- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Oh çok şükür canım sağlıkla inşallah2 gün önce 170 çıkmıştı bugün 420 çıkmış çok mutluyum yaa herşeye rağmen tutunuyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh çok şükür canım sağlıkla inşallah2 gün önce 170 çıkmıştı bugün 420 çıkmış çok mutluyum yaa herşeye rağmen tutunuyor bana
Hep bir kzm olsn istemştimm sağlklı olsndaa hiçç fark etmzz vallaaArkadaşımın teorisine göre bir prenses gelecek sanırım
inşallah canim hepberaber inşallahOh çok şükür canım sağlıkla inşallah
Cok gecmis olsun insallah sonuclarin guzel cikar dualarimiz seninle ama kendini de suclama dosya kaldirmaktan olmaz bisey, saglikli embriyo tutunur illaki. Annem beni dusurmek icin neler yapmış neler:) az mi merdivenden ziplamis ama alacak nefesi olanin kim onune durabilir:) guzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar merhaba ben bugün biraz fazla ağır dosyalar kaldırdım mesai bitimine yakın kanamam geldi ayrım yok fakat kanamam var acile gittim kan testi yaptılar yaklaşık 1,5 saat sonra çıkacak yaşayan var mi böyle birşey
Bilemiyorum ki reglim düzensiz o yüzden bilemiyorum ama senin ki daha büyük benim bebeğimdencanım gördüğünde tam olarak ne kadarlık hamileydin ben tam 5 hafta 1,11 cm benimki baya küçük sanki
10,1 cm değil de 1,01 olabilir mi canım 10cm çok buyuk geldi bana.bende gördüm pazartesi günü keseyi haftaya perşembe bir daha çağırdı riskli gebelik grubundayım ben sıkı takip o yüzden 10,1 cm kese boyutum gayet normal dedi haftasıyla uyumlu yerleşim yeri güzel şekli güzel dedi sabırla bekleyeceğiz dedi 6. gebeliğim bakalım hayırlısı inşaallah
Bende ne çıkıo çin takviminde bakar mısın yaş 32 :)Maşallah arkadaşım cinsiyet tahmini yapıyor da yuvarlaksa erkek fasulye gibi ise kızmış
Kaç yaşındasın hiç çin takviminden cinsiyet tahmine baktın mı
Ayyy ne güldüm kendime mm yazacağıma cm yazmışım dev Bebek doğuracağım10,1 cm değil de 1,01 olabilir mi canım 10cm çok buyuk geldi bana.
ihmâl etme canım takip et düşmezse bir git doktoraArkadaşlar çok kötü ateslendim az önce baktım 38e çıkmış, bebeğe bisey olur mu ilk 3ay çok önemli ateş yükselmesi riskli diyorlar çok korkuyorum şu an
Beta hcg sonucu 20794.6 çıktı yat alttan muayene edelim dediler icapcı doktorun gelip gelmeyeceği ise meçhuldü bende Kabul etmedim yarın kendi doktoruma gideceğimBu donemde boyle seyler yapmamaya gayret edin. Tutunma evresinde embriyo . Sonucunuz cikti mi acaba
Çok teşekkürler yok bende Allah Ol derse olur diyenlerdenim ki işim sürekli dosyalarla ama inşallah güzel olur bizim için herşey 10 ekimde 11 haftalık bebeğimİn kalbi durduğu için kürtaj oldum süreç can sıkıcı yani birde kızım çok üstiyor bir kardeşi olmasını nasip herşeyCok gecmis olsun insallah sonuclarin guzel cikar dualarimiz seninle ama kendini de suclama dosya kaldirmaktan olmaz bisey, saglikli embriyo tutunur illaki. Annem beni dusurmek icin neler yapmış neler:) az mi merdivenden ziplamis ama alacak nefesi olanin kim onune durabilir:) guzel haberlerini bekliyoruz
Acilden geliyorum canım minoset verdi gönderdi gebe olduğun için başka ilaç veremiyorum dediihmâl etme canım takip et düşmezse bir git doktora
dinlen güzelce takip et sen yinede şuan nasıl pekiAcilden geliyorum canım minoset verdi gönderdi gebe olduğun için başka ilaç veremiyorum dedi
erken gibi daha benim bugün 420 cıktı haftaya çarşamba gideceğim kese için 2 günde bir 2 katı artacak şekilde hesaplayıp 1500 geçtiği bir tarihte gidebilirsinMerhaba bende bugün idrar testi ile öğrendim kan baktırdım 140.4 çıktı. Sat 04.12.2019 yumurtlama 24.12.2019 haftasonu doktora gitmelimiyim sizce?