• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
merhaba kızlar ben gebelıgımı erken ogrendım adete 4 gun kala 6.71 2 gun kala 21.64 adet gunu 53.01 dun adet gunumdu 2 gundur kahverengı lekelenmem var bugun sankı daha kırmızı gıbı oldu sata gore 4+1 napcam bılmıyorum orogestan aldım yarın doktora gıtcem bu sekıl yasayan varmı

Kalp.sesimiz

Eklentiler

• 20200112_202557.jpg
    20200112_202557.jpg
    167,3 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bir Şey soracağım şimdi size ben geçen pazartesi doktora gittiğimde 4+0 dı cuma günü gittim 4+6 dedi anlamadım arada sadece 3 gün var nasıl 4+6 olmuş kese boyutuna göre dedi doktorum sat a göre 6+1 günlük bugün

merhaba kızlar ben gebelıgımı erken ogrendım adete 4 gun kala 6.71 2 gun kala 21.64 adet gunu 53.01 dun adet gunumdu 2 gundur kahverengı lekelenmem var bugun sankı daha kırmızı gıbı oldu sata gore 4+1 napcam bılmıyorum orogestan aldım yarın doktora gıtcem bu sekıl yasayan varmı
Şimdi hemen bi acile git kuzum bi iğne vurular belki

Kızlar bir Şey soracağım şimdi size ben geçen pazartesi doktora gittiğimde 4+0 dı cuma günü gittim 4+6 dedi anlamadım arada sadece 3 gün var nasıl 4+6 olmuş kese boyutuna göre dedi doktorum sat a göre 6+1 günlük bugün

Geç döllenme olmuş olabilirmi acaba canım ?

canım doktorumla konustum rogetan al dedı vajnal aldım sızın degerlerınız nasıldı ılk ogrendıgınızde
Benim bat 3 ocaktı ben o gün beta hcg yaptırdım 232 çıktı doktor 2 gün sonra bir daha yapalım dedi 2 gün sonra değerim 909 olmuştu çok güzel dedi benimde bu cuma ilişki sonra kanamam oldu doktor progestan verdi ama kanama bitene kadar ağızdan iç dedi kanama bitince vajinal yoldan al dedi

Benim bat 3 ocaktı ben o gün beta hcg yaptırdım 232 çıktı doktor 2 gün sonra bir daha yapalım dedi 2 gün sonra değerim 909 olmuştu çok güzel dedi benimde bu cuma ilişki sonra kanamam oldu doktor progestan verdi ama kanama bitene kadar ağızdan iç dedi kanama bitince vajinal yoldan al dedi

masAllah kanaman nasıldı canım kesıldımı sımdı

Kızlar bende yeni katıldım araniza bende eylül annesi olacam galiba son adet aralik 3 sizde belde ağrı oluyormu cuma progestronum olcturfum 8.14 çıktı doktor düşük dedi jel verdi 1 gün sonra 17.80 fırladı kese dedi 4 haftalık gozkuyor dedi sağlık olsun da 2 gündür belimde yanma var yatınca hafifliyor akşamları oluyor sizdede böle bi durum varmı?

Back