2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bugün kan vereceğim kızlar değerimin 1000 civarı olması lazım içimi bir korku saldı

Ediyorum canim ben de de ayni korku vardi cok sukut simdilik iyiyiz inşallah senden de guzel haberler gelir

Güzel haberlerle geleceksin kuzum stres yapma

inşallah kızlar yarın doktor randevum var
gelmeden önce kan ver değerini bilelim dedi
5 ocakta 56.3
7 ocakta 163.3 tü değerim şimdilerde aşağı yukarı 1000 olması lazım

kuzum banada dua et değerim yükselmiş olsun
Ediyorum canim ben de de ayni korku vardi hayirl
inşallah kızlar yarın doktor randevum var
gelmeden önce kan ver değerini bilelim dedi
5 ocakta 56.3
7 ocakta 163.3 tü değerim şimdilerde aşağı yukarı 1000 olması lazım
Bak gor yuksek bile cikacak benimki oyle oldu ❤

Kızlar ben de inş eylül annesi olurum sizlerle. ..takipteyim. ..inş devam eder böyle
Rabbim devam ettirsun hepimjzinkini. Ben hiç kan vermedim korkumdan

Kızlar gebeyken ilişkiye girsek bişey olur mu düşük gibi??

Doktoruna danışmalısın, benim önceki hamileliklerin 2'sinde cinsel ilişki bir sorun yaratmadı, yasak değildi. Bir önceki hamileliğimde 3 ay kanamam vardı, yasaktı. Şuanki hamileliğimde de ağrım, sızım, kanamam yok, 2 kere de cinsel ilişki oldu, bi sorun yaşanmadı. Yani cinsel ilişki düşüğe sebep olmuyor, düşük riski (kanama vs) varsa ilişki yasaklanıyor.

Kızlar bugun dr gittik keseyi gorduk cok sukur 6.6 mm . Dr düşük öyküm oldugu icin aspirin basladi
Hadi gözünaydın canım, için rahatlamıştır, her kontrole gittiğimde çok endişeleniyorum, çıkınca da öyle bir rahatlıyorum, sağlıklı olmaları yeter

Çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar.. benim de SAT 4 Aralık.. muhtemel doğum tarihi 9 Eylül olarak gözüküyor kilom 73 inanılmaz kilo aldığım bir döneme denk geldi ne yapacagim bilmiyorum...
Merhaba benim de sat 4 aralık dogum tarihi 9 eylül olarak gozukuyor.Dr a gittiniz mi ben cuma gunu gittim keseyi gorduk bebek gozukmedi henüz bu hafta inş gozukur

Hadi gözünaydın canım, için rahatlamıştır, her kontrole gittiğimde çok endişeleniyorum, çıkınca da öyle bir rahatlıyorum, sağlıklı olmaları yeter
Evet aynen giderken kalbim nasil çarpıyordu suan biraz daha iyiyim . Ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…