- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.781
Kodlar merhaba Eylül anneleri olarak watsaap grubu kursak ne yedip içtiğimizi birbirimize sorsak daha kolay olmaz mı ? Aklımızda ki soruları daha kolay cevaplarız sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim cuma günü daha 9+6. günüm oluyor kuzum 10. haftamın içindeyim ben seninki benden 1 hafta önde sanırım 11. haftanın içerisindesin senSanırım son adet tarihimiz aynı canım benim de cuma günü 10+7 oluyor ben ctesi kontrole gideceğim
merhaba öncelikle ilk mesajın olması ve direk whatsapp grubu demen çok garip tabloda bile yoksunuz :)Kodlar merhaba Eylül anneleri olarak watsaap grubu kursak ne yedip içtiğimizi birbirimize sorsak daha kolay olmaz mı ? Aklımızda ki soruları daha kolay cevaplarız sanki
Bize dr serbest dedi leke kanama yoksa ben yasaklamıyorum dedi cnmKızlar bide özür dileyerek cinselliğe ara verdiniz mi bende doktor bi sorun yok dedi diye biz ara vermedik ama hata mi yaptık diyorum
Çok güzel bir duygu canm. Benm gözlerimden yaş gelmiş.aglicaktim mutluluktan. Gözün aydın canmKizlaaarr ben geldimminnoşumun kalp atışını duydum geldim
çok tuhaf oldum ya ne kadar güzel bir his miş rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
![]()
Yeniyim zaten ilk kez giriyorum nasıl tabloya eklenecek anlamadım karışık geldiği için öyle dedim. 7+4 haftalığım. Yanlış anlaşılma olmasın daha kolay değil mi burda bir sürü mesaj nerden başlayacağımı bilemedimmerhaba öncelikle ilk mesajın olması ve direk whatsapp grubu demen çok garip tabloda bile yoksunuz :)
burası onun için var buradan her şeyi konuşuyoruz zaten :)
Bende ağlayacaktım inan ki yaşama sebebim yaÇok güzel bir duygu canm. Benm gözlerimden yaş gelmiş.aglicaktim mutluluktan. Gözün aydın canm♥♥![]()
canım hepsini okumak zorunda değilsin en baştanYeniyim zaten ilk kez giriyorum nasıl tabloya eklenecek anlamadım karışık geldiği için öyle dedim. 7+4 haftalığım. Yanlış anlaşılma olmasın daha kolay değil mi burda bir sürü mesaj nerden başlayacağımı bilemedim
biz de vermedik. hormonlardan mı bilmiyorum ama her şey çok farklıKızlar bide özür dileyerek cinselliğe ara verdiniz mi bende doktor bi sorun yok dedi diye biz ara vermedik ama hata mi yaptık diyorum
Kız sorma hamilelikten sonra daha bi istek geldi banabiz de vermedik. hormonlardan mı bilmiyorum ama her şey çok farklı![]()
al benden de o kadar. koala gibi yapışıcam adama elimden gelseKız sorma hamilelikten sonra daha bi istek geldi bana![]()
Ay bende kendimde sorun var diyodum yanlız değilmişimal benden de o kadar. koala gibi yapışıcam adama elimden gelse![]()
Aminn canım insallahBenimde 2016 dogumlu bir kizim varhayirli dogsun ins cocuklarimizin kardesleri
butun hamilelere Allah hayirli, kolay dogumlar nasip etsin
![]()
BenBulantimi kiviyle hafifletmeye çalışıyorumvarmı benim gibi bu derece bulantı çeken
Beni de ekleyiinnal benden de o kadar. koala gibi yapışıcam adama elimden gelse![]()