• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar selam yine ben, bir kez kan testi verdim 456 cıkmıstı 28 ocakta. Tekrar ne kan verdim ne doktora gittim öylece bekliyorum, diğer oğlumun diş çıkarma dönemiydi tek başımaydım vs... şuan ne halde bilemiyorum kalp atışı için bekleyeyim diyorum ama iyi mi ediyorum? 6+1im

Kızlar selam yine ben, bir kez kan testi verdim 456 cıkmıstı 28 ocakta. Tekrar ne kan verdim ne doktora gittim öylece bekliyorum, diğer oğlumun diş çıkarma dönemiydi tek başımaydım vs... şuan ne halde bilemiyorum kalp atışı için bekleyeyim diyorum ama iyi mi ediyorum? 6+1im
ben duramaz koşardım kontrole herhalde ki öyle de yaptım zaten. oğlunuzu bırakabileceğiniz kimse yok mu?

Canım ben 8. Haftada gitmiştim ilk kontrole hani geçmisinde üzücü olaylar yoksa , herhangi kötü bir belirti yoksa bekleyebilirsin bence

Aynen hayırlısı olsun bende çin rus japon takvimlerinin hepsi kız gösteriyor ama eşim ilk erkek olsun abilik yapsın diyor birde asker olduğu için bana birşey olsa başınızda dursun diye ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Tabi ALLAH bilir hayırlı olanı kız da olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeterki 🤗🤭
Evet canım uzman eşiyim sende mi🤭🥰

Benim eşim de astsubay 🥰 Rabbim hayırlısı versin inşallah dediğin gibi. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sadece insan giderek merak ediyorum cinsiyeti ne acaba diye ⚲ 🤭🤭

ben duramaz koşardım kontrole herhalde ki öyle de yaptım zaten. oğlunuzu bırakabileceğiniz kimse yok mu?
Yüksekovada doğu görevindeyiz ben de eşim de hoş şuan ben doğum iznindeyim ancak eşim göreve gidiyor bazen günlerce gelmiyor yine öyle bir dönemdi. Şuan da diş yüzünden cok huysuz huzursuz bu cuma gitmeyi düşünüyorum ama bilmem ki her şey yolunda mı😓

Canım ben 8. Haftada gitmiştim ilk kontrole hani geçmisinde üzücü olaylar yoksa , herhangi kötü bir belirti yoksa bekleyebilirsin bence
Yok cok sükür ne kasık ağrısı ne lekelenme kanama vs. Her şey oğlumdaki gibi yolunda ilerliyor sanki ama tabii bu zamana kadar sadece kan testi verdim değer de güzel diyince doktor cok kötü bi ihtimal düşünmedim. Ama tabii kalp atışını görünce rahatlayacagım. 6+5 gibi düşünüyorum gitmeyi

Yüksekovada doğu görevindeyiz ben de eşim de hoş şuan ben doğum iznindeyim ancak eşim göreve gidiyor bazen günlerce gelmiyor yine öyle bir dönemdi. Şuan da diş yüzünden cok huysuz huzursuz bu cuma gitmeyi düşünüyorum ama bilmem ki her şey yolunda mı😓
içinizi ferah tutun. iyi düşünün ki iyi olsun 🤲

Yok cok sükür ne kasık ağrısı ne lekelenme kanama vs. Her şey oğlumdaki gibi yolunda ilerliyor sanki ama tabii bu zamana kadar sadece kan testi verdim değer de güzel diyince doktor cok kötü bi ihtimal düşünmedim. Ama tabii kalp atışını görünce rahatlayacagım. 6+5 gibi düşünüyorum gitmeyi
Ee ne güzel işte o zaman acele etmene hiç gerek yok uygun olduğunda gidersin canım

Internetten baktim ama hep farkli farkli hafta+gun cikiyordu, simdi 7+6 dedin cok sasirdim :) evet carsamba duydum cok sukur. Sen de duydun mu? Umarim duymussundur. Ben zaten bir mucizenin icindeyim, kasim da kuretaj oldum, tup bebek...embriyo gelismedi ve bos kese bu sekilde alindi. 2 yildir tup ile ugrasiyordum, bos keseyi aldirinca tamam dedim, bitti artik kapat bu defteri. Oyle de yaptim, subat basi gribal durumum oldu ve gebeligi tesadufen ogrendim. Tabi simdi sudan cikmis balik gibiyim, sehir degistirdim doktorum yok vs.. :)
Senin adına çok sevindim :) Allah sağlıklı sığğatli kucağına almayı nasip etsin.. Bendr duydum çok şükür

Back