• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Amin amin inşallah kasım ayında evlendim daha çiçeği burnunda gelinim 😁 ama hemen bebisimiz olsun istedik rabbim nasip etti çok şükür
Ay çok güzelll :KK36::KK51:
Aratmadan veren Rabbime şükürler olsun isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah :KK200:

Amin amin inşallah kasım ayında evlendim daha çiçeği burnunda gelinim 😁 ama hemen bebisimiz olsun istedik rabbim nasip etti çok şükür
Ne güzel ya maşallah kasımda evlenip ocakta gebe olmak ...ben de güya hemen evlenince hamile olmak istemistim 3 yıl oldu hiç korunmadik ve olmadi. Zor surecler yaşadık bi de kürtaj oldum. Artık mal gibi süreci yaşıyorum korkumdan. Heyecanim kaçtı sanırım bu kadar zor sahip olunca.ben bebek hemen oluyo sanıyordum. İlk geceden hamile olanlarada hayranım. Ne ballillar

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes erken şimdi yapmayın dedi de biz hemencik olsun dedik 😀
ay millet bekleseniz ilerde Allah korusun olmazsa hadi niye yapmıyorsunuz diye sizi darlardı
iyi ki olmuş valla aratmadan vermiş Rabbim :KK36:

Kızlar özel hastanemi devlet hastanesimi sizce arada çok fark varmı maddi durum çok şükür iyi ama özele gerek duymuyorum sizin düşünceleriniz ne bu konuda

Merhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
Çok geçmiş olsun cok üzüldüm ama rabbim peşinden mutluluk haberi göndermiş aciyi hafifletmiş cok şükür..

Insallah bu gebeliginiz sağlıklı bi şekilde ilerler..ve mümkünse drunuz ne derse nasil isterse ilaç tedavisi hakkında onu dinleyin..

Bende benzer seyler yaşadım..
Testleri yaptırdım hafif pihtilasma sorunum var..ve coraspirin ve oksapar kan sulandırıcı igne kullanıyorum..

Rabbim korktuklarimizi bi daha yaşatmaz insallah🤲

Kızlar özel hastanemi devlet hastanesimi sizce arada çok fark varmı maddi durum çok şükür iyi ama özele gerek duymuyorum sizin düşünceleriniz ne bu konuda
ben hem devlete hem Ozele gidiyorum..
15 günde 1 şeklinde ayarladım..
Çokta iyi oluyo bence..2 farkli dr görüşü almış oluyorum..
Yarin devlette randevum var..Bakalım ne olucak insallah herşey yolundadır kalbim ağzımda atiyo😩

canım ben özele gidiyorum çünkü burdaki devlet hastaneleri çok ilgisiz ve nasıl desem hijyen açısından özel hastanelere göre yetersiz, artan suriyeliler olsun vs. ben acillik olduğumda bile tiksinerek gidiyorum açıkçası, o yüzden özel hastane diyorum, doktorun ilgili oluyor istediğin saatte arıyorsun soru sorabiliyorsun

ben hem devlete hem Ozele gidiyorum..
15 günde 1 şeklinde ayarladım..
Çokta iyi oluyo bence..2 farkli dr görüşü almış oluyorum..
Yarin devlette randevum var..Bakalım ne olucak insallah herşey yolundadır kalbim ağzımda atiyo😩
Benimde yarın inşallah bi sorun çıkmaz kuzum dua edelim

canım ben özele gidiyorum çünkü burdaki devlet hastaneleri çok ilgisiz ve nasıl desem hijyen açısından özel hastanelere göre yetersiz, artan suriyeliler olsun vs. ben acillik olduğumda bile tiksinerek gidiyorum açıkçası, o yüzden özel hastane diyorum, doktorun ilgili oluyor istediğin saatte arıyorsun soru sorabiliyorsun
Haklisin yani devletteki doktorumdan memnunum ama sanırım bundan sonra bende özele gidicem

Ne güzel ya maşallah kasımda evlenip ocakta gebe olmak ...ben de güya hemen evlenince hamile olmak istemistim 3 yıl oldu hiç korunmadik ve olmadi. Zor surecler yaşadık bi de kürtaj oldum. Artık mal gibi süreci yaşıyorum korkumdan. Heyecanim kaçtı sanırım bu kadar zor sahip olunca.ben bebek hemen oluyo sanıyordum. İlk geceden hamile olanlarada hayranım. Ne ballillar
Aynen ya kalp atışını bile duyduğumda tepkisiz kaldim..çünkü ilk gebeligimdede duymuştum..bağlanmak istemiyorum kotu bisey olursa cok koyuyo..

Sorma benim etrafımda da var oyle ilk geceden hamile kalan hayranim😁

Ben kontollere devlet hastanesine gidiyorum . Bir sorunum yok. Fazla sıra beklemiyorum, tahlillleri incelemeleri titizlikle yapıyorlar.

Back