2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
[QUOusume TE="efrahuzeyfe, post: 62344663, member: 743485"]
dinlen güzelce takip et sen yinede şuan nasıl peki
[/QUOTE]
Usume var ama dr atesin cok yok dedi ben kendimi haldiz hissediyorum her yerim kırılıyor sanki

Merhaba, evet doğal yolla hamile kaldım. Konuyla ilgili başka bir başlıkta yazmıştım, umarım becerip de buraya aktarabilirim.

Çok teşekkür ederim, Allah oğlunuza hayırlı ömürler versin

Aminnn insallah ☺ Yaş farkı iyi dimi sizce de bazen iyi gibi geliyor bazen de acaba daha kucukmuydu diye endişe ediyorum

Geç bile kalmışsınız bence :) Benim yeğenlerimin arasında 15 ay var, başta biraz zor oldu tabi ki ama 2-3 yaşına geldikten sonra onlar için çok iyi olduğunu gördük. Biri kız biri erkek olduğu halde çok iyi anlaşıyorlar, yaşları yakın olduğu için aynı oyuncaklardan aynı çizgi filmlerden zevk alıyorlar, başka arkadaşa ihtiyaç duymadan beraber uzun süre oynayabiliyorlar. Keşke mümkün olsa da bebişim gelir gelmez kardeşi de gelse ya da ikiz olsa :)

Usume var ama dr atesin cok yok dedi ben kendimi haldiz hissediyorum her yerim kırılıyor sanki
[/QUOTE]
Korkma canım dediğin şeyler bende de var boğaz ağrısı ve acıması burun tıkanıklığı gelen üşüme titreme biraz önce de yanıyordum
Salgına yakalandığım dönemde hamile kalmam hiç iyi olmadı

Korkma canım dediğin şeyler bende de var boğaz ağrısı ve acıması burun tıkanıklığı gelen üşüme titreme biraz önce de yanıyordum
Salgına yakalandığım dönemde hamile kalmam hiç iyi olmadı
[/QUOTE]
Sana da geçmiş olsun canım, inşallah bebeklere bisey olmaz pastil filan aldım eczaneden onu alınca rahatlıyorum sanki .

[/QUOTE]
aa grip salgını var 2 oğlum annem aynı dediğin şekilde 2 -3 gün birşey yemeden yatti aç kalma bünyen zayıflamasın acil şifalar insallah

Ben geçen cuma yani 5+1'de doktora gittim, karından kese göründü, 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Yalnız yaşım ve önceki kayıplar nedeniyle önlem olsun diye bisürü ilaç (kan sulandırıcı, progesteron, kortizon) verdi. Ben tıbbın önlem olsun bakış açısının gereksizliğine defalarca şahit olduğum için önceden beri kullandığım metil folat (folic asidin doğal hali) hariç hiçbir ilacı kullanmıyorum. Çok övülen bir riskli gebelik uzmanı profesörden zorlukla yarına randevu aldık.

İnşallah minnoşumun kalp atışlarını duyarak ve hayırlı haberlerle dönerim.

Trombofili hastasıyım demişsiniz, homozigot mu heterozigot mu?

Aminn insallah Valla biz iş için ailelerden uzaktayız şehirde tekim yani ondan cesaret edemedim yoksa gerçekten ne kadar az olursa yaş farkı o kadar iyi oluyor

En iyisini yapmışsın riskli durumlarda doktor çok önemli nerede yaşıyorsun ankara ise gerçekten hayat kurtaran bir dr biliyorum önerebilirim

Selam kizlar, ben iyice karistirdim bu grupta da bugun yazisilmis digerinde de, hangisini takip ediyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…