• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Arkadaşlar bende hamileyim. 3 -4 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. Hemen test te yapmadım. Çünkü esimde varikosel vardı. Sperm degerleri sifirdi Kasım'da ameliyat oldu. Doktorlar tüp bebek demişti. Ama mucize oldu sanirim. 9 ocakta test yaptım sabah çift çizgi çıktı . Sonra sağlık ocagina gittim ordada var dediler . Sonra aynı gün kadın doguma gittim. Keseyi gordum 16 sında bir daha çağırdı. Daha çok büyümüş olur dedi. Ama kaç haftalık flan diye demedi. Kan degerimide bilmiyorum. Sadcee kan sonucuna göre sağlıklı gebelik geçireceğinizi düşünüyorum dedi. Çok heyecanlıyım. Kaç hafta olduğunu çözemedim. İlişki ye sadece 4 gün gitmiştik . 2 günü de tam yuurtlama gunune denk geliyordu. Normal yolla olmaz denilen bebegm. İnşallah hayırla sonuçlanır 🤲🤲🤲
Rabbimin hikmeti iste masallah gozunuz aydin son adet tarihini baz aliyorlar hafta icin ilk başlarda.

Benim sat 1 aralık canım o yuzden endişeleniyorum
Üzülme hayırlısı neyse o oluyor, sağlıksız bir embriyo ise en hayırlısı hiç devam etmemesi sonuçta hamile kalabiliyorsun bu çok önemli👍🏻 Sabretmekten başka çare yok bekleyip görmek lazım hayırlısı olur umarım.

Arkadaşlar bende hamileyim. 3 -4 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. Hemen test te yapmadım. Çünkü esimde varikosel vardı. Sperm degerleri sifirdi Kasım'da ameliyat oldu. Doktorlar tüp bebek demişti. Ama mucize oldu sanirim. 9 ocakta test yaptım sabah çift çizgi çıktı . Sonra sağlık ocagina gittim ordada var dediler . Sonra aynı gün kadın doguma gittim. Keseyi gordum 16 sında bir daha çağırdı. Daha çok büyümüş olur dedi. Ama kaç haftalık flan diye demedi. Kan degerimide bilmiyorum. Sadcee kan sonucuna göre sağlıklı gebelik geçireceğinizi düşünüyorum dedi. Çok heyecanlıyım. Kaç hafta olduğunu çözemedim. İlişki ye sadece 4 gün gitmiştik . 2 günü de tam yuurtlama gunune denk geliyordu. Normal yolla olmaz denilen bebegm. İnşallah hayırla sonuçlanır 🤲🤲🤲
İnşallah hayirliisyla saglikla kucaginiza alirsiniz 🤗

Değerli eylül anneleri herkese iyi akşamlar dilerim
Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var yavru kartal yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim 🥰🥰
7CCCE123-A510-4042-9377-F803FE26F8C3.jpeg

Eylül anneleri ile ilgili çok fazla konu açıldığı için en son birleştirildi vs. karışıklıklar oldu şu anda konu sahibi olarak herkesin bilgilerini isteyeceğim, bi listemiz var yavru kartal yavru kartal arkadaşımız oluşturmuştu bana ekran attı, onu buraya geçireceğim aynı zamanda olmayan arkadaşlarımda beni etiketleyerek bu bilgilerini söylerse hemen ekleyeceğim 🥰🥰
Eki Görüntüle 2575412
B BUSR4 muhtemel dogum tarihi 12 eylül 59 kg 2. Hamilelik

Eki Görüntüle 2575412

Etiketleme nasıl yapılıyor bilmiyorum ama 6 eylül 53kg ilk bebek.

Merhaba, bende Eylül annesiyim son adet tarihim 6 Aralık Doğum tarihi 14 Eylül olarak görüyor. 15 aylık bi bebeğim var kızım, bu bize sürpriz oldu. 2. Çocuğumu 4 yıl sonra istiyordum. Hala şaşkınım ve birazda üzgün. Birazda karamsar😔 bu arada çalışıyorum. 26 yaşındayım, 2. Bebek benide listeye ekler misiniz 66 kiloyum

Amin cnm hepimiz inşallah 🙏 Hicbir belirti yoktu çünkü adetim gecikmemişti. Testi yaptırdığım gün yada 1 gün öncesi regl günümdü. Daha önce hastalanmadan 1-2 gün öncesinde wc den sonra tuvalet kağıdını alt tarafa hafif bastirdigimda pembemsi bir kan olurdu. Busefer yoktu. Birde zaten bebek istiyorduk ve bekliyorduk eşimle. Adet günümün gecikmesini bekleyemeden kan testi yaptırdım 31,4 cıktı sonuç. 3+2 günlük hamileydim 🥰
Bende de yumurtlamadan sonra başlayan bel ağrısı ve zaman zaman adet olacak gibi bir karn agrım var ama bakalım nasip 😊yerleşme kanaman oldu mu peki

Back