• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ya iyi pazarlar şimdi banyo yaptım da göğüs uçlarım hafiften genişlemişti yani renk koyuluğu olan yer genişlemişti şimdi sanki eskiye dönmüş 😕Korktum bir an ağrısı zaten geçmişti de

Kızlar göbeği belirmeye başlayanlar varmı?Ya gaz ya kilo aldım yada hamilelikten bilemiyorum sanki çıktı benim.Erken değilmi daha?
Canım kesinlikle benimde cıktı kilo aldım mı hayır ama alt karından itibaren cıktı yani ama ikinci cocukta göbek erken cıkarmış öyle okudum ondan olabilir bide artık 3 aylık olcaz normal sanki yaa ben çöp gibi hamile olamam zaten bünye kaldırmaz 😂

Kızlar ya iyi pazarlar şimdi banyo yaptım da göğüs uçlarım hafiften genişlemişti yani renk koyuluğu olan yer genişlemişti şimdi sanki eskiye dönmüş 😕Korktum bir an ağrısı zaten geçmişti de
O belirti gidicek yerine baska gelicek kuzum..
Herşeyimiz degisiyo artik

İyi akşamlar kızlar. Sohbet konusu olsun diye bi konu açayım. Çin takvimine göre cinsiyet bakan oldu mu hiç :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49:

6+2 de kalp atışını duydum. Şuanda 7+4kalp atışını duyduğumuzdan beri leke ve kanama devam ediyoe aralıklarla iğne ilaç devam ediyorum bakalım

Canım kesinlikle benimde cıktı kilo aldım mı hayır ama alt karından itibaren cıktı yani ama ikinci cocukta göbek erken cıkarmış öyle okudum ondan olabilir bide artık 3 aylık olcaz normal sanki yaa ben çöp gibi hamile olamam zaten bünye kaldırmaz 😂
Siz bizden daha buyuksunuz belirmeye başlamış olabilir 😌
Ama benimde sanki bel çevrem böyle kalınlaşmış kıyafetlerim bayagi sıkıyo 🙄
benim iş pantolonlarım olmuyo artık :KK22: daha 2 aylık ama baya çıktı anlamadım zayıfım diye heralde

Back