• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım benim regli de düzensiz bazen 30 bazen 40 günde bi regli oluyorum o yüzden tam olarak kaç haftalık bilemiyorum o yüzden ama son reglim 30 kasım oldum 6 ocakta keseyi gördük vajinal usg ile haftaya bir daha bakalım dedi Trombofili hastasıyım ben kalp atışını duyar duymaz iğneye başlayacağız hayırlısı bakalım

Arkadaşlar merhaba ben bugün biraz fazla ağır dosyalar kaldırdım mesai bitimine yakın kanamam geldi ayrım yok fakat kanamam var acile gittim kan testi yaptılar yaklaşık 1,5 saat sonra çıkacak yaşayan var mi böyle birşey
Cok gecmis olsun insallah sonuclarin guzel cikar dualarimiz seninle ama kendini de suclama dosya kaldirmaktan olmaz bisey, saglikli embriyo tutunur illaki. Annem beni dusurmek icin neler yapmış neler:) az mi merdivenden ziplamis ama alacak nefesi olanin kim onune durabilir:) guzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar çok kötü ateslendim az önce baktım 38e çıkmış, bebeğe bisey olur mu ilk 3ay çok önemli ateş yükselmesi riskli diyorlar çok korkuyorum şu an😪

Slm kizlar bende hamilemiyim tam emin değilim günüm bugün le beraber 4 gün geçmiş olacak. Hamileysem Eylül annesi olacağım ins. Hafta sonu test yapmayı düşünüyorum.

bende gördüm pazartesi günü keseyi haftaya perşembe bir daha çağırdı riskli gebelik grubundayım ben sıkı takip o yüzden 10,1 cm kese boyutum gayet normal dedi haftasıyla uyumlu yerleşim yeri güzel şekli güzel dedi sabırla bekleyeceğiz dedi 6. gebeliğim bakalım hayırlısı inşaallah
10,1 cm değil de 1,01 olabilir mi canım 10cm çok buyuk geldi bana.

Bu donemde boyle seyler yapmamaya gayret edin. Tutunma evresinde embriyo . Sonucunuz cikti mi acaba
Beta hcg sonucu 20794.6 çıktı yat alttan muayene edelim dediler icapcı doktorun gelip gelmeyeceği ise meçhuldü bende Kabul etmedim yarın kendi doktoruma gideceğim
Yani durum belirsiZ hala düşük yapıyor muyum yapmıyor muyum bilmiyorum

Cok gecmis olsun insallah sonuclarin guzel cikar dualarimiz seninle ama kendini de suclama dosya kaldirmaktan olmaz bisey, saglikli embriyo tutunur illaki. Annem beni dusurmek icin neler yapmış neler:) az mi merdivenden ziplamis ama alacak nefesi olanin kim onune durabilir:) guzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkürler :KK200: yok bende Allah Ol derse olur diyenlerdenim ki işim sürekli dosyalarla ama inşallah güzel olur bizim için herşey 10 ekimde 11 haftalık bebeğimİn kalbi durduğu için kürtaj oldum süreç can sıkıcı yani birde kızım çok üstiyor bir kardeşi olmasını nasip herşey

Merhaba bende bugün idrar testi ile öğrendim kan baktırdım 140.4 çıktı. Sat 04.12.2019 yumurtlama 24.12.2019 haftasonu doktora gitmelimiyim sizce?

Merhaba bende bugün idrar testi ile öğrendim kan baktırdım 140.4 çıktı. Sat 04.12.2019 yumurtlama 24.12.2019 haftasonu doktora gitmelimiyim sizce?
erken gibi daha benim bugün 420 cıktı haftaya çarşamba gideceğim kese için 2 günde bir 2 katı artacak şekilde hesaplayıp 1500 geçtiği bir tarihte gidebilirsin

Back