- 11 Kasım 2019
- 622
- 877
- 18
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.801
Bana adam kokuyo yaklasmak istemiyomKızlar bide özür dileyerek cinselliğe ara verdiniz mi bende doktor bi sorun yok dedi diye biz ara vermedik ama hata mi yaptık diyorum

Gozynaydin canim muthis bi duygu o ani yasamak cok sevindimKizlaaarr ben geldimminnoşumun kalp atışını duydum geldim
çok tuhaf oldum ya ne kadar güzel bir his miş rabbim bütün isteyenlere nasip etsin
![]()

Hayirlisi olsun cnm ilk oncelikle biraz zor baslamis hamileligin anladigim kadariyla anne olmak kolay degil derler ya insallah en kisa zamanda daha iyi olursun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinmerhaba ben de yeni üye oldum. inşallah eylül annesi olcam. ilk aylarımda hyperemezisim olduğundan beslenemiyor su bile içemiyordum 20 gün kadar hastanede yatmam gerekti. Çok zorlandığımdan dayanamadığımdan bahsedince ablam kendi hamilelik dönemlerinde kadınlar kulubündeki arkadaşlarının aynı şeyleri aynı dönemlerde tecrübe etmelerinden dolayı çok güzel etkisinin olduğundan bahsetti. Umarım bebişlerimiz hakkında güzel bilgileri paylaştığımız zor durumlarda birbirimize destek olduğumuz çok güzel gebelik süreci geçiririz![]()

Hayirlisi olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canimmerhaba kızlar beni de eklermisiniz yaş 32 kilo 59 ilk gebeliğim şuan 8+5 im ve bugün doktor randevum var.gebeliğimin başından beri bu sayfayı okuyorum ama korkudan bi türlü katılamadım artık aranızda olmak istedim. Herkese sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum:)