- 13 Mayıs 2019
- 308
- 423
- 18
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.681
Inşallah canimmmDualarimiz seninle guzel gecicek guzel haberlerle geliceksin insallah canim iyi dusun iyi olsun
oyyyy maşaallah sübhanallah bende geçen hafta cuma günü gittim 9+1 dik benimkide 23,45mm di yavrum benimMinnağım büyümüşte elini kolunu ayağını sallamaya, hareket etmeye başlamış9+1 24mm.
çok çok güzel haberlerle geleceksin inşaallah canım benim cinsiyette gelir senden inşaallahCanlar yarın ikili test yaptiricam çok çok dua edin bize inşallah bi sorun çıkmadan yolumuza devam ederiz
valla bende geçen hafta kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik dayanamadık artık benimde 3 kayıp 1 boş gebeliğim var biliyorsun bizde endişeliydik ama hep kayıplar 7 haftadaydı bunda 7 yi atlatınca söyledikInşallah canım benim ben yakın çevreme söyledim ya dayanamadım. Zaten 3 kaybim olduğunu da biliyorlardı. Ay şu bebeği görme zamanlari o kdr heyecan yapiyorum ki anlatamam. Şu testimizide sağlıkla atlatalım inşallah.
aminnnn inşaallah canım benimInşallah canimmmhepimiz güzel.haberleri sırayla veririz
Aynen canım.bende sen gibi yaptım geçen hafta eşimin.ailesine söyledim 8. Hafta kritikti benimde atlatır atlatmaz söyledim vallahioyyyy maşaallah sübhanallah bende geçen hafta cuma günü gittim 9+1 dik benimkide 23,45mm di yavrum benim
çok çok güzel haberlerle geleceksin inşaallah canım benim cinsiyette gelir senden inşaallah
valla bende geçen hafta kendi aileme ve eşimin ailesine söyledik dayanamadık artık benimde 3 kayıp 1 boş gebeliğim var biliyorsun bizde endişeliydik ama hep kayıplar 7 haftadaydı bunda 7 yi atlatınca söyledik
aminnnn inşaallah canım benim
Dualarımız seninle canım. Ferah tut içini. Güzel haberlerle geleceksin inşallahCanlar yarın ikili test yaptiricam çok çok dua edin bize inşallah bi sorun çıkmadan yolumuza devam ederiz
Evet canım benim.Dualarımız seninle canım. Ferah tut içini. Güzel haberlerle geleceksin inşallah
Ayrıca ne güzel hepimiz hamile olarak dua ediyoruz birbirimize. Ne güzel bir his
ay bacım bende aynıyım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallahAynen canım.bende sen gibi yaptım geçen hafta eşimin.ailesine söyledim 8. Hafta kritikti benimde atlatır atlatmaz söyledim vallahiaayyy çok heyecanliyim yaaaaa yarın olsun biran önce bu sıpa doğana kdr ben heyecandan ölmezsem iyi
Aminnn kuzummmmm benim inşallah. Allahım o mutluluğu yaşatsın hepimize ❤ay bacım bende aynıyım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah
Bizde bugün bebişi gördük ve bana sol gibi geldi sizce de öyle miRamzi teorisi
6-7 . haftalara ait ultrason görüntünüz eliniz de varsa inceleyin. Bebek sağ tarafta ya da sağ tarafa daha yakınsa kız , Eğer bebek sol tarafta ya da sol tarafa yakınsa cinsiyeti erkektir.
Bir de böyle bir şey duydum kızlar. Ne ilginç teoriler var öyle
Masallahhh canimmm benim. Sağlıkla büyüsün.Bizde bugün bebişi gördük ve bana sol gibi geldi sizce de öyle mi6+6 dayız şuan
kanuni yi de çok sık duyuyorum ben mesela ama ben de ordan memnun değilim hiç. sadi konuk önceliğim şu anda.
Amin canıminşAllah cümlemizinkiMasallahhh canimmm benim. Sağlıkla büyüsün.
MaşallahBizde bugün bebişi gördük ve bana sol gibi geldi sizce de öyle mi6+6 dayız şuan
Aynen hayırlısı olsun bende çin rus japon takvimlerinin hepsi kız gösteriyor ama eşim ilk erkek olsun abilik yapsın diyor birde asker olduğu için bana birşey olsa başınızda dursun diye ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Tabi ALLAH bilir hayırlı olanı kız da olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeterkiMaşallah
Evet sola doğru görünüyor canım yani erkek ama bakalım hayırlısı
evet ben de öyle duymuştum. maalesef ben de yakınım oraya. giden tanıdıklarım oldu hatta biri düşük yaptı onu anlamadılar bile.Kanuni’ye ben çok yakınım fakat orası hakkında iyi şeyler duymadım bebek ya da anne ölümleri çok oluyormus ş öyle duymuştum
aaa sen de mi asker eşisinAynen hayırlısı olsun bende çin rus japon takvimlerinin hepsi kız gösteriyor ama eşim ilk erkek olsun abilik yapsın diyor birde asker olduğu için bana birşey olsa başınızda dursun diye ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Tabi ALLAH bilir hayırlı olanı kız da olsa erkekte olsa sağlıklı olsun yeterki
evet ben de öyle duymuştum. maalesef ben de yakınım oraya. giden tanıdıklarım oldu hatta biri düşük yaptı onu anlamadılar bile.
özel için aklında bir yer var mı peki?O yüzden orayı istemiyorum ama az önce sadi konuğun randevularına baktım netten hepsinde 1-2-3 aylık gebelikler bakılıyor diyor üstüne kabul etmiyor. Özele kaldık yine sanırım
özel için aklında bir yer var mı peki?
valla benim aklımda hiçbir yer yoktu ama geçen gün sefaköydeki rumeli özel e gittim. doktor o kadar iyi o kadar özenliydi ki keşke evime yakın olsa dedim. be sorduysam cevap verdi çok ilgilendi dakikalarca bebeğimizi gösterdi vs. hiç aklımda yokken orayı düşünüyorum şu an.Birkaç hastaneyi arayıp fiyat aldım medipol,Nisa hastanesi ya da safa hastanesi. Nisa ve medipol aynı çatı altında zaten sadece Nisa daha küçük ve daha ucuzsenin aklında bir yerler var mı? Bu arada kent hastanesinde Ali bey var o da iyi bir doktor ben sadece hastane küçük diye orayı düşünmüyorum yoksa doktor olarak çok çok iyi ve tecrübeli
valla benim aklımda hiçbir yer yoktu ama geçen gün sefaköydeki rumeli özel e gittim. doktor o kadar iyi o kadar özenliydi ki keşke evime yakın olsa dedim. be sorduysam cevap verdi çok ilgilendi dakikalarca bebeğimizi gösterdi vs. hiç aklımda yokken orayı düşünüyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?