• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bende bendee, 2 li bi kitaplığım var üçüncüsünü yaptırmam gerekecek bu son siparişlerimden sonra :KK70: eşim artık sessiz kalmaya çalışıyor alıştı oda :KK70: bebeğin cinsiyeti belli olana kadar alırım sonra komple ona çalışırım zaten :KK70:

Eki Görüntüle 2588508
piyon serisi var kızıl kraliçe var bi an kendi kitaplığım sandım :KK70: :KK70: :KK70:

vay vay vay katiller çetesi görüyorum, illuminae serisi görüyorum, klasikler görüyorum. iyi oldu konuyu açtığım ya çok mutluyum şu an :rolleyes: 8. kitap geliyor katiller çetesine. 1 ana karakter ölecekmiş yazar öyle dedi :KK14:
katiller çetesiiii o kadar soğudum kiiiii
dizisi mi filmi mi ne çıkacakmış onu bekliyorum kara kurt yarıda kaldı benim öyle söyliyim hiç beğenmedim :KK70:
illuminae yi okudum çoooook efsaneydi ama çok kalın geminaya başlamak için bi hırs bekliyorum :KK70::KK70:
bide bu kadara yakın annemlerin evinde var kuzum çok severim okumayı bende böyle zevklerimizin yakın olduğunu görünce sevindim bak :KK36:

piyon serisi var kızıl kraliçe var bi an kendi kitaplığım sandım :KK70: :KK70: :KK70:
piyon vezir şah mükemmeldi zaten ben distopik tarz çok seviyorum eğer sende seviyorsan marie lu nun efsane deha şampiyon üçlüsü ömrümde okuduğum en güzel distopik seriydi :halay:

katiller çetesiiii o kadar soğudum kiiiii
dizisi mi filmi mi ne çıkacakmış onu bekliyorum kara kurt yarıda kaldı benim öyle söyliyim hiç beğenmedim :KK70:
illuminae yi okudum çoooook efsaneydi ama çok kalın geminaya başlamak için bi hırs bekliyorum :KK70::KK70:
bide bu kadara yakın annemlerin evinde var kuzum çok severim okumayı bende böyle zevklerimizin yakın olduğunu görünce sevindim bak :KK36:
katiller çetesinin tamamını okudum ben. izabel dir inşallah ölecek olan baş karakter diyorum kendi kendime 🤣

illuminae yi hiç sevemedim ben maalesef. ite kaka zor bitirdim o yüzden gemina ya başlamak bir hayal benim için şu an :KK14:

benim kitaplarım da çoktu ama istanbula taşınmadan 3 4 koli kitap seçip sahafa gittim ve verdim. çoğu okuyup beğenmediğim kitaplardı zaten

piyon vezir şah mükemmeldi zaten ben distopik tarz çok seviyorum eğer sende seviyorsan marie lu nun efsane deha şampiyon üçlüsü ömrümde okuduğum en güzel distopik seriydi :halay:
ilk kitabına başlayıp beğenmemiştim. geçen gün geldiğinde kardeşime hediye ettim ben de 😶

piyon serisine ben de bayılmıştım. öyle ki 3 kitabı da peşpeşe okumuştum o kadar 🤣

katiller çetesinin tamamını okudum ben. izabel dir inşallah ölecek olan baş karakter diyorum kendi kendime 🤣

illuminae yi hiç sevemedim ben maalesef. ite kaka zor bitirdim o yüzden gemina ya başlamak bir hayal benim için şu an :KK14:

benim kitaplarım da çoktu ama istanbula taşınmadan 3 4 koli kitap seçip sahafa gittim ve verdim. çoğu okuyup beğenmediğim kitaplardı zaten
ay sarai deme bana :bicak::bicak: :KK70: :KK70:
inşallah öldürürler onu yaa
aa illuminae çok minnoş çok güzel gelmişti bana özellikle kitabın içi renkli ömrümde okuduğum en ilginç kitaptı :KK70:
valla üniversitede bırakmıştım bende birazını çok üzülüyorum şimdi keşke hepsini getirseydim diye, kendi evim olursa 1 odasını boydan boya kitaplık yaptırıp annemlerdeki kitaplarımıda getircem inşallah :KK36:

ilk kitabına başlayıp beğenmemiştim. geçen gün geldiğinde kardeşime hediye ettim ben de 😶

piyon serisine ben de bayılmıştım. öyle ki 3 kitabı da peşpeşe okumuştum o kadar 🤣
aslında çok benzer konuları piyon vezir şah serisiyle, arka arkaya okuduğuma pişman olmuştum bende arka arkaya distopik sarmıyor araya aşk polisiye falan karıştırmak lazım :KK70:

ay sarai deme bana :bicak::bicak: :KK70: :KK70:
inşallah öldürürler onu yaa
aa illuminae çok minnoş çok güzel gelmişti bana özellikle kitabın içi renkli ömrümde okuduğum en ilginç kitaptı :KK70:
valla üniversitede bırakmıştım bende birazını çok üzülüyorum şimdi keşke hepsini getirseydim diye, kendi evim olursa 1 odasını boydan boya kitaplık yaptırıp annemlerdeki kitaplarımıda getircem inşallah :KK36:
inşallah en kısa zamanda evinize kavuşursunuz da oda komple kitap dolar :emir_bebek:

Valla mide bulantısı baş dönmesi yok bazen diyorumki gerçekten hamilemiyim sadece sol tarafımda ağırlık hissediyorum ama doğru söylüyosun az kaldı Allahın izniyle rahatlıcaz ağız tadıyla öğreniriz cinsiyetini İnşallah
Benim ilk hamileliğim öyleydi acaba rüyamı hamile değilmiyim neden hiçbirşey yok diyordum tekmeciklerden sonra rahatladım. Ve hamileliğim boyuncada öyle sürdü. Her hamilelik aynı olmuyormuş bundada mide bulantısı hersey var.

Aa sen de mi Pendik medipole gidiyosun doktorun kim canım ben Esra nur tolaya gidiyorum
Evet cnm Çok yakın bana o yüzden ilk tercihim oldu..
Bide yeni temiz mis gibi 😍
O prof olan dimi ona istedim ama izinliydi gidicem gun sonra canan acar demire gittim ve ona devam ediyorum..memnunum simdilik

Back