• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İyi akşamlar kızlar. Sohbet konusu olsun diye bi konu açayım. Çin takvimine göre cinsiyet bakan oldu mu hiç :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49:
Ben baktım hatta ona göre hamile kaldım diyebilirim çin takvimine göre kız görünüyor insallah tutar ama onda yaş önemli çin takviminde farklı olabiliyor ben normalde 32 yaşındayım ama çin takvimine göre 33 yaşında cıkıyorum önce ona bakmak lazımmış ☺️

Kızlar göbeği belirmeye başlayanlar varmı?Ya gaz ya kilo aldım yada hamilelikten bilemiyorum sanki çıktı benim.Erken değilmi daha?
Evet benim de azıcık çıkmış bugün tesadüfen fark ettik, gazım ve şişkinliğim yok bağırsaklarım düzenli çalışıyor yani hamilelik göbeği olduğu kesin😁

yok valla aklıma bile gelmedi. ama normal burçlara göre anası gibi akrep olsaydı keşke demedim değil :KK53:

Güzel bir dilek 😅 ben de baktım yanlış yapmadıysan kız çıktı. Bakalım göreceğiz ne olacak 🙆🏻🙆🏻
Ben baktım hatta ona göre hamile kaldım diyebilirim çin takvimine göre kız görünüyor insallah tutar ama onda yaş önemli çin takviminde farklı olabiliyor ben normalde 32 yaşındayım ama çin takvimine göre 33 yaşında cıkıyorum önce ona bakmak lazımmış ☺
Evet farklı bir takvim. Bakalım zamanı gelince söyleyelim birbirimize tutup tutmadığını 🤭🤭
Ben bakmıştım kız dı :KK71:
Ayy hayırlısı olsun inşallah 🥰🥰
Ben de baktim hemde ogrendigim ilk gun😁 erkek görünüyor
Bakalım ne çıkacak sonucu tutacak mı 🤭
ben de şimdi baktım kız görünüyor. eşimle ben erkek hissediyoruz. bakalım cinsiyeti ne olacak :KK49:
Bi de şöyle bir şey var. Ye tatlıyı doğur Hakkı'yı, ye ekşiyi doğur Ayşe' yi. Sen ekşici misin yoksa tatlıcı mı 😅

Back