• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bende gördüm pazartesi günü keseyi haftaya perşembe bir daha çağırdı riskli gebelik grubundayım ben sıkı takip o yüzden 10,1 cm kese boyutum gayet normal dedi haftasıyla uyumlu yerleşim yeri güzel şekli güzel dedi sabırla bekleyeceğiz dedi 6. gebeliğim bakalım hayırlısı inşaallah
canım gördüğünde tam olarak ne kadarlık hamileydin ben tam 5 hafta 1,11 cm benimki baya küçük sanki

Merhaba kızlar.
bende pazar günü adetimin gecikmesiyle kan testi sonucuma göre 538 çıktı 3 haftalık dedi doktor haftaya çarşamba kese görünür dedi.heyecanlym benim ilk bebeğim 7.haftalıkken düşük oldu.sağ sağlim kucağımıza alalım inşşallah.
Hoş geldin, inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız:)

Arkadaşlar merhaba ben bugün biraz fazla ağır dosyalar kaldırdım mesai bitimine yakın kanamam geldi ayrım yok fakat kanamam var acile gittim kan testi yaptılar yaklaşık 1,5 saat sonra çıkacak yaşayan var mi böyle birşey

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-08-19-47-00.png
    Screenshot_2020-01-08-19-47-00.png
    503,2 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar merhaba ben bugün biraz fazla ağır dosyalar kaldırdım mesai bitimine yakın kanamam geldi ayrım yok fakat kanamam var acile gittim kan testi yaptılar yaklaşık 1,5 saat sonra çıkacak yaşayan var mi böyle birşey
Bu donemde boyle seyler yapmamaya gayret edin. Tutunma evresinde embriyo . Sonucunuz cikti mi acaba

Back