0-86BD-FE3B769DB311.jpeg

6+2 de vajinal gördük kalp atışını.Ilk önce karnimdan baktı kese ve bebeği gördü.Vajinal bakalım kalp atışını görücez dedi.sezeryan olacağım için doğumu 30 ağustos kararlaştırdık.Darisi başınıza çok.güzel bir duyguymus
Darısı başımıza 🥰🙏

6+2 de vajinal gördük kalp atışını.Ilk önce karnimdan baktı kese ve bebeği gördü.Vajinal bakalım kalp atışını görücez dedi.sezeryan olacağım için doğumu 30 ağustos kararlaştırdık.Darisi başınıza çok.güzel bir duyguymus
Vajinal ultrasonda Bi sıkıntı yok demi yani bebeğe zarar vericek bişey değil herkes bişey söylüyor çünkü ama doktor bakalım mı derse ben bakın diycem

Rabbim kucagına almayı nasip etsin 🤲🏻

merhaba arkadaşlar benimde sat tarihime göre 6 haftalık ama doktor kesemi gördü 4 haftalık olduğunu söyledi 4mm vajinal ultrason ile gördü.değerlerim geçen hafta cuma günü 167 idi pazartesi günü 774 çarşamba günü 1619. sizce nasıl bir artış olmuş.doktorum günde iki kat olması gerekiyor diyor ama heryerde iki günde iki kat yazıyor.birde ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum azosilin antibiyotik kullanıyorum.doktor bebeğe bir zararı yok dedi
Değerlerin normal. Benimde öyleydi 4 haftalıkken ve kese görünmüştü. Doktor ne derse doğru olan o tarih. İlk adet gününü baz alir.

Kızlar adetime 5 gün var. Testim böyle çıktı.

Eklentiler

• IMG_20200112_172551.jpg
    IMG_20200112_172551.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 63
Back