• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Slm arkadaslar nasilsiniz😊saat farkindan cok yazamadim ustune bide tansiyonum surekli dusuk basagrisi ☹Tsh 3.6 cikti ilac verdi doktor tsh sorunu yasayan var mi hamileliginde cok mu yuksek hamilelik icin.
Benim de sizden bir tik daha yuksek cikmisti ilac kullanmaya basladim dun de kontrolum vardi ve normal degerine dusmustu. Bu sekilde bircok gebe olan kisi var sikmayin caninizi. Ilacinizi mutlaka duzenli kullanin cok onemli.

kızlar karından ultrasonla 12. haftada görür müyüz ki cinsiyeti ya :KK49:
ayy ben dün akşam 9 olmadan uyumuşum biraz olsun uykumu aldımm iyiyim bugünn :KK36:
Hiç erkenden yatamadım ama yatsam da uyumamış gibi hissediyorum kendimi 😅
12.haftanda mı gideceksin canım randevuya. Kimi görüyor ama doktora da bağlı bu biraz. Söylemek istemez falan netleşmediği takdirde. Benim gittiğim doktor kalp atışını söylemiyor mesela. Atışa göre cinsiyet tahmininde bulunmasın diye 🤭 Bakalım ben de 12.haftada gideceğim merak ediyorum :KK51:

12.haftanda mı gideceksin canım randevuya. Kimi görüyor ama doktora da bağlı bu biraz. Söylemek istemez falan netleşmediği takdirde. Benim gittiğim doktor kalp atışını söylemiyor mesela. Atışa göre cinsiyet tahmininde bulunmasın diye 🤭 Bakalım ben de 12.haftada gideceğim merak ediyorum :KK51:
Atisa gore cinsiyet tahminini ilk defa duydum 😂😂

ben bu cuma gideceğim kuzum tam 10. haftamın son günü oluyor, sonrasında çağırdığında büyük ihtimalle 2 li tarama testi için çağırır ona da 12. haftamın içerisinde gitmek isterim 13 e girerken yada, mart ayının içinde olur yani herhalde belli olur o zamana :KK51:

Bulantimi kiviyle hafifletmeye çalışıyorum 😔varmı benim gibi bu derece bulantı çeken
var kuzumm maalesef ben gece yatmadan prilam diye hap var onu içmezsem eğer iş yerimde çok kötü oluyorum
gün içerisinde de ekşi elma, muz, çubuk kraker gibi şeyler yiyebiliyorum sadece

var kuzumm maalesef ben gece yatmadan prilam diye hap var onu içmezsem eğer iş yerimde çok kötü oluyorum
gün içerisinde de ekşi elma, muz, çubuk kraker gibi şeyler yiyebiliyorum sadece
Bugün doktorumdan isteyim o zman bide idrar yollarım çok yanıyor onun içinde ilaç Verir mi acaba

Atisa gore cinsiyet tahminini ilk defa duydum 😂😂
Ben de bilmiyordum ama onu bile deneyen var 😅 😅
ben bu cuma gideceğim kuzum tam 10. haftamın son günü oluyor, sonrasında çağırdığında büyük ihtimalle 2 li tarama testi için çağırır ona da 12. haftamın içerisinde gitmek isterim 13 e girerken yada, mart ayının içinde olur yani herhalde belli olur o zamana :KK51:
Evet 2li tarama için o zamanı verir ben de öyle yapacağım. Keşke o zaman bir de cinsiyete ilgili bir şey söylese yoksa 16.haftaya kadar meraktan çatlarız :-)

Ben de bilmiyordum ama onu bile deneyen var 😅 😅

Evet 2li tarama için o zamanı verir ben de öyle yapacağım. Keşke o zaman bir de cinsiyete ilgili bir şey söylese yoksa 16.haftaya kadar meraktan çatlarız :-)
valla yaa, eğer martta öğrenemezsek artık napalım nisana kalır :KK51:

Inşallah ya randevu 10.30 da saatler geçmek bilmiyor
Kızlar bide özür dileyerek cinselliğe ara verdiniz mi bende doktor bi sorun yok dedi diye biz ara vermedik ama hata mi yaptık diyorum
kuzum bize kalp atışı duyulana kadar yasak dedi sonra bende kahverengi lekeler gelince yapmadık, lekelenmeler bitti doktorada sormadık geçenlerde bir ilişki oldu ama çok sık yapmamaya çalışıyoruz yinede ilk 3 ay sağlıkla bi bitsinde

kuzum bize kalp atışı duyulana kadar yasak dedi sonra bende kahverengi lekeler gelince yapmadık, lekelenmeler bitti doktorada sormadık geçenlerde bir ilişki oldu ama çok sık yapmamaya çalışıyoruz yinede ilk 3 ay sağlıkla bi bitsinde
Internettende çok araştırdım eğer kanama falan yoksa bi sakıncası yok diyorlardı bilemiyorum

Back