- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.761
aynen kuzum, dikkatli olduktan sonra bir şey olmaz sanmıyorum az kaldı 3. aya zatenBizde de çok sık değil ama ilk gebelik olduğundan insan tecrübesiz oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kuzum, dikkatli olduktan sonra bir şey olmaz sanmıyorum az kaldı 3. aya zatenBizde de çok sık değil ama ilk gebelik olduğundan insan tecrübesiz oluyor
Aynen Canım tek başıma gidicem doktora eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı üzülüyorum yanlız basima gidicem diyeaynen kuzum, dikkatli olduktan sonra bir şey olmaz sanmıyorum az kaldı 3. aya zaten![]()
aklına kötü bir şey getirme kuzum neden doktor kötü bir şey desin bebiş sağlıklı sağlıklı büyüyor, hem olabilir bak hepimizin eşi çalışıyor illa ki tek gitmemiz gereken randevularımız olacakAynen Canım tek başıma gidicem doktora eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı üzülüyorum yanlız basima gidicem diyedoktor kötü bisey derse napacam orda bilemiyorum
![]()
Normalde de çok yoğun bi işi var heralde hiç yanımda olamayacak geçen sefer gorumcemle gittim ama eşiyle gelenlere özeniyorum üzülüyorum ister istemezaklına kötü bir şey getirme kuzum neden doktor kötü bir şey desin bebiş sağlıklı sağlıklı büyüyor, hem olabilir bak hepimizin eşi çalışıyor illa ki tek gitmemiz gereken randevularımız olacak
insan biraz burulur tabi ki ama önemli olan bebişin sağlıklı büyümesi kuzum sen video çekip eşine gönder ki o da yalnız hissetmesinNormalde de çok yoğun bi işi var heralde hiç yanımda olamayacak geçen sefer gorumcemle gittim ama eşiyle gelenlere özeniyorum üzülüyorum ister istemez![]()
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin icinBende 6+4 duymustum kalp atisini sende duyarsin insallah Rabbiminde izniyle![]()
kızlar karından ultrasonla 12. haftada görür müyüz ki cinsiyeti ya![]()
hadi hayırlısı o zaman az kaldı çok heyecanlı günler bizi bekliyorErkekse evethemen anlaşılıyor erkek olunca ama yine de doktor 14-15. Haftalarda kesin bilgi veriyor. Ama 12. Haftada ısrar ederseniz ve erkekse Bilgi veriyorlar genelde
hadi hayırlısı o zaman az kaldı çok heyecanlı günler bizi bekliyor![]()
Bi arkadaşım 12.haftayken kız olduğunu öğrenmiştiErkekse evethemen anlaşılıyor erkek olunca ama yine de doktor 14-15. Haftalarda kesin bilgi veriyor. Ama 12. Haftada ısrar ederseniz ve erkekse Bilgi veriyorlar genelde
tabi ki öylee, cinsiyeti öğrendikten sonra yavaştan ufak ufak alışverişlere başlayacağım bendeEvet öyle bende bir an önce öğrenmek istiyorum. Sağlıklı olsun herşeyden önce ama insan merak ediyor![]()
Bi arkadaşım 12.haftayken kız olduğunu öğrenmişti
tabi ki öylee, cinsiyeti öğrendikten sonra yavaştan ufak ufak alışverişlere başlayacağım bende![]()
Atisa gore cinsiyet tahminini ilk defa duydum![]()
kızlar karından ultrasonla 12. haftada görür müyüz ki cinsiyeti ya![]()
ay ne güzel bakalım benimkide öyle olacak mıdoktor 12. haftada %80 doğru tahmin ediyorum dedi. bakalım çok az kaldı neyseki![]()
Ben hiç eşimle gitmedim daha:) olaya çok derin duygusal bakmamak en güzeli,Veren mevlam. Biz anneyiz güçlü olacağız. dirayetli olacağız. Herşey imtihan bizlere. biraz dirayetli olmak güçlü evlatlar yetiştirmemize vesile olur inan ki. Eşine güzel haberler vereceğini düşünelim sadece. niyet hayır akibet hayır. öpüyorumAynen Canım tek başıma gidicem doktora eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı üzülüyorum yanlız basima gidicem diyedoktor kötü bisey derse napacam orda bilemiyorum
![]()
Bundan önceki kontrolün ne zamandı senin canımben bu cuma gideceğim kuzum tam 10. haftamın son günü oluyor, sonrasında çağırdığında büyük ihtimalle 2 li tarama testi için çağırır ona da 12. haftamın içerisinde gitmek isterim 13 e girerken yada, mart ayının içinde olur yani herhalde belli olur o zamana![]()
29 ocaktaydı canımBundan önceki kontrolün ne zamandı senin canım
Sanırım son adet tarihimiz aynı canım benim de cuma günü 10+7 oluyor ben ctesi kontrole gideceğimben bu cuma gideceğim kuzum tam 10. haftamın son günü oluyor, sonrasında çağırdığında büyük ihtimalle 2 li tarama testi için çağırır ona da 12. haftamın içerisinde gitmek isterim 13 e girerken yada, mart ayının içinde olur yani herhalde belli olur o zamana![]()