- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.741
sürekli uykusuz gibi olmasam daha iyi olacaknasılsın canımm
Zamanı geldiğinde inşallah canım göreceğizMaşAllahinsan merak ediyor ama nasıl hamile kaldığımızı öğrendiysek bir gün onuda öğreneceğiz İnşAllah
ayy ben dün akşam 9 olmadan uyumuşum biraz olsun uykumu aldımm iyiyim bugünnsürekli uykusuz gibi olmasam daha iyi olacakama onun dışında İyiyim canım sen nasılsın peki
Zamanı geldiğinde inşallah canım göreceğiz
Benim de sizden bir tik daha yuksek cikmisti ilac kullanmaya basladim dun de kontrolum vardi ve normal degerine dusmustu. Bu sekilde bircok gebe olan kisi var sikmayin caninizi. Ilacinizi mutlaka duzenli kullanin cok onemli.Slm arkadaslar nasilsinizsaat farkindan cok yazamadim ustune bide tansiyonum surekli dusuk basagrisi ☹Tsh 3.6 cikti ilac verdi doktor tsh sorunu yasayan var mi hamileliginde cok mu yuksek hamilelik icin.
kızlar karından ultrasonla 12. haftada görür müyüz ki cinsiyeti ya
Hiç erkenden yatamadım ama yatsam da uyumamış gibi hissediyorum kendimiayy ben dün akşam 9 olmadan uyumuşum biraz olsun uykumu aldımm iyiyim bugünn
Atisa gore cinsiyet tahminini ilk defa duydumHiç erkenden yatamadım ama yatsam da uyumamış gibi hissediyorum kendimi
12.haftanda mı gideceksin canım randevuya. Kimi görüyor ama doktora da bağlı bu biraz. Söylemek istemez falan netleşmediği takdirde. Benim gittiğim doktor kalp atışını söylemiyor mesela. Atışa göre cinsiyet tahmininde bulunmasın diyeBakalım ben de 12.haftada gideceğim merak ediyorum
Bulantimi kiviyle hafifletmeye çalışıyorumnasılsın canımm
ben bu cuma gideceğim kuzum tam 10. haftamın son günü oluyor, sonrasında çağırdığında büyük ihtimalle 2 li tarama testi için çağırır ona da 12. haftamın içerisinde gitmek isterim 13 e girerken yada, mart ayının içinde olur yani herhalde belli olur o zamanaHiç erkenden yatamadım ama yatsam da uyumamış gibi hissediyorum kendimi
12.haftanda mı gideceksin canım randevuya. Kimi görüyor ama doktora da bağlı bu biraz. Söylemek istemez falan netleşmediği takdirde. Benim gittiğim doktor kalp atışını söylemiyor mesela. Atışa göre cinsiyet tahmininde bulunmasın diyeBakalım ben de 12.haftada gideceğim merak ediyorum
var kuzumm maalesef ben gece yatmadan prilam diye hap var onu içmezsem eğer iş yerimde çok kötü oluyorumBulantimi kiviyle hafifletmeye çalışıyorumvarmı benim gibi bu derece bulantı çeken
Bugün doktorumdan isteyim o zman bide idrar yollarım çok yanıyor onun içinde ilaç Verir mi acabavar kuzumm maalesef ben gece yatmadan prilam diye hap var onu içmezsem eğer iş yerimde çok kötü oluyorum
gün içerisinde de ekşi elma, muz, çubuk kraker gibi şeyler yiyebiliyorum sadece
verir canım onu ihmal etme enfeksiyon mu var acabaBugün doktorumdan isteyim o zman bide idrar yollarım çok yanıyor onun içinde ilaç Verir mi acaba
Kuzum hiç bilmiyorum ama gece uykumdan uyandırıyor öyle bi yanma ve kokulu akintimda var kesin enfeksiyon kaptımverir canım onu ihmal etme enfeksiyon mu var acaba
idrar yolu temizleyen bir ilaç verir mutlaka gebelikte kullanılabilen kuzum korkmaKuzum hiç bilmiyorum ama gece uykumdan uyandırıyor öyle bi yanma ve kokulu akintimda var kesin enfeksiyon kaptım
Ben de bilmiyordum ama onu bile deneyen varAtisa gore cinsiyet tahminini ilk defa duydum
Evet 2li tarama için o zamanı verir ben de öyle yapacağım. Keşke o zaman bir de cinsiyete ilgili bir şey söylese yoksa 16.haftaya kadar meraktan çatlarızben bu cuma gideceğim kuzum tam 10. haftamın son günü oluyor, sonrasında çağırdığında büyük ihtimalle 2 li tarama testi için çağırır ona da 12. haftamın içerisinde gitmek isterim 13 e girerken yada, mart ayının içinde olur yani herhalde belli olur o zamana
Inşallah ya randevu 10.30 da saatler geçmek bilmiyoridrar yolu temizleyen bir ilaç verir mutlaka gebelikte kullanılabilen kuzum korkma
valla yaa, eğer martta öğrenemezsek artık napalım nisana kalırBen de bilmiyordum ama onu bile deneyen var
Evet 2li tarama için o zamanı verir ben de öyle yapacağım. Keşke o zaman bir de cinsiyete ilgili bir şey söylese yoksa 16.haftaya kadar meraktan çatlarız
Inşallah ya randevu 10.30 da saatler geçmek bilmiyor
kuzum bize kalp atışı duyulana kadar yasak dedi sonra bende kahverengi lekeler gelince yapmadık, lekelenmeler bitti doktorada sormadık geçenlerde bir ilişki oldu ama çok sık yapmamaya çalışıyoruz yinede ilk 3 ay sağlıkla bi bitsindeKızlar bide özür dileyerek cinselliğe ara verdiniz mi bende doktor bi sorun yok dedi diye biz ara vermedik ama hata mi yaptık diyorum
Internettende çok araştırdım eğer kanama falan yoksa bi sakıncası yok diyorlardı bilemiyorumkuzum bize kalp atışı duyulana kadar yasak dedi sonra bende kahverengi lekeler gelince yapmadık, lekelenmeler bitti doktorada sormadık geçenlerde bir ilişki oldu ama çok sık yapmamaya çalışıyoruz yinede ilk 3 ay sağlıkla bi bitsinde
bir sorun olmaz bence de korkma kuzum, işte biz yinede biraz korkuyoruz dikkatli hareket ediyoruzInternettende çok araştırdım eğer kanama falan yoksa bi sakıncası yok diyorlardı bilemiyorum
Bizde de çok sık değil ama ilk gebelik olduğundan insan tecrübesiz oluyorbir sorun olmaz bence de korkma kuzum, işte biz yinede biraz korkuyoruz dikkatli hareket ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?