• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sanırım son adet tarihimiz aynı canım benim de cuma günü 10+7 oluyor ben ctesi kontrole gideceğim
benim cuma günü daha 9+6. günüm oluyor kuzum 10. haftamın içindeyim ben seninki benden 1 hafta önde sanırım 11. haftanın içerisindesin sen

Kodlar merhaba Eylül anneleri olarak watsaap grubu kursak ne yedip içtiğimizi birbirimize sorsak daha kolay olmaz mı ? Aklımızda ki soruları daha kolay cevaplarız sanki
merhaba öncelikle ilk mesajın olması ve direk whatsapp grubu demen çok garip tabloda bile yoksunuz :)
burası onun için var buradan her şeyi konuşuyoruz zaten :)

merhaba öncelikle ilk mesajın olması ve direk whatsapp grubu demen çok garip tabloda bile yoksunuz :)
burası onun için var buradan her şeyi konuşuyoruz zaten :)
Yeniyim zaten ilk kez giriyorum nasıl tabloya eklenecek anlamadım karışık geldiği için öyle dedim. 7+4 haftalığım. Yanlış anlaşılma olmasın daha kolay değil mi burda bir sürü mesaj nerden başlayacağımı bilemedim

Yeniyim zaten ilk kez giriyorum nasıl tabloya eklenecek anlamadım karışık geldiği için öyle dedim. 7+4 haftalığım. Yanlış anlaşılma olmasın daha kolay değil mi burda bir sürü mesaj nerden başlayacağımı bilemedim
canım hepsini okumak zorunda değilsin en baştan
kendini tanıt tanışalım artık takip edersin :)
sorun olursa yazarsın hepimiz cevap veririz

merhaba ben de yeni üye oldum. inşallah eylül annesi olcam. ilk aylarımda hyperemezisim olduğundan beslenemiyor su bile içemiyordum 20 gün kadar hastanede yatmam gerekti. Çok zorlandığımdan dayanamadığımdan bahsedince ablam kendi hamilelik dönemlerinde kadınlar kulubündeki arkadaşlarının aynı şeyleri aynı dönemlerde tecrübe etmelerinden dolayı çok güzel etkisinin olduğundan bahsetti. Umarım bebişlerimiz hakkında güzel bilgileri paylaştığımız zor durumlarda birbirimize destek olduğumuz çok güzel gebelik süreci geçiririz:KK68:

Bulantimi kiviyle hafifletmeye çalışıyorum 😔varmı benim gibi bu derece bulantı çeken
Ben 😔 Allahtan prilam yutuyorum yoksa ayakta bile duramam ama dün gece yutmayı unuttum bugün nasıl geçecek bakalım🙄 sabah evden çok zor çıktım şimdi de revirdeyim işte😟

Back