- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Kızlar bugun dr gittik keseyi gorduk cok sukur 6.6 mm . Dr düşük öyküm oldugu icin aspirin basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet bende seni hatırladım nasip kısmet yine buluştuk burada Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallahCanm ben seni hatırladım sanki ağustosta düşük oldu bende sende vardın sanki acaba yanlış mı hatırlıyorum
kuzum banada dua et değerim yükselmiş olsunKızlar bugun dr gittik keseyi gorduk cok sukur 6.6 mm . Dr düşük öyküm oldugu icin aspirin basladi
Ediyorum canim ben de de ayni korku vardi cok sukut simdilik iyiyiz inşallah senden de guzel haberler gelirkuzum banada dua et değerim yükselmiş olsun
Güzel haberlerle geleceksin kuzum stres yapmaBugün kan vereceğim kızlar değerimin 1000 civarı olması lazım içimi bir korku saldı
Ediyorum canim ben de de ayni korku vardi cok sukut simdilik iyiyiz inşallah senden de guzel haberler gelir
Güzel haberlerle geleceksin kuzum stres yapma
Darısı başına senden de bekliyorum bu güzel haberi:) mutlu oldum tabi ama daha çok başında olduğumuz için yine de temkinli davranıyorum.Ayyy gözün aydın canım çok çok sevindim ☺ Cok garip bir his değil mi ☺
Ediyorum canim ben de de ayni korku vardi hayirlkuzum banada dua et değerim yükselmiş olsun
Bak gor yuksek bile cikacak benimki oyle oldu ❤inşallah kızlar yarın doktor randevum var
gelmeden önce kan ver değerini bilelim dedi
5 ocakta 56.3
7 ocakta 163.3 tü değerim şimdilerde aşağı yukarı 1000 olması lazım
Kızlar gebeyken ilişkiye girsek bişey olur mu düşük gibi??
İdrar testi mi yaptınız sadece? Adetiniz kaç gün gecikti? Bence hemen kan verin aklınızdan çıksın kötü şeylrrKızlar ben de inş eylül annesi olurum sizlerle. ..takipteyim. ..inş devam eder böyle
Rabbim devam ettirsun hepimjzinkini. Ben hiç kan vermedim korkumdan
İnşallah kuzumEdiyorum canim ben de de ayni korku vardi hayirl
Bak gor yuksek bile cikacak benimki oyle oldu ❤
Hadi gözünaydın canım, için rahatlamıştır, her kontrole gittiğimde çok endişeleniyorum, çıkınca da öyle bir rahatlıyorum, sağlıklı olmaları yeterKızlar bugun dr gittik keseyi gorduk cok sukur 6.6 mm . Dr düşük öyküm oldugu icin aspirin basladi
Çok teşekkür ederimDoktoruna danışmalısın, benim önceki hamileliklerin 2'sinde cinsel ilişki bir sorun yaratmadı, yasak değildi. Bir önceki hamileliğimde 3 ay kanamam vardı, yasaktı. Şuanki hamileliğimde de ağrım, sızım, kanamam yok, 2 kere de cinsel ilişki oldu, bi sorun yaşanmadı. Yani cinsel ilişki düşüğe sebep olmuyor, düşük riski (kanama vs) varsa ilişki yasaklanıyor.
Merhaba benim de sat 4 aralık dogum tarihi 9 eylül olarak gozukuyor.Dr a gittiniz mi ben cuma gunu gittim keseyi gorduk bebek gozukmedi henüz bu hafta inş gozukurMerhaba kızlar.. benim de SAT 4 Aralık.. muhtemel doğum tarihi 9 Eylül olarak gözüküyor kilom 73 inanılmaz kilo aldığım bir döneme denk geldi ne yapacagim bilmiyorum...
Benim de sat 4 aralık doktora gittiniz miMerhaba bende bugün idrar testi ile öğrendim kan baktırdım 140.4 çıktı. Sat 04.12.2019 yumurtlama 24.12.2019 haftasonu doktora gitmelimiyim sizce?
Bugün kan vereceğim kızlar değerimin 1000 civarı olması lazım içimi bir korku saldı
Benim kesem görünmedi henüz doktora bile pazartesi ilk kez gideceğim :)Keseniz göründüyse neden hala BetaHCG baktırıyorsunuz?
Evet aynen giderken kalbim nasil çarpıyordu suan biraz daha iyiyim . Ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorumHadi gözünaydın canım, için rahatlamıştır, her kontrole gittiğimde çok endişeleniyorum, çıkınca da öyle bir rahatlıyorum, sağlıklı olmaları yeter