2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben Medipol univ hast pendige gidiyorum..
Yeni açılmış ve fiyatları oldukça makul..

Medicalpark oha diyorum cok fazla fiyatları..
Hem ozel hem iyi dr hemde uyguna bulmak artik cok zorlasiyo
Umarim içinize sinen bi hastane ve dr bulursunuz

Bende 6+4 duymustum kalp atisini sende duyarsin insallah Rabbiminde izniyle

Slm arkadaslar nasilsinizsaat farkindan cok yazamadim ustune bide tansiyonum surekli dusuk basagrisi Tsh 3.6 cikti ilac verdi doktor tsh sorunu yasayan var mi hamileliginde cok mu yuksek hamilelik icin.

Slm arkadaslar nasilsinizsaat farkindan cok yazamadim ustune bide tansiyonum surekli dusuk basagrisi ☹Tsh 3.6 cikti ilac verdi doktor tsh sorunu yasayan var mi hamileliginde cok mu yuksek hamilelik icin.
Hamilelikte 2 nin ustunu istemiyo doktorlar cocuk icin riskli oluyomus bende surekli ilac kullaniyorum ve kontrol ediliyo sende ilac kullanirsin duzelir cnm

Aa sen de mi Pendik medipole gidiyosun doktorun kim canım ben Esra nur tolaya gidiyorum

Dr un bi tanesi coraspirin ve kan sulandirici igne diyo. Digeri sadece igne diyor ne yapmalıyım sizce.
Ben ikisini kullanıyorum. Benim doktorum ihtimale bırakmak istemiyor. Düşük olmaması İçin pruluton iğne kalçadan. Ve vücut savunmasını önleyip bebeği atmaması İçin prograf ilacımız var

Çok düşünüyor ve korkuyorum 9 yaş fark olacak ve tamamen unuttum her şeyi
Bende de 7 yaş fark olacak. Dün yeni doğum yapan arkadaşa dedim. Herşeyi unuttum. Bana yaz aradandiye. Diyor ki doğumla beraber otomatik yazılım yüklenecek merak etme

İnşallah Medicalpark inanılmaz yüksek eski doktorumda yapmak isterdim ama imkansız medipolu denicem teşekkürler

Bende de 7 yaş fark olacak. Dün yeni doğum yapan arkadaşa dedim. Herşeyi unuttum. Bana yaz aradandiye. Diyor ki doğumla beraber otomatik yazılım yüklenecek merak etme
Kesinlikle öyledir de insan korkuyor işte zaten onlar kendilerine bir şekilde baktırıyorlar sağlıklı olsunlar doğsunlar da

Benim eşim de astsubay Rabbim hayırlısı versin inşallah dediğin gibi. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Sadece insan giderek merak ediyorum cinsiyeti ne acaba diye ⚲
MaşAllah insan merak ediyor ama nasıl hamile kaldığımızı öğrendiysek bir gün onuda öğreneceğiz İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…