• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba bende sabah gittim doktora alttan muayene etti çok küçükmüş daha tekrar kan verdim 140 olan değerim 718 olmuş pazartesi tekrar kan vereceğim. Duphaston verdi düşük riski var diye sabah akşam kullan dedi. Ve elenetal başladı folik asit. İnş herşey yolunda gider hepimiz için

Arkadaşlar bende hamileyim. 3 -4 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım. Hemen test te yapmadım. Çünkü esimde varikosel vardı. Sperm degerleri sifirdi Kasım'da ameliyat oldu. Doktorlar tüp bebek demişti. Ama mucize oldu sanirim. 9 ocakta test yaptım sabah çift çizgi çıktı . Sonra sağlık ocagina gittim ordada var dediler . Sonra aynı gün kadın doguma gittim. Keseyi gordum 16 sında bir daha çağırdı. Daha çok büyümüş olur dedi. Ama kaç haftalık flan diye demedi. Kan degerimide bilmiyorum. Sadcee kan sonucuna göre sağlıklı gebelik geçireceğinizi düşünüyorum dedi. Çok heyecanlıyım. Kaç hafta olduğunu çözemedim. İlişki ye sadece 4 gün gitmiştik . 2 günü de tam yuurtlama gunune denk geliyordu. Normal yolla olmaz denilen bebegm. İnşallah hayırla sonuçlanır 🤲🤲🤲

Selamlar 7 aylik evliyim bugune kadar hic korunmadik aylardir test yapmaktan ve hep negatif gormekten yilmistim ama az once bi test yaptom sanki var gibi sizlerde bakarmisiniz eger varsa bende Rabbim nasip ederse eylul annesi olucam🙏ama burada paylasamiyorum neden acaba bilginiz varmi?

Selamlar 7 aylik evliyim bugune kadar hic korunmadik aylardir test yapmaktan ve hep negatif gormekten yilmistim ama az once bi test yaptom sanki var gibi sizlerde bakarmisiniz eger varsa bende Rabbim nasip ederse eylul annesi olucam🙏ama burada paylasamiyorum neden acaba bilginiz varmi?
Canım eesmi biraz kırpıp mesaj yerinden dosya ekle yap bu şekilde yüklenir

Kızlar moralim çok bozuk değerim 530 çıktı ve kese görünmedi doktor kimyasal olabilir dedi 6 ocakta değerim 308 di cok uzgunum
Hiç belli olmaz canım, kan testini tekrarla.
Ayrıca olacağı varsa oluyor, kimse önüne geçemiyor, bol bol dua et, allah hayırlısı neyse onu nasip etsin🤲

Canım eesmi biraz kırpıp mesaj yerinden dosya ekle yap bu şekilde yüklenir
20200111_172451.jpg

Kızlar moralim çok bozuk değerim 530 çıktı ve kese görünmedi doktor kimyasal olabilir dedi 6 ocakta değerim 308 di cok uzgunum
canım sonradan değerleri hızla artanlarida okudum formda bol dua sabır inşallah herşey yolunda gider üzülüp moralini bozma bebiş tutunmaya çalışıyor.

Ayyyyy maşallah sübhanallah. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Ben veremedim hala. Sanırım çarşambaya kaldı dr randevusunda artık
Anladim canim darisi sana hadi bakalim iyi haberler alirsin dr dan insallah ben de pazartesi veya sali gitcem insallah bakalim

Ama bu degerde kese zaten gozukmez. Bazi okuduklarımdan duzelenler de oldu 2 gun sonra bir daha ver o zaman belli olur uzme kendini

Back