- 1 Ocak 2014
- 481
- 610
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.401
Merhabalar Öncelikle hepiniz için hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Eğer nasip olursa ben de Eylül 2020 annesi olacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folic dışında hiçbirşey kullanmiyorumBende de bazen sisikinlik oluyor.gobek çıkmış gibi oluyor. Doktrm progestan şişkinlik yapar demişti.ilac kullanıyorsan oda yapar
Lekelerin nasil oldu. ben iki haftadir igne oluyorum kesildi coo şükür. Progestana da devam ediyorumBende de bazen sisikinlik oluyor.gobek çıkmış gibi oluyor. Doktrm progestan şişkinlik yapar demişti.ilac kullanıyorsan oda yapar
Canım kesinlikle benimde cıktı kilo aldım mı hayır ama alt karından itibaren cıktı yani ama ikinci cocukta göbek erken cıkarmış öyle okudum ondan olabilir bide artık 3 aylık olcaz normal sanki yaa ben çöp gibi hamile olamam zaten bünye kaldırmazKızlar göbeği belirmeye başlayanlar varmı?Ya gaz ya kilo aldım yada hamilelikten bilemiyorum sanki çıktı benim.Erken değilmi daha?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahMerhabalar Öncelikle hepiniz için hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Eğer nasip olursa ben de Eylül 2020 annesi olacağım.
Canım benim banyo rahatlatmıştır ondan hiç korkulacak bir şey yokKızlar ya iyi pazarlar şimdi banyo yaptım da göğüs uçlarım hafiften genişlemişti yani renk koyuluğu olan yer genişlemişti şimdi sanki eskiye dönmüş Korktum bir an ağrısı zaten geçmişti de
Ikimizin ayni deseneAa benim de sat 21 aralik ayniyiz. bende 12 ocakta idrar testi ile öğrendim. Biraz onden gidiyo olcumlerde de erkn yumurtlama oldu bende.
Siz bizden daha buyuksunuz belirmeye başlamış olabilirKızlar göbeği belirmeye başlayanlar varmı?Ya gaz ya kilo aldım yada hamilelikten bilemiyorum sanki çıktı benim.Erken değilmi daha?
O belirti gidicek yerine baska gelicek kuzum..Kızlar ya iyi pazarlar şimdi banyo yaptım da göğüs uçlarım hafiften genişlemişti yani renk koyuluğu olan yer genişlemişti şimdi sanki eskiye dönmüş Korktum bir an ağrısı zaten geçmişti de
İnşallah öyledir kuzum ya korktumO belirti gidicek yerine baska gelicek kuzum..
Herşeyimiz degisiyo artik
Yok kuzum banyodan önceCanım benim banyo rahatlatmıştır ondan hiç korkulacak bir şey yok☺
10 gun onden gidiyor derken ne demek istedigini anlamadim...merhaba kizlar normalde ekim annesi olucagimi dusunuyordum minigim beni sasirtti 10 gun onden gidiyor var mi boyle bir durum yasayan kizlar
Merhaba eylül anneleri bebeklerinizin kalp sesleri duyuldu mu ne zaman duyuldu insallh herkes sagliklica kucagina alsin simdiden teşekkür ederim
MerhabaKızlar göbeği belirmeye başlayanlar varmı?Ya gaz ya kilo aldım yada hamilelikten bilemiyorum sanki çıktı benim.Erken değilmi daha?
yok valla aklıma bile gelmedi. ama normal burçlara göre anası gibi akrep olsaydı keşke demedim değilİyi akşamlar kızlar. Sohbet konusu olsun diye bi konu açayım. Çin takvimine göre cinsiyet bakan oldu mu hiç
Canım kesinlikle benimde cıktı kilo aldım mı hayır ama alt karından itibaren cıktı yani ama ikinci cocukta göbek erken cıkarmış öyle okudum ondan olabilir bide artık 3 aylık olcaz normal sanki yaa ben çöp gibi hamile olamam zaten bünye kaldırmaz
benim iş pantolonlarım olmuyo artık daha 2 aylık ama baya çıktı anlamadım zayıfım diye heraldeSiz bizden daha buyuksunuz belirmeye başlamış olabilir
Ama benimde sanki bel çevrem böyle kalınlaşmış kıyafetlerim bayagi sıkıyo