• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bide özür dileyerek cinselliğe ara verdiniz mi bende doktor bi sorun yok dedi diye biz ara vermedik ama hata mi yaptık diyorum
Bana adam kokuyo yaklasmak istemiyom 😊ama bizede yasak koymadi doktorumuz

Kizlaaarr ben geldim :KK49:minnoşumun kalp atışını duydum geldim :emir_bebek:çok tuhaf oldum ya ne kadar güzel bir his miş rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 😍😍😍
Gozynaydin canim muthis bi duygu o ani yasamak cok sevindim🥰

merhaba ben de yeni üye oldum. inşallah eylül annesi olcam. ilk aylarımda hyperemezisim olduğundan beslenemiyor su bile içemiyordum 20 gün kadar hastanede yatmam gerekti. Çok zorlandığımdan dayanamadığımdan bahsedince ablam kendi hamilelik dönemlerinde kadınlar kulubündeki arkadaşlarının aynı şeyleri aynı dönemlerde tecrübe etmelerinden dolayı çok güzel etkisinin olduğundan bahsetti. Umarım bebişlerimiz hakkında güzel bilgileri paylaştığımız zor durumlarda birbirimize destek olduğumuz çok güzel gebelik süreci geçiririz:KK68:
Hayirlisi olsun cnm ilk oncelikle biraz zor baslamis hamileligin anladigim kadariyla anne olmak kolay degil derler ya insallah en kisa zamanda daha iyi olursun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin😊🙏

merhaba kızlar beni de eklermisiniz yaş 32 kilo 59 ilk gebeliğim şuan 8+5 im ve bugün doktor randevum var.gebeliğimin başından beri bu sayfayı okuyorum ama korkudan bi türlü katılamadım artık aranızda olmak istedim. Herkese sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum:)
Hayirlisi olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canim🙏🥰

valla yaa, eğer martta öğrenemezsek artık napalım nisana kalır :KK51:
Evet canım bekleriz biz de artık :KK51:
Kizlaaarr ben geldim :KK49:minnoşumun kalp atışını duydum geldim :emir_bebek:çok tuhaf oldum ya ne kadar güzel bir his miş rabbim bütün isteyenlere nasip etsin 😍😍😍
Ooo ne güzel haber çok sevindim canım 😍😍🌸🌸
merhaba ben de yeni üye oldum. inşallah eylül annesi olcam. ilk aylarımda hyperemezisim olduğundan beslenemiyor su bile içemiyordum 20 gün kadar hastanede yatmam gerekti. Çok zorlandığımdan dayanamadığımdan bahsedince ablam kendi hamilelik dönemlerinde kadınlar kulubündeki arkadaşlarının aynı şeyleri aynı dönemlerde tecrübe etmelerinden dolayı çok güzel etkisinin olduğundan bahsetti. Umarım bebişlerimiz hakkında güzel bilgileri paylaştığımız zor durumlarda birbirimize destek olduğumuz çok güzel gebelik süreci geçiririz:KK68:
Hoş geldin aramıza 🥰🥰
merhaba kızlar beni de eklermisiniz yaş 32 kilo 59 ilk gebeliğim şuan 8+5 im ve bugün doktor randevum var.gebeliğimin başından beri bu sayfayı okuyorum ama korkudan bi türlü katılamadım artık aranızda olmak istedim. Herkese sağlıklı ve mutlu gebelikler diliyorum:)
Hoş geldin aramıza 🥰🥰

oh ne rahatladım valla. aşağı yukarı benim de o kadardır. bazı aylar hiç almıyorum indirim yakalamazsam. sığmıyorum artık eve :KK70:
bende bendee, 2 li bi kitaplığım var üçüncüsünü yaptırmam gerekecek bu son siparişlerimden sonra :KK70: eşim artık sessiz kalmaya çalışıyor alıştı oda :KK70: bebeğin cinsiyeti belli olana kadar alırım sonra komple ona çalışırım zaten :KK70:

1581413223274.png

tavsiyelerini bekliyorum :emir_bebek: ben daha alışveriş yapmadım ama en çok aldığım tavsiye "bebeğinizi beklerken sizi ne bekler" serisi
bebek kitabı olarak
gülnihal bülbülün doğal doğum kitabı ve ina may'in doğuma hazırlık rehberini öneririm canım ben ikisini aldım

tavsiyelerini bekliyorum :emir_bebek: ben daha alışveriş yapmadım ama en çok aldığım tavsiye "bebeğinizi beklerken sizi ne bekler" serisi
ben genelde dünya klasikleri, modern klasikler, kurgu dışı kitaplar okuyorum canım ya da aşağı yukarı bu tarzlardayım. ara sıra romantik komediler okuyorum, iyi geliyor 👍

bende bendee, 2 li bi kitaplığım var üçüncüsünü yaptırmam gerekecek bu son siparişlerimden sonra :KK70: eşim artık sessiz kalmaya çalışıyor alıştı oda :KK70: bebeğin cinsiyeti belli olana kadar alırım sonra komple ona çalışırım zaten :KK70:

Eki Görüntüle 2588508
vay vay vay katiller çetesi görüyorum, illuminae serisi görüyorum, klasikler görüyorum. iyi oldu konuyu açtığım ya çok mutluyum şu an :rolleyes: 8. kitap geliyor katiller çetesine. 1 ana karakter ölecekmiş yazar öyle dedi :KK14:

Back