- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuvarlak ama tamda değil gibi ama şekli falan güzel bir sorun gözükmüyo demişti doktor canımKese yuvarlak mı fasulye şeklinde mi
Kaç hafta+ günlükken öğrendin canım? Maşallah, sağlıkla inşallah
ben gördüm canım 1,11 cm yazıyordu mm yazmamışlar benimkinde
Kaç hafta+günlükken öğrendin canım? Maşallahyuvarlak ama tamda değil gibi ama şekli falan güzel bir sorun gözükmüyo demişti doktor canım
canım gördüğünde tam olarak ne kadarlık hamileydin ben tam 5 hafta 1,11 cm benimki baya küçük sankibende gördüm pazartesi günü keseyi haftaya perşembe bir daha çağırdı riskli gebelik grubundayım ben sıkı takip o yüzden 10,1 cm kese boyutum gayet normal dedi haftasıyla uyumlu yerleşim yeri güzel şekli güzel dedi sabırla bekleyeceğiz dedi 6. gebeliğim bakalım hayırlısı inşaallah
canım tam 5 haftada gördükKaç hafta+günlükken öğrendin canım? Maşallah
Benimki yine 4+3gunluk 5 mmcanım gördüğünde tam olarak ne kadarlık hamileydin ben tam 5 hafta 1,11 cm benimki baya küçük sanki
Hoş geldin, inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız:)Merhaba kızlar.
bende pazar günü adetimin gecikmesiyle kan testi sonucuma göre 538 çıktı 3 haftalık dedi doktor haftaya çarşamba kese görünür dedi.heyecanlym benim ilk bebeğim 7.haftalıkken düşük oldu.sağ sağlim kucağımıza alalım inşşallah.
aramızda baya gün var ama canım normal öyle olması benim tam 5 haftaydı gittiğimizdeBenimki yine 4+3gunluk 5 mm
Haftaya kontrole çağırdı bakalım neler olacak, benim ikinci ama insan ilk gibi merak duyuyor, endişeleniyor:)aramızda baya gün var ama canım normal öyle olması benim tam 5 haftaydı gittiğimizde
duyar tabi canım hepsinin yeri ayrı olur sonuçta inşallah çok güzel şeyler duyarsın canım bende haftaya cumartesi gidiceğim bakalım kalp duymak için inşallah duyarımHaftaya kontrole çağırdı bakalım neler olacak, benim ikinci ama insan ilk gibi merak duyuyor, endişeleniyor:)
Amiiin, insallahhhduyar tabi canım hepsinin yeri ayrı olur sonuçta inşallah çok güzel şeyler duyarsın canım bende haftaya cumartesi gidiceğim bakalım kalp duymak için inşallah duyarım
Kese 6 mm ydi.Ve kaŕından gördü.Haftaya daha net görürüz dedi bakalım yarın büyümüş mü?Kese kaç mm di ? Dr bisey söyledi mi? Hadi inşallah sağlıkla ilerlesin
Maşallah arkadaşım cinsiyet tahmini yapıyor da yuvarlaksa erkek fasulye gibi ise kızmışyuvarlak ama tamda değil gibi ama şekli falan güzel bir sorun gözükmüyo demişti doktor canım
Kesemiz bu canmMaşallah arkadaşım cinsiyet tahmini yapıyor da yuvarlaksa erkek fasulye gibi ise kızmış
Kaç yaşındasın hiç çin takviminden cinsiyet tahmine baktın mı
Arkadaşımın teorisine göre bir prenses gelecek sanırımKesemiz bu canm
2 gün önce 170 çıkmıştı bugün 420 çıkmış çok mutluyum yaa herşeye rağmen tutunuyor banaHaber verirsin canım
Bu donemde boyle seyler yapmamaya gayret edin. Tutunma evresinde embriyo . Sonucunuz cikti mi acabaArkadaşlar merhaba ben bugün biraz fazla ağır dosyalar kaldırdım mesai bitimine yakın kanamam geldi ayrım yok fakat kanamam var acile gittim kan testi yaptılar yaklaşık 1,5 saat sonra çıkacak yaşayan var mi böyle birşey