- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Ayyy maşallah seninle aramızda tam 1 hafta var. Haftaya da ben keseyi görücem inşallah...4+6 kesemin görüntüsü kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah seninle aramızda tam 1 hafta var. Haftaya da ben keseyi görücem inşallah...4+6 kesemin görüntüsü kızlar
Amin canim inşallahhMaşallah Allah tamamına erdirsin canım, hepimiz görürüz inşallah.
Hadi inşallah iyi haberlerleAyyy maşallah seninle aramızda tam 1 hafta var. Haftaya da ben keseyi görücem inşallah...
Benim kesemin boyutunun küçük olması ne ile ilgili olabilir aramızda 2gun var ama benim henuz 7 mmKızlar bugun doktora gittim 5+1 kesem goründu
14 mm bebek oluşumu görunmuyor kücuk oldugu icin dedi.Vajinal ultrason baksak belki görünürdü ama herhangi bir sorun yoksa vajinal bakmaya gerek yok dedi.10 gun sonra kalp atısı icin çağırdı.
ay maşallah inşallah bende görürüm4+6 kesemin görüntüsü kızlar
Bilmiyorum ki canim 14 mm olması normalmi onuda bilmiyorum.Dr bir problem yok dedi ama bilemiyorm ki.Benim kesemin boyutunun küçük olması ne ile ilgili olabilir aramızda 2gun var ama benim henuz 7 mm
Lütfen böyle şeyleri kıyaslama yaparak kendinizi üzmeyin kızlar yapı gibi düşünün mesela ben 30 yaşındayım boyum 165 cm 93 kiloyum sizşn kilonuz farklı onun gibi düşünün olurmu olumlu düşünelim bol bol dua edelimBenim kesemin boyutunun küçük olması ne ile ilgili olabilir aramızda 2gun var ama benim henuz 7 mm
Inşallah canımay maşallah inşallah bende görürüm
Haklisin tatlım ama ben ateşledim dün o yüzden bir gerileme var mı diye merak ettim dr olumsuz bisey demedi ama hala kötü hissediyorum. Hamileyken hastalık çok zormusLütfen böyle şeyleri kıyaslama yaparak kendinizi üzmeyin kızlar yapı gibi düşünün mesela ben 30 yaşındayım boyum 165 cm 93 kiloyum sizşn kilonuz farklı onun gibi düşünün olurmu olumlu düşünelim bol bol dua edelim
Benim beta degerim düsüktü canim. Doktor gec döllenme oldugunu soyledi. Ondan benimki gec oluyorGözün aydın, beni yarın kalp atışı için çağırdı doktor. Buraya bakıyorum bu kadar erken kalp için çağırılan kimse yok iyice heyecanlanıyorum bakalım neler olacak yarın.
Hayirli haberler alirain inşallahİnşallah bende yarın görmeye gideceği.mm
Kötü düşünmek yok olumsuzlukları atacağız aklımızdan mümkün olduğunca Bebişlerimizi görelim nasıl değişecek ruh halimiz geçmiş olsun çok sana da kuzum dikkat et kendineInşallah canım
Haklisin tatlım ama ben ateşledim dün o yüzden bir gerileme var mı diye merak ettim dr olumsuz bisey demedi ama hala kötü hissediyorum. Hamileyken hastalık çok zormus
Seni ayakta alkışlıyorum canım...Kötü düşünmek yok olumsuzlukları atacağız aklımızdan mümkün olduğunca Bebişlerimizi görelim nasıl değişecek ruh halimiz geçmiş olsun çok sana da kuzum dikkat et kendine
Canım bence ara ara bu tarz değişimler olabilir hemen strese sokma kendini kanaman falan yok dimi?Kızlar göğüs hassasiyetim bir anda kayboldu bu sabah düşük yapıyor olabilir miyim????
Inşallah cnm biraz hafiflersem iyi hissedeceğim ama çok hastalandim mevsim çok kötü, hepimiz keşke senin gibi dusunebilsekKötü düşünmek yok olumsuzlukları atacağız aklımızdan mümkün olduğunca ☺ Bebişlerimizi görelim nasıl değişecek ruh halimiz geçmiş olsun çok sana da kuzum dikkat et kendine
Evet bende bir an şaşırdım adminler genellikle aynı konuları birleştiriyor sanırım öyle olduselam kızlar grubunumuz değişmiş sankim
Yok canım. Dr a gittik kese yerinde 2 mm büyümüş, her şey yolunda dedi, ama sabah beni aldı bir telaş ateşten bebeğimi kaybettim sandım eşim de endişelendi adam, hormon değişimleri mahvetti biziCanım bence ara ara bu tarz değişimler olabilir hemen strese sokma kendini kanaman falan yok dimi?
olsun böylede güzel olmuş eylüll anleri olarak çoğalıyoruz ne güzelllEvet bende bir an şaşırdım adminler genellikle aynı konuları birleştiriyor sanırım öyle oldu ☺
yumurtlama tarihinde gebelik oluştuğunu düşünüyorum. buna göre de 2 hafta olmuş oluyor ama henüz doktora gitmedim zaten. son adet tarihinden hesaplarsam 5 hafta olurbir yanlışlık olabilir mi benim sat 7 aralık yumurtlama 23 aralık programda haftam 4+5 gözüküyor sizin neden 3 hafta