- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.721
Oy yavrum masallah yaaaa ❤Minnağım büyümüşte elini kolunu ayağını sallamaya, hareket etmeye başlamış9+1 24mm.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy yavrum masallah yaaaa ❤Minnağım büyümüşte elini kolunu ayağını sallamaya, hareket etmeye başlamış9+1 24mm.
![]()
Ben Medipol univ hast pendige gidiyorum..Kızlar merhaba İstanbul’da yaşayanlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben önceki doğumumu medicalparkta yapmıştım ancak fiyatlar inanılmaz tavan yapmış. Bi Doğuma da o kadar para vermek anlamsız. Şuanda medipol mega ve Nisa hastanesi iyi gibi gözüküyor giden var mı bu hastanelere memnunmusunuz hastaneden ve doktorunuzdan ??
Bende 6+4 duymustum kalp atisini sende duyarsin insallah Rabbiminde izniyleKızlar selam yine ben, bir kez kan testi verdim 456 cıkmıstı 28 ocakta. Tekrar ne kan verdim ne doktora gittim öylece bekliyorum, diğer oğlumun diş çıkarma dönemiydi tek başımaydım vs... şuan ne halde bilemiyorum kalp atışı için bekleyeyim diyorum ama iyi mi ediyorum? 6+1im
Benimde 2016 dogumlu bir kizim varHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah bende bugün öğrendim hamile olduğumu ☺ 2016 doğumlu bir oğlum var insallah bir bebeğim daha olacak☺
Hamilelikte 2 nin ustunu istemiyo doktorlar cocuk icin riskli oluyomus bende surekli ilac kullaniyorum ve kontrol ediliyo sende ilac kullanirsin duzelir cnmSlm arkadaslar nasilsinizsaat farkindan cok yazamadim ustune bide tansiyonum surekli dusuk basagrisi ☹Tsh 3.6 cikti ilac verdi doktor tsh sorunu yasayan var mi hamileliginde cok mu yuksek hamilelik icin.
Ben Medipol univ hast pendige gidiyorum..
Yeni açılmış ve fiyatları oldukça makul..
Medicalpark oha diyorum cok fazla fiyatları..
Hem ozel hem iyi dr hemde uyguna bulmak artik cok zorlasiyo
Umarim içinize sinen bi hastane ve dr bulursunuz
Ben ikisini kullanıyorum. Benim doktorum ihtimale bırakmak istemiyor. Düşük olmaması İçin pruluton iğne kalçadan. Ve vücut savunmasını önleyip bebeği atmaması İçin prograf ilacımız varDr un bi tanesi coraspirin ve kan sulandirici igne diyo. Digeri sadece igne diyor ne yapmalıyım sizce.
Bende de 7 yaş fark olacak. Dün yeni doğum yapan arkadaşa dedim. Herşeyi unuttum. Bana yaz aradandiye. Diyor ki doğumla beraber otomatik yazılım yüklenecek merak etmeÇok düşünüyor ve korkuyorum 9 yaş fark olacak ve tamamen unuttum her şeyi![]()
Ben Medipol univ hast pendige gidiyorum..
Yeni açılmış ve fiyatları oldukça makul..
Medicalpark oha diyorum cok fazla fiyatları..
Hem ozel hem iyi dr hemde uyguna bulmak artik cok zorlasiyo
Umarim içinize sinen bi hastane ve dr bulursunuz
Kesinlikle öyledir de insan korkuyor işte zaten onlar kendilerine bir şekilde baktırıyorlar sağlıklı olsunlar doğsunlar daBende de 7 yaş fark olacak. Dün yeni doğum yapan arkadaşa dedim. Herşeyi unuttum. Bana yaz aradandiye. Diyor ki doğumla beraber otomatik yazılım yüklenecek merak etme![]()
Mutlu sabahlarGünaydın kızlar![]()
nasılsın canımmMutlu sabahlar![]()
Yok spora başlamadım henüz, 12. Hafta dolsun doktora sorup başlayacağım. Şimdilik mide bulantım hafiflediğinden beri yürüyüşe başladımSpor mu yapiyorsun canm.ben cesaret edemiyorum leke geldikten sonra.surekli dinlenme halindeyim
Günaydın kuzumGünaydın kızlar![]()
MaşAllahBenim eşim de astsubayRabbim hayırlısı versin inşallah dediğin gibi. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sadece insan giderek merak ediyorum cinsiyeti ne acaba diye ⚲
![]()
Görüntü gözümün önünden gitmiyor sanki çerçeveyle gözüme astılarmaşallah canımm ne güzel bir görüntü☺
nasılsın canımmGünaydın kuzum![]()