• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar göğüs hassasiyetim bir anda kayboldu bu sabah düşük yapıyor olabilir miyim????
Olamazsin aklina getirme oyle bir seyi. benim de bir gelip bir gidiyordu arastirdim cok normal yaziyodu hep. zaten sonra hic olmayacak kesilecek o agri. Bu arada ben progesteron hapi kullaniyorum vajinadan onu kullandigimdan beri agrim cok artti. İstersen progesteron seviyene baktirabilirsin. Benim ki dusuktu.

Merhaba bende bugün idrar testi ile öğrendim kan baktırdım 140.4 çıktı. Sat 04.12.2019 yumurtlama 24.12.2019 haftasonu doktora gitmelimiyim sizce?
bir yanlışlık olabilir mi benim sat 7 aralık yumurtlama 23 aralık programda haftam 4+5 gözüküyor sizin neden 3 hafta

Günaydın hamiş hanımlar anlamadım bende bir oraya bi buraya ohhhh süper olmuş şimdi hepimiz tek yerde nasılsınız ☺️

Günaydın bizde bugün sata göre 4 haftalık olduk. Haftaya Perşembe çağırdı doktorum 5 haftalık olacağız. Sizce görünür mü kızlar.

Merhaba kızlar, gebeliğinizi muhtemelen yeni öğrendiyseniz doğumunuz eylüle denk gelecek. Burdan kontrollerimizi, rutinlerimizi paylaşalım birbirimize fikir verelim. Takvime eklenmek isteyen arkadaşlar bana yazın bazen kaçıyor 😂

Muhtemel Doğum TarihiCinsiyetBaşlangıç kiloKaçıncı
yavru kartal yavru kartal 06 Eylül?711.
BUSR412 Eylül?641.
Mihmandar_34 Mihmandar_34 11 Eylül?752.
M Minnakk29 10 Eylül621.
A Azraaaa2906 8 Eylül751.
@Sssyyyaaa13 Eylül
55
1.
@efrahuzeyfe14 Eylül643.
@hobby859 Eylül731.
@Renkli bukalemun5 Eylül661.
@Gul45masal5 Eylül661.
S SERAPGNL 18 Eylül552
Benimde ilk hamilelgim.57 kiloyum ve tahmini doğum 4 eylül.Saglikla inşallah listeye ekleyebilir mısınız?

Merhaba kızlar, gebeliğinizi muhtemelen yeni öğrendiyseniz doğumunuz eylüle denk gelecek. Burdan kontrollerimizi, rutinlerimizi paylaşalım birbirimize fikir verelim. Takvime eklenmek isteyen arkadaşlar bana yazın bazen kaçıyor 😂

Muhtemel Doğum TarihiCinsiyetBaşlangıç kiloKaçıncı
yavru kartal yavru kartal 06 Eylül?711.
BUSR412 Eylül?641.
Mihmandar_34 Mihmandar_34 11 Eylül?752.
M Minnakk29 10 Eylül621.
A Azraaaa2906 8 Eylül751.
@Sssyyyaaa13 Eylül
55
1.
@efrahuzeyfe14 Eylül643.
@hobby859 Eylül731.
@Renkli bukalemun5 Eylül661.
@Gul45masal5 Eylül661.
S SERAPGNL 18 Eylül552
benim doğum tarihi 12 eylül kilo 59 2. hamileliğim

Olamazsin aklina getirme oyle bir seyi. benim de bir gelip bir gidiyordu arastirdim cok normal yaziyodu hep. zaten sonra hic olmayacak kesilecek o agri. Bu arada ben progesteron hapi kullaniyorum vajinadan onu kullandigimdan beri agrim cok artti. İstersen progesteron seviyene baktirabilirsin. Benim ki dusuktu.
Hastaneye gittik kese yerinde ve 2 mm büyümüş bir sıkıntı yok dedi dr, ama ben hala çok evham yapıyorum canım. Çok teşekkür ederim. Inşallah sağlıkla ilerler.

Kızlar bugun doktora gittim 5+1 kesem goründu
14 mm bebek oluşumu görunmuyor kücuk oldugu icin dedi.Vajinal ultrason baksak belki görünürdü ama herhangi bir sorun yoksa vajinal bakmaya gerek yok dedi.10 gun sonra kalp atısı icin çağırdı.

4+6 kesemin görüntüsü kızlar 🙏

Eklentiler

• 20200109_112612.jpg
    20200109_112612.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 74
Canim az once doktordan geldim. Keseyi gördük çok şükür. Kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi 😊
Gözün aydın, beni yarın kalp atışı için çağırdı doktor. Buraya bakıyorum bu kadar erken kalp için çağırılan kimse yok iyice heyecanlanıyorum bakalım neler olacak yarın.

Kızlar bugun doktora gittim 5+1 kesem goründu
14 mm bebek oluşumu görunmuyor kücuk oldugu icin dedi.Vajinal ultrason baksak belki görünürdü ama herhangi bir sorun yoksa vajinal bakmaya gerek yok dedi.10 gun sonra kalp atısı icin çağırdı.
Maşallah Allah tamamına erdirsin canım, hepimiz görürüz inşallah.

Back